I'm going

2011-04-29 @ 18:06:52
Nu sticker jag ner till Mellby och kollar match när Pontus spelar. Jag ska träffa nathalie tösen där med :) Mys!
Höres ikväll.

Ett halvår med världens bästa person.

2011-04-29 @ 08:46:00

Jag älskar dig så otroligt mycket min älskling. Du gör livet meningsfullt.

Call your girlfriend

2011-04-27 @ 20:43:42
Hemkomen från träningen nu. Otroligt rolig träning faktikst! Mycket folk också, alltid bra!
Min syster har kommit hem från Stockholm en snabbis så nu ska vi fira det med lite grillning på altanen! Mys på det. Vi hörs troligen imorgon, då jag slutar halv tolv! Ha det bäst :)

bild i repris

Tuesday

2011-04-26 @ 16:41:38



Solen har vart framme idag med! Chill chill. Nu blir det ut i vädret och rida Nova. C U later!

Some Words

2011-04-25 @ 14:32:34
Inte haft internet på ett tag nu så det har inte blivit någon uppdatering här på bloggen. Men nu ska jag skriva av mig lite. Jag börjar med i lördags. Då var det påskafton. Det börja med att jag och Pontus var hemma hos honom och grillade och hade jättemysigt och firade påsken. Jag grillade köttet! Det blev gott :) Vi åt grillat kött med klyftpotatis och beaneissås(stavning!!) Haha vi hade vattenmelon med men vi glömde bort den totalt! Haha fail. Efter vi hade ätit så stsack vi till Anton där Erik, Anna, Sofia, Jonna och Victoria var. Dom grillade också och vi hade jättetrevligt! Haha flabbade sönder när vi hoppade studsmatta...^^

I söndags, det vill säga igår så var jag med Pontus och han sov här. Innan så hjälpte jag mamma med altanen och gjorde det jättemysigt och så! Så vi satt där och åt middag igår :) Sen kom även min Farmor på besök en liten snabbis. Var jättekul och träffa henne, var längesen nu.

Idag är det måndag och sista dagen på lovet. Imorse var jag och Pontus och kolla match när Magra/Mellby mötte Sbn. Både våra brorsor är ju med i laget så klart man måste kolla! Heja Simonarnana haha.

Nu ska jag sluta spela Cityville och gå ut coh hjälpa mamma i trädgården, det är ju vår!:) Ikväll kommer Maria hit så rider vi ut på Nova Och Nancy :) Ska bli jättemysigt. Hej svejs och puss på er som orkade läsa hela inlägget!

Steker i solen idag.

2011-04-23 @ 14:19:23


Solen strålar och det är varmt och gött. Sommar på G kanske?
Ikväll är det påskafton och grillning som gäller. Mys på det (L)

Some pics from today.

2011-04-20 @ 23:29:47
Haft en underbar dag med världens skönaste Maria Lennde. Gick lite på stan och tog även med oss mat och satt och åt vid torget. Vädret var på topp och livet kändes underbart! Härligt :) Vi har även kommit på att be till Gud om att få vattenmelonstuggumi hjälper fyra gånger i rad! try it.

Nu är jag hos Pontus och ska sova här ikväll. Imorn åker vi till Skövde. Sista inomhusträningen var idag också, kunde dock inte träna för jag har problem med mina knän :( Väldigt tråkigt...
Men nu taggar vi beachvolley så småningom!

Balladen om Herr fredrik åkare

2011-04-19 @ 22:19:06


Kvällspromenad

2011-04-19 @ 21:54:50
Ikväll har jag gjort lite små saker här och där. Fixade stallet och allt sånt för hästarna bland annat och så har jag även gått några kilometer. Jag gick bort till Sofia och övade sång med de goa tjejerna :) Nu sitter jag nyduschad och fräsch och ska nog ta och äta någonting, har inte ätit sen fyra då jag och Pontus var duktiga och lagade maten! Chicken nuggets med ris och currysås!

Har även bytt design! Vad tycks?:) Ville ha lite "mindre" om man säger så, mer bakgrund och inte så brett. Är inte klar än men fixar lite här och där hela tiden. Jag gjode en ny header förut som jag mixade ihop lite snabbt haha den får duga tills vidare :)

Måndag Kväll

2011-04-18 @ 23:52:44
Har precis röjt upp i mitt rum och städat lite. Såg ju förjävligt ut.
Ikväll har vi lagat tacos här hemma och det var väldigt gott. Nu ska jag nog sluta sitta vid datorn och kanske vara lite social med min pojkvän ehheehe. Funderar även på ny design? Några förslag?
Vi hörs imorn!

Måndag, Påsklov!

2011-04-18 @ 16:43:13
Vaknade upp vid åtta imorse hemma hos Pontus. Vi gick upp och käka och sen vid tjugo i nio cykla vi hem till mig och släppte ut hästarna. Sen stressa jag in och packa träningskläder osv och slängde mig på cykeln för att hinna med bussen som gick tio i tio, och vi var hemma typ fem över nio, men jag cykla till borrås på bara tio minuter! Haha..

På bussen satt Jessica och vi åkte in till Alingsås. Det var typ volleybollträning i Ahlströmmer hallen, det var jätteroligt! Höll på i tre timmar så nu är jag rätt så slut. Men kul var det! Cyklade hem från Borrås nu så kom typ hem för fyrtiominuter sen :) Nu har jag ätit lite snabbt och snart ska jag rida. Sen kommer Pontus och sover här (:
Bra start på lovet!


Skön kväll med sköna brudar

2011-04-16 @ 23:50:39


Sitter i Leijons säng nu och har precis kollat på skräckfilm! Ikväll har vi bara chillat och druckit påskmust och tjockat oss med massa godis vet ni. Vi sover här inatt så får vi se vad som händer imorgon :) Hoppas ni har det gött!

Lördag

2011-04-16 @ 16:27:02
Tjenixen! Kom hem typ halv tio imorses, Pontus skulle iväg och träna då så då traskade jag mig hemåt. Jag kom hem och släppte ut hästarna och sedan så red jag Nova en rejäl runda med lite hoppträning och så. Nu har jag städat hela huset så jag tjänade 200 kronor :D Ikväll åker jag till Leijon med Nathalie och har det otroligt trevligt! Vi höres ikväll med bilder och annat smått och gott :) Puss!

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

2011-04-15 @ 18:30:26
Fredag nu och påsklov! Varför känns det inte härligt? Det är helt plötsligt något fel på mig, känns som att det kvittar med lov? Haha.

Jag fick även reda på att jag preliminärt kom in till Estet Musik idag också! :D Hoppas nu att det slutgiltliga beskedet är lika bra. Idag invigde jag mina nya converse! Haha har inte velat använda dem förän nu, nu är det ju faktiskt vår och jag var trött på mina boots! Det var btw jätteskönt med sneakers :)

Ikväll åker jag till Pontus, så kommer inte bli någon uppdatering tror jag. Sover där så vi hörs förmodligen imorgon då med lite roligare inlägg också kanske hehe. Ha en skön fredag folk1!


söta flickor dom dära Johanna och Nathalie har jag hört?<3

Du är det bästa som finns. Jag älskar dig.

2011-04-15 @ 12:14:00


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are

Torsdag Kväll, Seent

2011-04-15 @ 00:07:58
Dålig uppdatering som fan!
Men jag skyller på att jag har haft mycket plugg och att jag varit utomhus i detta fina väder.
Skolan idag var för övrigt jättechill, hade inga lektioner alls utan var funktionär i A-hallen i skolan för Nossebro skolan kom till sollebrunn och spelade volleyboll, åk 7. Var faktiskt väldigt kul att få vara med och anordna :) Spelade lite också mellan matcherna vilket var kul!

Ikväll kom pontus hit en snabbis, Vi pluggade men kändes som att jag inte fick in någonting i skallen så jag har suttit fram tills nu och pluggat. Typ i två timmar och framför allt på kvällen/natten för då är ända tiden på dygnet som jag kan göra detta! Jag är en sån person som absolut inte kan plugga med en gång efter skolan när jag kommit hem, haha.

Men imorgon är det äntligen fredag hörni och sen är det påsklov! Fyfan vad gött. Ska bli otroligt skönt med ledigt från alla trökiga lektioner och prov, ialla fall i en vecka haha sen blire bara prov och redovisningar och skit! Men det tar vi då!

jag bjuder på en mycket fräsch och osminkad louise!


Ibland är livet vackert

2011-04-13 @ 12:59:00
<3

You and me, Me and You.

2011-04-12 @ 19:23:08

always

Inget vårväder här inte

2011-04-12 @ 16:59:48
Nepp idag har det baara regnat och regnat. Jag och Pontus och hans lillebror var i Dalsland för bara några timmar sen och var i sommarstugan. Vi rensade stuprörer och bar ris och sopa osv. Alltså jobbat riktigt duktigt!;) Stugan ligger väldigt nära sjön Vänern också så jag och Pontus passade på att gå ner och ta massa fina bilder intill sjön. Trots regnvädret och fina regnkläder haha! ^^ Det kommer upp lite fler bilder sen.


fin pojke, m i n.

For the first time

2011-04-11 @ 22:22:53
Har inte suttit vid någon dator alls idag. Så det har inte blivit så mycket uppdatering idag. Men gud vad fint väder det har varit idag hörni! Sommar på g eller? Fast imorn ska det ju regna :( Efter skolan så träna jag volleyboll en timma bara idag och efter det kom pontus som precis hade klippt sig, jäättefint blev det! Sen gick vi och käka på fontana för vi hade ingen mat hemma :D ^^ Efter det åkte vi hem till mig och jag fixade stallet osv och Pontus testade att rida! hihi :D Var jättekul, han var skitduktig, travade själv o allt ju ;D
Nu är vi hemma hos honom och ska sova här inatt för imorn åker vi till dalsland och jobbar!

Black&White

2011-04-11 @ 08:01:00

Måndag morgon, ny vecka nya tag. Here we go again.
Have a nice day!

Gonatt

2011-04-10 @ 22:09:09
Nu var det söndag kväll igen då. Ska nog fixa och pyssla lite här på rummet innan jag drar mig mot sängen för en tupplur. Ska även försöka få ner något i magen så den slutar skrika!
Vi hörs imorgon med lite tidsinställda osv.

Here comes the sun

2011-04-10 @ 13:05:56
Vaknade runt halv åtta imorse bredvid P. Började med att fortsätta kolla lite solsidan. Så småningom så gick vi upp och ut i det fina vädret. Jag tog ut hästarna och simon kom ut också och så spela vi fotboll, kul! Pontus har åkt ner till Mellby nu.
Här kommer lite bilder från igår.



Husk

2011-04-09 @ 23:52:23
Har precis tittat på film med Pontus och vi såg en som Sanne hade tipsat tror jag?:) Husk hette den iaf och den var rätt äcklig på vissa ställen men lite knepig på slutet haha!
Nu ska vi fortsätta med vårat filmtittande och se vidare på lite sköna avsnitt av Solsidan sässong två. Jag tog även lite härliga vårbilder idag förut på dagen, tänkte lägga in dom i datorn imorgon och sen förhoppningsvis här på bloggen :) Hoppas ni har en härlig lördagskväll! Gonatt!


Hehe hittade en bild i arkivet!

Jag vaknar klockan fem då solen går ner igen

2011-04-09 @ 17:54:01
Tjenixen! Vaknade oss Pontus imorse. Vi var hos Erik med flera igår kväll och hade jättetrevligt!:') Haha STELLA!
Det var meningen att Pontus skulle spelat träningsmatch idag men det blev tyvärr inställt, så jag drog hemåt och pontus tränade istället. Jag var så duktig och cyklade hem! Här hemma idag så har jag sparkat lite boll med Simon ute i vårvädret och hjälpt mamma med trädgården lite. Guud vad det är vår! Jag har ridit Nova också och det gick superbra! Börjar äntligen få lite mer "kontroll" på henne och hon lyssnar på mina hjälper bra ! :) Behövs fortfarande mycket jobb kvar men det kommer.

Just nu sitter jag och nördar Cityville på Facebook, hahah trodde aldrig jag skulle börja med något sånt efter farmville men det är rätt kul när man väl har börjat.. ^^ Men jag har käkat some food också så nu är det dags att gå ut igen och fixa och trixa med resten av hästarna! Vi hörs senare ikväll. Puss!
Vad ska ni göra idag på denna sköna lördag? :)



Ja hörni en gång i tiden har man varit rödhårig!

Hallo Alla Schöna Fellas !

2011-04-07 @ 22:01:58
Imorgon är det redan fredag hörni! Haha ifall ni inte visste det mena jag..
Hade tänkt och träna imorn men vi får se hur det blir. Ska även såklart vara med P! ^^
Vi ska käka pizza från den nya pizzerian, FONTANA! Och jag tycket förövrigt att det är riktigt gott där.
I helgen vet jag inte vad som händer, inget planerat.


Vi hörs imorgon alla söta!

At Pontus Place

2011-04-07 @ 17:07:22
Sitter hemma hos pontus nu. Vi har precis käkat tacos och ska kolla på film sen :-D Idag slutade jag halv tolv, då stack jag anton och tobbe hem till albin och spela in film som vi gör till bilden! ;D Det blev supert, jag är RUT. haha sött namn.
Det blåser även jättemycket idag också, störande!
Men vi hörs senare :) Ha det gött!

Old memories

2011-04-06 @ 10:47:00




Hahah ojojoj sicka gamla bilder jag hittade! Nathalie har skickat dem till mig för ett jäkla tag sen och tittade igenom massa bilder utav dem. Alla har verkligen förändrats så otroligt mycket! Men gud vad roligt, kolla vad kort hår jag hade på sista bilden och sitter i pyjamasbyxorna och allt xD

Pontus & Anton

2011-04-05 @ 22:51:18

Haha kolla vilken söt bild jag hittade då från sjuan!gud vad smååå de är !
fint att blixten förstör hela kortet men skit sam!

Skön Kväll

2011-04-05 @ 22:25:14
Det har vart rätt skönt att bara vara hemma idag och vila upp mig. Gjorde nog rätt imorse ändå, men imorn mååste jag till skolan. Jag kan inte vara hemma mer än en dag från skolan, haha jag blir så uttråkad! För jag är ändå såppas pigg nu så jag orkar göra saker liksom, bara ont i halsen. Tog en lång dusch förut och bara njöt, så härligt! Sen har jag pysslat här på rummet fixat lite saker, typ tagit hand om sig själv. Nu tittar jag på en gossip avsnitt och fixar naglarna! haha typiskt mig..

Jag ska snaart sova, ska bara se klart. Så hörs vi imorgon, hemma hos Pontus, följer med han efter skolan så japp och vi har muuusik sista timmen. Hur bra är inte det?:-DD

Nathalie och Louise

2011-04-05 @ 17:26:10

Haha bild från igår! Tjejen och jag har stora grejer på G!!!!:-D

Har varit ute i regnet och fixat i stallet idag, var skönt att komma ut lite också. Mår dock inge vidare, jag är pigg och uppe som vanligt men min hals avskyr mig verkar det som för det gör förjävla ont. Hoppas verkligen denna skiten går över redan inatt för jag vill och måste till skolan imorgon snarasst!!

Jaja sluttjatat om det. Nu sitter jag vid min dator och letar massa musik och laddar iPoden för fullt. Någon som har några musiktips?:)

Life as we know it

2011-04-05 @ 10:16:29
Stannar hemma idag från skolan. Har väldigt ont i halsen och huvudvärk fortfarande. Jag har inte sovit bra inatt heller. Så tar och vilar mig idag och ska bli frisk och kry så fort som möjligt. Usch blir livrädd så fört jag får ont i halsen, känns som att jag ska få tillbaka min körtelfeber då och det var det värsta som hänt mig!

Jag ligger i sängen och har precis tittat på Life as we know it. Såå otroligt bra film! Laddade ner den för flera månader sen och upptäckte att den var kvar här på pappas dator så det passade ju jättebra att kika på den nu. Jag gjorde hönökakspizza förut också. Mums.


Some pics from today

2011-04-04 @ 21:49:07


Can you meet me halfway

2011-04-03 @ 19:55:19
Sitter hemma hos Pontus nu. Vi har titttat på film och käkat massa godis..haha eller mest jag.^^
Vill åter igen bara påminna alla om att jag älskar Black Eyed Peas! :-D

Tredje April

2011-04-03 @ 16:41:56
Grattis Pappa som fyller år idag!

Gick upp vid sju imorse! Var faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara så det gick rätt bra. Dock fram på förmiddagen så fick jag tillbaka min huvudvärk som jag haft hela veckan hittils :( Lite jobbigt och spela då, men som tur var så stog jag över första settet så jag passade på att ta en alvedon då när jag ändå "vilade". Det var jätteroligt att spela idag och bra kämpat tjejer! Sen är det ju alltid så att den första matchen går pissdåligt och kanske andra men den trejde och framför allt fjärde taggade vi till riktigt ordentligt och spelade asbra! :)

Kom precis hem för en timme sen kanske och nu väntar jag på maaat. Sen sticker jag till Pontus som precis har kommit hem från träningslägret, har saknat honom! Vi ska mysa med film och godis ikväll :) Puss och Kram så länge så får jag se om jag slänger upp ett inlägg senare ikväll, annars hörs vi imorgon eller nåt.


Vita Converse

2011-04-02 @ 22:11:57
Har suttit hela kvällen vid datorn och inte haft något "speciellt" att göra. Så jag tänkte varför inte göra en ny header och ändra lite saker här på bloggen? Så det är vad jag har tillbringat kvällen med, fixat och trixat här på bloggen. Om ni inte ser den nya designen så klicka på F5 så uppdateras sidan. Vad tycks?

Anna ringde förut och sa att hon hade fått en par vita converse. Evelinas morbror har nämligen varit i Usa och handlat lite saker. Dock så var det fel storlek för anna så hon hade fått ett par som var alldeles för små. Så då ringde hon mig och frågade om jag ville ha dom, och självklart..sjäälvklart vill jag det! Jag hade precis tänkt köpa ett par röda nu till våren, (och det blir nog av iaf) men det är ju bara kul å ha två par!

Klappat och Klart

2011-04-02 @ 17:28:13
Precis duschat och kommit in från stallet nu. Allt är klart och färdigt för kvällen när dom ska in också. Jag red ut på Nova i byn typ och in på en skogsväg och tog några härliga långa galoppturer. Jag hade även ute Nougat och Nemo och tränade dem. Nougat var jätteduktig!


Hittade en bild på sötnosen Vilma.

Nytt fr. Igår

2011-04-02 @ 15:50:00



Passsade på att fynda lite igår som sagt på nordstan. Fick bli cardiganen från BIKBOK där uppe och sjalen från Indiska. Har blivit helt besatt av sjalar igen! Bara älskar dem! Ska jag fota hur många jag har?^^

He doesn't look a thing like Jesus

2011-04-02 @ 12:43:31
Goddag gott folk!
Vaknade vid elva tiden, såå skönt att sova ut. Messade med älsklingen förut och han hade vart tvungen att gå upp halv sju imorse? Stackarn.
Idag blir det kalas för mamma och pappa här hemma och massa god mat. Men det är inte för'ns ikväll så nu innan på dagen blir det att vara i stallet och pyssla med hästarna och rida Nova. Ska träna lite "frihetsdressyr" med Nemo också, även lastning! Wish me good luck. Vi höres sen med lite tidsinställda inlägg osv :-)


picture from last summer

The Killers

2011-04-01 @ 23:19:05
I sjuan och framförallt i åttan så var jag så himla förälskad i bland annat banden The Killers och The Script! Anyway häromdan så satte jag och letade igenom alla gamla låtar på iPoden och blev totalt förälskad i dem igen! Så otroligt bra låtar va? Åh vill så gärna åka och se dem live ngn gång! :-)

Favoriterna just nu är ju bland annat Somebody Told Me, och When you were young.

I'm falling to pieces

2011-04-01 @ 23:13:00
Schenare! Är nu hemma efter en heldag i göteborg. Världens underbaraste stad måste jag säga. Fotoutställningen på Hasselblads var inge vidare tycker jag, hade förväntat mig mer om man säger så. Men efter det fick vi ju några timmars "frihet" på nordstan för shopping och det var otroligt mycket roligare! Gick med min plutt nathalie och vi hade mycket roligt ihop. Jag hittade bland annat en jättefin sjal från Indiska och en söt cardigan från BIKBOK, som jag vet att jag kommer att använda mycket! :)


Bild från igår.

Teater

2011-04-01 @ 10:42:38
Har precis kommit tills skolan nu och väntar på att vi ska samlas. Var sjukt skönt med sovmorgon idag! Gjorde klart allt i stallet imorse så jag slipper göra det ikväll sen vid elva^^ :)
Vi ska till göteborg idag med skolan och kolla på teater och studiebesök. Sen får vi några timmar på nordstan också. Hej svejs!

RSS 2.0