Svar på fråga

2010-09-30 @ 22:44:16
Gör du dina bakgrunder och "headrar" själv?

-heheh japp det gör jag faktiskt! Dock har jag inte blivit sådär jättebra på det och jag byter alltid header för jag blir aldrig nöjd med dom! men den här bakgrunden som jag har nu gillar jag.

Ojojoj!

2010-09-30 @ 22:35:45
Shit vad glad jag blev nu eller!! Kan tyvärr inte säga något än men så småningom kanske jag får det för mamma haha. Jag har varit hur sur som helst hela eftermiddagen och kvällen och nu blev jag på toppenhumör! hihi :D Godnatt nu ska jag soooova och imorgon är det nolhagastaffetten!

Mörkbrunt eller nåt.

2010-09-30 @ 20:15:55
Jag viiiill tona mitt hår snart! Jag är alldeles för feg för att färga det ehehehe. Nämen det blir nog mörkbrunt och absolut iiinte svart iaf! Usch. Jag tonade håret i sjuan till mörkt och trivdes jävligt bra med det verkligen. Plus att man såg äldre ut men det kanske jag inte kommer göra nu, hm får se helt enkelt och hoppas på det bästa. Natha tonar?? :D
två bilder på mig när jag hade mörkt hår. Eller ah det var väl inte så jättemörkt, kan faktiskt tänka mig lite mörkare ändå. Haha fint att jag har så fin frisyr på första bilden och att någon gör kaninöron på mig på andra bilden plus att det ser typ lite ut som att jag har blond utväxt haha men det är ljuset!

Nougat Bilder.

2010-09-30 @ 19:55:33

Här händer det inte mycket.

2010-09-30 @ 18:00:06
saknar en viss person väldigt mycket nu. fan också.
nu ska jag kolla GG och äta riskakor om ni undrar. ingen ridning idag, tyvärr alldeles för trött för det, när jag kom hem förut så somna jag på alerten!

♥ Just like the picture says.

2010-09-29 @ 22:06:46

Kazz uppdatering, jag vet.

2010-09-29 @ 22:00:41
Juust like the rubrik said. Jag har inte varit hemma någonting idag. Efter skolan, direkt efter musiken (som gick asdåligt!) så tog jag natha och johanna bussen in till alingsås. och nej vi åkte inte in för att gå i affärer faktiskt! Vi var så jävla duktiga att vi sprang sträckorna som vi ska springa på nolhagastaffetten på fredag! fyfan säger jag bara för janne tvingar oss att vara med. åååh, jaja men det var ju bara att träna då haha två dagar före. Så imorgon så blire vila upp sig (y) efter det så tog vi fem bussen tillbaka till sollebrunn och gick direkt till b-hallen för att träna! haha vi var väldigt få personer idag för resten hade typ fotbollsmatch, men det klara vi galant, var faktiskt askul. efter träning vare direkt hem, in i duschen försöka plugga lite, vilket inte gick och sen datorn! har inte kollat idol idag heller så jag måste verkligen se alla tre avsnitten imorgon eller nåt! ahja skit sam, nu ska jag dricka oboy. anteckna gärna mitt liv om det får plats i careboxen!

Hallå därru.

2010-09-28 @ 22:38:39
Har inte skrivit någonting idag förän nu! Sorrysorrysorry, har bara inte haft tid eller ork helt enkelt. När jag kom hem från skolan så var jag jättesnabb med att laga mat, sedan fort ut och rida nova, för sen vid sex skulle jag bort och jag kom hem typ vid nio eller något. vilket betyder att jag inte har sett idoool! åh, såg ju inte det igår heller, men har förtsått att Alice sköter sig bra! Hon kommer vinna den superidolen ; ) Älskar henne verkligen. Hur som helst, när jag väl kom hem igen så vare bara med en gång att pluugga för vi har svenskaprov imorgon typ andra lektionen. usch usch känns som att jag knappt kan någonting verkligen. det kommer gå åt skogen. nejdå tänk positivt för sjutton gubbar!
Nu ska jag äntligen sova och innan de läsa lite hur min underbara bok som är skriven utav världens bästa författare -- Katarina Von Bredow! (onödig information punkt se)


bild på mig från när jag var hos evelina i Ed! längtar dit faktiskt, ska bli kul att åka dig igen nionde ; D haha.

Det är inte så dumt alltså.

2010-09-27 @ 20:09:28
..att sitta här på rummet med levande ljus som är tända överallt, lugn musik, mjukiskläder på mig och det är mörkt och kallt ute. Mmm njuter av hösten. Såå himla mysig och härlig, dock kall och blåsig men vafan det är ju bara att ta på sig lite varmare, vilket är mysigt med!: )
Nu ska jag äta kaka och ta en kopp te och sätta mig och titta på Idol. Ha det bäst för det har jag.
Var ute och fotade förut, och nej han är inte lerig han har bara tappat sin gulliga fölpäls! Usch han var ju så himla söt innan, haha nu blir det ju ingen nougatfärg. Men han blir säkert jättesöt såhär med.
Åh kolla träden där bak! har inte redigerat dom eller någonting, ganska fräckt ändå : D

Måndag

2010-09-27 @ 18:14:00
Goddagens. Nu = ut och rida nova. Sen = PLUGGA. Helvete.
Sen blir det såklart Idol också giiivetvis!

Söndag kväll 22:10

2010-09-26 @ 22:36:14
Hej bloggen. Fint det lät.
Tänkte att det var dags att skriva lite nu igen. Har inte skrivit på hela dagen, pga att jag inte har varit hemma något alls idag. Idag har jag varit med Anna och Evelina på bokmässan i göteborg. Så det blev en till dag i Göteborg, var ju där igår med. Alltid lika roligt med bokmässa, men gud vad trött man blir eller. Shit mina fötter gör ONT. Jag köpte fyra pocketböcker, aaasbra författare verkligen. Jag hittade även lite andra saker som bland annat ett engelska-svenska ordlexion, jättelitet sött, och en till gitarrbok hehe med julsånger, askul! Åh det var riktigt kul att träffa Anna och Evelina igen alltså. Dom kan man snacka med i de här tiderna tex. Superskönt att det finns sånna vänner och att jag har dom! Saknar er redan.



I'm not a robot.

2010-09-26 @ 20:50:48
Kolla in videon, asfräck.

Söndag natt 00:13

2010-09-26 @ 00:31:14
Sorry att jag inte har bloggat någonting idag.
Har inte varit hemma och jag har bara inte orkat.
Jag hittade allt lite kläder idag i göteborg. Är iaf nöjd.
Ska visa sen kanske.
Dagen blev faktiskt väldigt lyckad. Trodde ett tag att jag aldrig skulle le och skratta igen, men där hade jag fel.
Life's go on.

Kvällen.

2010-09-24 @ 22:14:37
Inte direkt skön fredagkväll inte. bestod mest utav gråt, torka tårarna och ännu mer gråt. Japp.
Vi får hoppas på bättre lördag med brudarna i göteborg.
pusshej nu ska jag äta kyckling.

Dagens ridpass♥

2010-09-24 @ 22:02:51
Nova. Underbara nova. världens otroligaste bästa häst. vad i hela världen skulle jag göra utan henne? jo dö.
Jag red söthästen förut, ett ridpass på ungefär en timma. Vi värmde upp rejält i paddocken med mycket galopp så hon verkligen kom igång och fick upp "flåset" eller vad man säger haha :D Galoppen är hon riktigt bra i nu, inte jättebra men bra. Hon blev rätt svettig bara utav uppvärmningen, så det var bara bra. Sedan hoppa vi några hinder också. Hehe samma som sist, orkade inte flytta hindrerna så fick bli samma lilla "bana". Två hinder med ett galoppsprång emellan och så ett hinder på andra långsidan. That's it. och vet ni vad? hon vägrade EN gång. Förstår ni, EN gång! En gång= ingen gång. Heelt otroligt, höjde även två gånger då och även hoppar. Helt magiskt, det går faktiskt inte att beskriva hur galet härligt det var. Kanske låter jättedumt, men som jag har kämpat med henne eller.
Jag är stolt över min ponny. ♥
haha lite groggy på denna bilden men det är nova som är fin!


gamla goa bilder på nova, min prinsessa.

Ny favoritlåt!

2010-09-24 @ 16:39:47
Heeeelt grymm! Ciao, skriver mer sen ska ut och rida nu.

Ny favoritlåt!

2010-09-24 @ 16:39:47
Heeeelt grymm! Ciao, skriver mer sen ska ut och rida nu.

Tjenare tjenare.

2010-09-24 @ 10:11:32

Nu sitter jag i skolan och har önskekurs hihi busígt jag vet. Skriver just nu om barnarbete i andra länder. Såå kul. typ inte. Efter skolan vet jag inte vad som händer, jessica kunde inte träffas ikväll så vi får ta det någon annan dag eller nåt. Ska iaf hoppträna Nova sen, för det blev aldrig av igår tyvärr.
Men ska fortsätta skriva på Önskekursen nu! Pusshejs, skriver mer ikväll eller nåt, hare gött!




Barnabete i olika länder.


Fredag imorgon!

2010-09-23 @ 22:03:50
Nu ska jag försöka sova ordentligt inatt. Blev ju inte så mycket sömn inatt precis, haha. Imorgon är det fredag och det är likamed typ världens härligaste dag om man går i skolan, ehehe. Kulkul, så natti natti!
Tre miniatyrbilder på mig i svartvitt ; )

I will try to fix you.

2010-09-23 @ 22:01:30
Åh underbar gammal otroligt bra låt helt enkelt. Älskar Secondhand Serenade's version av låten. Helt underbar och totalt oslagbar verkligen! Lyssna på den HÄR.

I will try to fix you.

2010-09-23 @ 22:01:30
Åh underbar gammal otroligt bra låt helt enkelt. Älskar Secondhand Serenade's version av låten. Helt underbar och totalt oslagbar verkligen! Lyssna på den HÄR.

Nova!

2010-09-23 @ 17:30:38
Nu blir det ut och hoppträna Nova! Puss hej :love:

Hemma från skolan nuu

2010-09-23 @ 16:28:41
Har precis kommit hem från den otroligt sega och tråkiga skolan! Fast Anton gjorde den rätt rolig ändå faktiskt. Haha vem vann idag då anton?? Jo jag :D haha nä det blev lika idag. Vi kör, typ varje dag med att "vem-som-fäller-den-andra-personen-flest-gånger-vinner" Askul! Vi "puttar" i knävecken på varandra så man tappar balansen :D Det är asroligt faktiskt, men inte när man själv tappar balansen bara när anton gör det. En del tycker vi är dumma i huvudet och so what? vad fan ska man göra på rasterna annars då, nä det finns verkligen ingenting man kan göra på rasterna nu för tiden ;d

Vi hade ju som sagt No-prov idag. hm, undrar riktigt mycket hur det gick egentligen. Kände rätt så bra, men varje gång jag tkr att det känns bra så går det ändå skit! haha.

Efter skolan så sprang jag, melinda och åse till KällarN för att hämta ut våra konfakort. Blev faktiskt rätt hyffsat haha eller inte. Hur som helst vi sprang allt vad vi kunde för att vi inte skulle missa bussen, men vi hann som tur var och på vägen så mötte vi mamma som kom där med bilen! Hon hade nämligen varit med Simon hos tandläkaren om ni ville veta liksom. Så jag åkte med henne hem iaf , det var aschill och slippa sitta på bussen i typ en timme eller nåt :D

Hos Leijon

2010-09-22 @ 23:05:38
Nu befinner jag mig hemma hos Leijon igen. Sorry för dålig uppdatering!
Idag har vi varit i skolan, seegt men göttans med musik sista lektionerna. Sen hem till leijon, äta sen plugga!!! No-prov imorgon, plus bokrecension som jag inte ens har läst ut boken hihi :D jag vet, jag är för grymm! Vid sextiden var det träning. Gick riktigt bra idag faktiskt. Vi fick inte riktigt till det med spelet det sista där men annars vare grymt som vanligt :) Så jävla roligt!! :love:
Nu ska vi fortsätta plugga och sen hoppas vi på lite sömn inatt också haha. Hare gött så skriver jag massa mer imorgon, får vi hoppas iaf ;)
bild tagen av Leijon, igår från EV ; )

Dagens ridpass♥

2010-09-21 @ 23:21:38
Direkt när jag kom hem från skolan så red jag Nova. Vi värmde upp med ett rejält pass i paddocken, mest "hårda" galoppövningar och sånt. Lite galoppbyten och sådär. Hon gick riktigt bra idag! Härligt. Sen var det så himla fint  väder så vi passade på att rida ut i den fina naturen. Hihi, vi travade, galoppera lite på grusvägen. Sen kom vi till "galoppstigarna" som jag och definitivt Nova älskar! Så vi körde riktigt lång och fartfylld galopp där. Var riktigt kul och Nova blev rejält med svett efter det så då fick vi bantat bort några kilon på henne vilket var awesome!:D haha.
Världens underbaraste häst.♥
Gammal bild btw, från Essunga foto Anna Mellqvist.

Melinda, Nathalie, Johanna, Louise

2010-09-21 @ 23:14:30

Gitarr (L)

2010-09-21 @ 23:08:28
Suttit och plinkat på gitarr typ de senaste två timmarna och övat massa låtar :) Så jävla roligt. Nu ska jag kolla på no-provet, läsa och sen sova. Imorgon taggar vi för volleyboll. Sen slagga hos leijon? Puss! :love:
Fick över denna bilden, men dock redigerad och jag orkar inte sitta och redigera alla!

Fan också.

2010-09-21 @ 22:47:31
Det sket sig med bilderna så det får bli en annan gång hoppas jag. Åh skit också.

Tisdag Fullt upp!

2010-09-21 @ 22:40:35
Hallå där! Har inte bloggat på hela dagen, för jag har absolut inte haft någon tid. Åh alla tjatar om att jag ska skriva men jag hinner inte OKEJ?! Men nu är jag så söt och snäll och skriver lite till er söta små bloggläsare. Idag var det som sagt Elevens Val i skolan, tror ni inte att jag försover mig en timme? Skulle gått upp kvart i sju och vakna kvart i åtta, min buss gick fem i typ, eller jag måste gå då! Usch fy helvete vad jobbigt det var. Så ni vet ni i skolan varför jag såg ut som jag gjorde haha :D Vi tog sen vid nio en buss till gräfsnäs, vi var väldigt många faktiskt. I gräfsnäs fotade vi hela förmiddagen. Jag, Natha, Melinda och Johanna gick runt och typ tog massa egofoton och faktiskt inte så mycket närbilder, haha bara några. Jag ska lägga ut lite bilder här sen, det är asmånga så jag kan inte lägga ut alla! Tog 425 bilder exakt. 87 st ligger ute på Facebook @Louise Larsson.

Sommar, sommar, sommar.

2010-09-20 @ 23:19:07
Bara jag som har lust med en till sommar som typ kan komma nu?


Måndag kväll klockan 22:56

2010-09-20 @ 23:01:47
Där var jag allt dramatisk med rubriken. Nu är jag glad för jag har bland annat städat klart mitt rum och det är väldigt fräscht och fint. Åh jag gillar det. Nu efteråt så fattar jag egentligen inte hur jag kunde ha det så stökigt som jag hade? Usch.
Nu är alla kameror laddade och jag med för den delen, längtar faktiskt riktigt mycket tills imorgon. Hoppas bara att det blir roligt och att det inte blir helt oväntat dåligt.
Ahja får hoppas på det bästa helt enkelt.
Gud vad jag är hungrig nu eller! Har varit vrålhungrig hela kvällen så nu ska jag kila ner och göra i ordning lite varma mackor med oboy. Kram Godnatt!

Ny Visningsbild btw, tycker den är lite scary men gillar det svartvita med den.
Blir väl att jag har den ett litet tag iaf ; )

Mer musik.

2010-09-20 @ 20:22:25
Testa den här gamla godingen om ni vill :love:
Klicka här.

Bilder från Veckan som gått.

2010-09-20 @ 20:13:25
Haha jag på Annas kalas i löradags. Leker sur haha fint louise. mycket.
Otroligt spralliga Evelina haha :D Alltid lika go.
Födelsedagsbarnet själv ;D Fint att mammas tumme kommer med också haha!
Anna igen, lite gladare när hon fick sin otroligt goda cheesecake :D

Måndag Kväll.

2010-09-20 @ 19:51:01
Not monday morning haha.
Kan ni gissa vad jag har gjort?? Juste, ny bloggdesign (a)
Jag tröttnar aldrig på att göra nya designer, eftersom jag fortfarande håller på att lära mig photoshop. Haha jag är värdelös på det just nu men skit samma.
Det har tyvärr inte hunnits med någon ridning idag p.g.a. det fruktansvärt dåliga vädret, plus att jag har städat och pluggat med. Och jag är fortfarande inte klar.
Imorgon blir det Elevens Val i skolan. Kameran laddas för fullt för det blir "FOTO" för min del. Kommer bli grymt roligt hoppas jag. Vi ska fota ute i gräfsnäs, och jag håller tummarna för att vädret håller i sig!
Nu ska jag röra på fläsket och fortsätta fixa och pyssla med lite saker som måste göras, sen avslutar jag troligtvis min dag med lite O.C. och GossipGirl såklart.
Puss och kram så länge :love:

Ojdå Louise, inte bra.

2010-09-20 @ 01:09:22
Nu är klockan åtta minuter över ett på natten och nu ska jag sova. Nu har jag sett klart på valvakan, hihi. Under tiden så har jag hållt på att fixa med min nya bloggdesign som troligen kommer upp under morgondagen någon gång :)
puss och godnatt så länge :love:

Saknar tjejen till vänster

2010-09-19 @ 23:02:40

Go tjej det dära, som jag för övrigt snackar med på msn just NU. Pusshejs. :love:

Dagens ridpass♥

2010-09-19 @ 22:28:09
Red ju som sagt förut Nova. Vi värmde upp i paddocken med lite volter och cerpentiner bland annat och hon var väldigt pigg idag. Blev lite jobbigt med cerpentinerna i början eftersom hon sällan ställer sig med en gång utan man får jobba henne på tygeln ett bra tag. Haha men hon har så himla kort hals också så det kanske gör lite xd Efter det så tog vi några hinder med i paddocken. Hoppade två hinder på långsidan med ett - två galoppsprång mellan. Gick superbra, även när vi höjde. Går faktiskt bara bättre och bättre nu i hoppningen, jag själv har fått mycket mer mod eller vad man säger haha. Så det är bra :D
Ridpasset var ungefär på fyrto-femtio minuter.
Imorgon ska jag försöka hinna med att rida båda hästarna, det hindes inte idag.
Underbara häst! :love:

Valvakan

2010-09-19 @ 22:22:20
Sitter nu för fullt och tittar på valvakan. Haha har suttit i princip och tittat hela kvällen typ. Tycker faktiskt det är lite kul ändå, haha nu låter jag som om jag vore fyrtio bast men skit samma :D Ikväll har jag och mamma bakat hem bakad pizza. Mums det var skitgott! Är alldeles proppmätt nu efteråt. Imorgon är det skola igen, ännu en vecka har gått. Helt otroligt vad tiden går fort!?

Söndag - Soft dag.

2010-09-19 @ 16:10:49
Ohja, idag har man bara gått runt och slappat i mjukisar. Vaknde vid tolv tiden och gick upp halv ett, blev rätt så sent igår innan jag hann somna också. Jag har inte gjort ett piss idag mer än att kikat på O.C och GossipGirl. Grymt härligt att slappa bara. Men nu ska jag röra på mig och ta en promenad med Vilma, sen blir det att rida Nova. Hoppträna? Vi får se. Puss och kram så länge :)

Hemma nu

2010-09-19 @ 02:20:33
För ungefär en timme sen så kom vi hem från Annas kalas. Det var mycket trevligt att träffa alla igen. Delade lite goa skratt med Evelina och Anna och längtar redan tills nästa helg då det blir mässan!♥ Nu ska jag kolla någon film som jag förhoppningsvis somnar till, bredvid lilla vilma. Puss och godnatt hörs imorgon med bilder från ikväll bland annat. ! ♥

Louise Evelina Anna

2010-09-18 @ 13:48:04

Vi gillar vi gillar!

2010-09-18 @ 01:44:12
Men oj vad vi gillar då ! Jo för besökarna blir bara fler och fler ;)
Wihooo! Love It!♥

Sådärja.

2010-09-18 @ 01:33:36
Fixat äntligen en ny header och bakgrund eller ah bakgrunden var la sådär lite tråkig men shit the same.
Ikväll har vi varit hos Alida, var jättekul! :] (förutom en sak som jag inte kmr ta upp här.) Vi kollade bland annat Idol, Alice var ju riktigt duktig idag. Hon kommer vinna allting, åh vad jag älskar henne! :-)
Nu är klockan halv två och jag ska kolla lite GossipGirl och sen sova så sött. Puss och kram. Imorgon blire kalas för Anna som fyller femton år idag(igår) !!! :love:

Här händer det inte mycket.

2010-09-17 @ 17:42:32
Sitter nu och käkar nudlar :D asgott, och ruskigt längesen jag åt det.
Ikväll blir det troligtvis att träffa släkten typ, spela spel bland annat kanske haha ;D Tur att alida är där så man överlever haha nä nu var jag taskig :D Jaja, skit samma nu ska jag röja ur mina garderober och städa rummet sen blir det att fortsätta kolla GossipGirl!!

Natti Natti

2010-09-16 @ 23:02:11
Nu ska jag sova och försöka vakna med att jag inte har lika ont i nacken som jag haft idag?! asjobbigt, och bara för att jag har masserat där och försökt att bli mjukare där så blir jag istället öm ! Haha inte okej alltså.
Puss så skriver jag mera imorgon, blev ingen bra uppdatering idag :/
btw, Frida och Micke kom från sthlm bara sådär och överraskade oss rejält! Haha det var askul ='D

Hos Leijon del 2

2010-09-15 @ 23:13:23
Nu säger vi söta här godnatt till alla söta där på andra sidan skärmen! Sov så sött. Pusso kram <3

Hos Leijon

2010-09-15 @ 21:02:10
Hallå där. Nu har vi kommit hem från volleybollen och har duschat osv. Så nu är vi riktigt freeescha ;D haha.
Imorgon taggar vi för spexfoto haha! Kommer bli grymt roligt. Wiie, natha, jag och johanna ska typ ha jätte färgglada kläder osv haha kommer bli grymt :D

Nu tittar vi lite på idol och så haha eller ah det är  bakgrunden. Men oj vad vi har pluggat också eller :o
Värsta MVG-barnen sitter här dåva, hahah eller inte -.- xd

Imorgon efter skolan så blir det att rida båda hästarna med och träna Nova hårt ;)
Men nu ska vi göra smoothie Puss! Ni får ha det så jättejätebra så länge så hörs viie :)













Men bara för vi är snygga i webcam och är sexigt osminkade :D:D:D:D:D:D:D

Volleyboll dags

2010-09-15 @ 17:29:35
halloj där :) Nu är jag hos lejon och vi har precis pluggat en jävla massa och ätit :D Nu ska vi ner till träningen, fast jag kommer inte vara med på grund av armen :/ Men jag ska titta så länge bara. Heja på tjejerna sådäraa. Sen blir det att slagga här hos Leijon! Puss från oss



Två gamla goinga bilder från förr :d PUSS!

Renoverad blogg btw!

2010-09-14 @ 22:20:18
Ja, den andra var skitful så det här får vara ett liitet litet tag innan jag fixar mer. Nöjd? Nej inte alls men skit sam! Jag är inte på humör nu vet inte riktigt varför.

Idag red jag Nova gick super bra! Efteråt, mindre bra, när jag skulle vara snäll och ta in Nougat och Nancy i stallet så galopperar Nougat vilt och tvärnitar framför mig och sparkar bakut rätt på mig!! Jävla häst!! :@ Han sparkar i höjden på mitt ansikte men som tuuuur är så får jag reflex av min arm och skyddar mig med den men armen fick en jävla smäll istället! INTE ok! Åh... Och det är volleyboll imorn ju!! =''( Fan.

Nu ska jag sova bort smärtan hejdå.



Bakhovarna har gjort stora blåmärken och hål på min arm ;@

Till Rickard!!

2010-09-13 @ 21:00:41
Klicka på bilden för större format!
Kolla bara här hur sköna killar vi har i klassen, sådär pratsamma och goa :D
Rickard Johansen och Timmy Brånlid på FB!!!

Skolan nu

2010-09-13 @ 07:38:36
Och jag känner såhääääääääär mycket för det. Usch, fan vad tråkigt med måndag!! Inget kul händer idag, börjar halv nio och slutar halv fyra;( usch fy blä. Jag hör av mig om jag överlever dagen.HEJDÅ.

Louise, Evelina och Anna

2010-09-12 @ 22:40:45
oslagbart.

Hemma nu!

2010-09-12 @ 21:51:25
Yääs, nu har jag kommit hem från Ed. Det har varit så himla roligt att jag inte ville åka hem. Var jättekul att träffa Evelina och Oscar igen ;) Bion igår var också gryymt rolig haha den borde ni se, "I rymden finns inga känslor" har jag för mig att den hette :D Askuul!
Kommer uppdatera med maaaaassa bilder snart! Pussisar så länge ;D

Lördag nu.

2010-09-11 @ 00:37:26
Nu är det Lördag natt och ny dag, wiho!
Idag ska jag in till Gbg med Anna och Evelina =)
Blir att kolla Nordstan och sen bio på världens bästa biograf! Vi hörs.
Godnatt, ska avsluta och somna till lite O.C. ;) Puss!
Favorit i repris ;D

Tittar Idol typ!

2010-09-10 @ 19:48:55
Nu ska jag snart kila ner och se Idol, WIHO! Älskar det programmet så sjukt mycket. Finns det något bättre, roligare, fulare, skönaste program eller? NEJ :D
Och juste, jag måååste ta tag i mitt rum idag, ehehe...host. Mamma fick en chock när hon kom upp och såg alla mina kläder utspridda på golvet och helt tomt i garderoben? Undra vem som gjort det, hm IIINTE jag iaf (a) haha jag är kul och jävligt kissenödigt nu igen ! Hare G! :D

hahaha mongobild på mig men nova är fffinasT!

Bildbomb Nougat och Nancy.

2010-09-10 @ 18:25:03
Kommentera! :)
Åh, tycker den här bilden är så himla vacker :') Älskar nougats små hovar hihi.
Haha mamma busar, och Nougat verkar väldigt orolig (x
Åh han är så himla fin!
Sötis!
Kvalitén blir alltid dålig här på blogg.se, mycket bättre annars! Kommentera nu vad ni tyckte :)!

slut på bloggandet.nu.

2010-09-09 @ 22:12:00
Känner mig helt död. Vet inte vad det är för fel på mig, hela världen snurrar.
Nu ska jag tycka synd om mig själv med en kopp te och lite O.C.
Så säger vi godnatt.
Mera bloggande? Kommentera då :(

Nougat #3

2010-09-09 @ 22:10:02

In your dreams.

2010-09-09 @ 18:58:29
HEMNES Byrå med 8 lådor svartbrun Bredd: 162 cm Djup: 51 cm Höjd: 97 cm
Haha sitter och drägglar framför IKEA's hemsida. Någon mer än jag som är helt förälskad i deras möbler eller? :o Vill bland annat ha den här skönheten i mitt rum, och den får precis plats för jag behöver nya hyllor, lådor m.m. :D haha mammaaa? haha drömma kan man få iaf x)

Torsdag, Snart helg!

2010-09-09 @ 18:41:33
Sitter och kollar på Idol från i tisdags. Skolan idag var ruskigt seg! Usch, nästan tre timmars hemkunskap på slutet! Fy.
Nu blir det att fixa någon mat sen mer idol (dagens) och jag måste städa rummet och röja garderoben :)
Puss!
GRYMM!

Ingen uppdatering idag!

2010-09-08 @ 23:09:36
sorry sorry, hann tyvärr inte idag, ska bli mer imorn lovar!
Nu ska jag sova, godnatt och ha en skön morgondag. PUSS!

Dagens.

2010-09-07 @ 23:53:19
För en timme sen kom jag hem från Adrian ungefär ;)
Direkt när jag kom hem blev det att plugga= inte kul. Fan också.
Här är iaf Dagens ;D
Åh, gillar denna bilden!
Jacka - Cubus
Halsduk - Gina Tricot
T-shirt - Cubus
JeansLeggins - Vila
SVEA väska - Centrum

Tisdag, Veckan går så seeegt!

2010-09-07 @ 17:16:48
Tisdag idag, bara! Känns ju som typ fredag lr ngt.
Kom hem från skolan typ vid halv fem tiden! Asjobbigt att åka buss säger jag bara, haha eller vad säger du Fia? ;) Usch för nästan en timmes bussåkande!
Nu har jag fotat en hel del och ni får se bilderna senare ikväll. Jag har även pluggat också wiho! Nu blir det ut i det fina vädret och rida Nova. Sen åker jag eventually to my boyfriend ;) Hare gött haj!



Paow & Hugo

2010-09-07 @ 00:45:32
Haha ja, och vad tycks om deras låt nurå?

Hahaha, såå jävla kazz. Haha iaf videon ;o låten kan ju diskuteras x)

Monday Morning!

2010-09-06 @ 21:34:40
haha det är knappast morgon nu men låten är grrreat!
Jag har precis kommit hem nu, eller för typ en timme sen eller nåt. Jag har varit i skolan (såklart) idag, så jävla segt med måndagar va?! Åhh..Efter skolan så åkte jag in till stan direkt och både natha o johanna var gulliga ohc följde med mig♥ Köpte en concealer från Make Up Store och en pensel där ifrån. Ääälskar deras smink!♥ Sen hitta jag typ en halsduk/tubscarf från gina tricot också :) Nöjd med dagen. Nu blir det en jävla massa plugg och gott käk! TTYL

Grym låt i repris!


Filmtips!

2010-09-05 @ 23:19:56
Raise Your Voice med Hilary Duff! Grymt bra, men sorglig också /: Tips tycker jag iaf! Kolla in den ;D
raise-your-voice.jpg (289×500)

Söndag del 3 haha!

2010-09-05 @ 22:40:36
Hej där!
Har precis kommit hem från Adrian. Miss him already! Imorgon hoppas jag att det blir stan med någon som är söt och följer med. Och korten får ni en annan dag tyvärr, kanske imorn! Nu ska jag fortsätta se "Raise Your Voice" med Hilary Duff och sen sova :-) Pussisar!


Förut när Anna var här så försökte vi panorera men det gick inte så bra xD Bättre lycka nästa gång!

haha ser verkligen jääättekoncentrerad ut ! dx

Ganska okej, fast nej inte okej.


Söndag, del 2.

2010-09-05 @ 17:04:13
Nu har Anna åkt hem. Vi har fotat ganska mycket och jag ska strax lägga in bilderna här. Jag lärde mig mer om kameran idag vilket vad great! :-) Sen spela vi som vanligt lite gitarr också såklart ;) Hon lär mig fota och jag lär henne spela gitarr (a) Nä nu ska jag springa ner och käka mammas goda lasagne! Sen åker jag nog till Adrian. Puss! TTYL




Hehe två bilder från idag! Mer kommer.

Nougat och Nemo

2010-09-05 @ 12:52:15

Söndag

2010-09-05 @ 11:36:03
Vaknade runt elva tiden. Snart kommer Anna hit. Hon har med sin kamera.
Det är fint väder ute! FOTA

Vet varken ut eller in längre.

2010-09-05 @ 02:09:59
vill bara komma bort ett tag och tänka på annat.

Bad update i know.

2010-09-05 @ 01:59:36
Japp, jag vet inte riktigt var den här dagen har tagit vägen? Ett tag gick det supersegt, och ett tag bara rusade tiden iväg! Hur som helst idag har jag bara varit hemma och softat, jag sov ut till halv ett. Grymt skönt! Går inte att beskriva den känslan haha. Jag har ridit Nova idag också, hoppträning. Hon gick bra idag, inga framsteg direkt. Hoppade två hinder med ett galoppsprång emellan, det gick hon bra på. Dock inga höga höjder direkt. Sen hade vi ett till hinder efter och där emellan var det kanske två-tre galoppsprång. Imorgon ska jag utveckla det tror jag.
Sen har jag och mamma bakat äppelpaj idag också. Det är så himla många äpplen nu på trädet så det behövdes kan jag säga, och gott var det ju också! :-) Imorgon kommer troligtvis Anna hit. Det blir kul, vi ska fota! Sen så måste jag rida Nancy också, troligtvis dressyr. Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn och degat framför photoshop. Håller på med en ny header! Spännande va? haha. Får väl se när den blir klar. Om ni kollar framsidan på bloggen (för er som kollar genom bloglovin) så ser ni att jag har bytt profilbild och lagt till text under också. Det händer lite varje dag här, hihi. Nu ska jag kila ner och kolla film med familjen. TTYL!

Louise L.

Train - Drops of jupiter

2010-09-05 @ 01:43:22

Därja, klar!

2010-09-05 @ 01:04:14
Nuså har jag fått liiite ordning här iaf så jag känner mig nöjd så jag somnar sött nu, haha. Nä men jag har bytt header och massa små saker som kanske inte syns. Får väll vara såhär ett tag nu. Kommer snart byta igen om jag känner mig själv rätt. Nu ska jag kolla på någon film och krypa ner i sängen och sova.
Filmtips btw?!
Nuvarande header :-) Tycks?

Bad update i know.

2010-09-04 @ 23:32:45
Japp, jag vet inte riktigt var den här dagen har tagit vägen? Ett tag gick det supersegt, och ett tag bara rusade tiden iväg! Hur som helst idag har jag bara varit hemma och softat, jag sov ut till halv ett. Grymt skönt! Går inte att beskriva den känslan haha. Jag har ridit Nova idag också, hoppträning. Hon gick bra idag, inga framsteg direkt. Hoppade två hinder med ett galoppsprång emellan, det gick hon bra på. Dock inga höga höjder direkt. Sen hade vi ett till hinder efter och där emellan var det kanske två-tre galoppsprång.

Sen har jag och mamma bakat äppelpaj idag också. Det är så himla många äpplen nu på trädet så det behövdes kan jag säga, och gott var det ju också! :-) Imorgon kommer troligtvis Anna hit. Det blir kul, vi ska fota! Sen så måste jag rida Nancy också, troligtvis dressyr. Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn och degat framför photoshop. Håller på med en ny header! Spännande va? haha. Får väl se när den blir klar. Om ni kollar framsidan på bloggen (för er som kollar genom bloglovin) så ser ni att jag har bytt profilbild och lagt till text under också. Det händer lite varje dag här, hihi. Nu ska jag kila ner och kolla film med familjen. TTYL!



Dancing with myself - The Donnas

2010-09-04 @ 00:31:16

Fredag Natt Klockan är 00:05

2010-09-04 @ 00:28:10
Det är grymt med helg! Åh det är nästan så man får fira (a) haha.
Jag längtar riktigt mycket efter att få sova ut imorgon för det är nog det absolut bästa som finns typ♥
Ikväll har jag tittat EM-kval med familjen, Sverige vann! Grymt Wernblom(stavning!) Jävligt synd om Johan Elmander som var tvungen att gå av planen p.g.a det som hände, aoooch.
Vi har ätit flygande jakob också, grymt gott. Var längesen man åt det, men mammas är den godaste flygande jakob som jag har ätit och den är totalt oslagbar♥ haha. Nu har jag bränt ut lite skivor med massa filmer på så nuu har jag äntligen plats på hårdisken för fler foton! Haha ;b


Renovering

2010-09-03 @ 22:13:51
Som ni kanske ser så har jag ändrat överallt här på bloggen nu! Har bytt header, bara tillfälligt och bakgrund mm. Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad. Kommentera gärna vad ni tycker♥

Lite sköna pics.

2010-09-03 @ 18:34:57

Fredag

2010-09-03 @ 17:02:57
Äntligen fredag! Gud vad skönt med helg, jag får sova uuut! Ska bli grymt skönt.
Skolan idag gick fort med, riktigt kul med idrott sista timmen :D Vi körde femton femton gånger två haha :D Man springer i femton sekunder, sen vilar man femton sekunder och så håller man på så femton gånger :D Var riktigt bra övning, var längesen jag gjorde de nämligen.
I helgen har jag ingenting planerat faktiskt :( Än så länge iaf, får väll se om det dyker upp något roligt. Blir väl att kolla fotboll ikväll med familjen♥


TWILIGHTNÖRD NUMBER ONE TYP!

2010-09-03 @ 00:12:53

Torsdag Kväll 22:42

2010-09-03 @ 00:11:39
Nu är det kväll och ska alldeles strax krypa ner i min otroligt sköna säng och sova :) Åhh ska bli så skönt.♥ Adrian har varit här nu ikväll och det är alltid lika kul och mysigt att träffa honom :) han har precis åkt hem nu och jag saknar honom redan♥
Lite bilder från idag:





Adrian (: ♥

LillBroschan Simon, cirkus-apan i familjen haha :D ♥
Haha här är jag, Simon fotar ;) ♥

M o i,  i n n a n   s k o l a n   i m o r s e s !

Lite bilder...

2010-09-02 @ 19:14:22
K o m m e r   f l e r   s e n a r e ♥

Torsdag Eftermiddag

2010-09-02 @ 18:59:47
Nu håller jag på att städa lite smått och har precis pluggat lite :) Skolan var chill faktiskt! Gick väldigt fort, dock bara att vi hade typ tre timmars hemkunskap i slutet, haha ne men två timmar och femtio minuter (A) :D var faktiskt jättekul :D ♥ Nu i eftermiddag har jag lärt känna min kamera mycket bättre och kan den riktigt bra nu :) Kommer upp bilder strax! ♥

Dagens!

2010-09-02 @ 17:06:48
En liten snabb outfit så länge så skriver jag mer senare! Ska ut och rida nu :) puss ♥
Lite mongo bilder men skit samma, kul att man är så söt också! :D ♥ hahah eller inte...

Natti Natti

2010-09-01 @ 23:40:05
Nu blir det sängen. Blir väl att ta något kort innan kanske också :D Godnatt! ♥

Ett till låttips för ikväll!

2010-09-01 @ 23:38:48
Katy Perrys nya skiva är grymt bra! En låt som jag börjat lyssna på 7kt mycket nu det sista är Teenage Dream :D ♥

Låttips i repris! :D

2010-09-01 @ 21:33:25
En låt som har fastnat otroligt mycket i huvudet är Just a dream med Nelly! Jag la upp den för ett tag sen också men jag har fortfarande inte tröttnat på den?! :D haha underbart skön låt faktiskt. ♥


Lyckligast i världen?

2010-09-01 @ 21:30:30
JAAAA♥ ehehee, jorå klart man är lyckligast när man har Canon EOS 500D i händerna?! ♥ Har precis "satt" ihop den och nu ska batteriet ladda över natten så det blir lagom att fota imorgon efter skolan, kanske innan också då ni får Dagens Outfit! :) Det blir awesome :D
Annars idag har det inte hänt så jättemycket. Skola först, MUSIK IN MY ♥ Åh så jeffla underbart va? Helt amazing typ haha. Efter skolan så kom jag hem hit, käka rostat bröd och satte mig vid teven haha :) Sen kom mamma och så for vi till Överbyyyyyy :D Så det hanns inte med någon ridning idag, får bli imorgon! ♥

Nu ska jag plugga! Spanska och NO läxa tills imorgon vi gillar mucho! not.

jag är superglad!

2010-09-01 @ 17:26:26
För nu drar jag och mamma till Överby, Trollhättan och köper min kamera! :D så räkna med att det blir en roligare blogg! Bra va? :D HEJDÅ! ♥

In school you know

2010-09-01 @ 10:46:50
Hajhaj nu sitter jag i skolan och mobil bloggar från nathas iphone hihi ;) vi har precis haft svenska och nu ska vi ha engelska Wiie :D försov mig idag med as usual haha. Idag har vi musik och det ska bli fakking kuuul :) xoxo Louise baiii

RSS 2.0