Nu kan du få mig så lätt - Håkan.

2011-01-31 @ 21:50:25
Tror faktiskt jag börjar bli ett litet Håkan-fan. Yeay!

Volleybollträning idag, och fyfan vilken träningsverk jag kommer ha imorgon va ! Usch på dig Alida, haha ;) Måndagar är alltid sega och tråkiga men det vet alla redan så varför hålla på att tjöta om det'?! Efter skolan följde nathalie med hem, för vi skulle åka till träningen osv. Vi lagade mat och innan vi åkte bussen hem så köpte vi toning till håret som vi tonade också. Ville ha det mörkbrunt och det blev det, haha hade sån ful utväxt innan ! Skönt att bli av med den..

Imorn slutar vi tidigt! Så jävla gött.
Tråkigt inlägg jag vet, har pappas dator så har inga bilder eller nånting kul här.
Men ni får leva med det. Puss o Kram så länge!

Tryck HÄR. 

Längtar efter sommaren

2011-01-30 @ 22:37:25




Solsidan-söndag

2011-01-30 @ 22:20:24
Så jävla trött. Måste verkligen sova nu. Min helg har varit förövrigt underbar. Firade tre månader igår med älsklingen osvBäst är du.
Hela söndagen spenderades hos pontus, förutom kvällen då vi var här och kollade solsidan och bakade hönökakspizza ♥ Vi vaknade typ vid tio-elva i förmiddags kanske. Gick upp och gjorde frukost sen satte vi oss vi tv:n och myste ;- ) Imorgon är det redan måndag och ny vecka. Fan vad helgen ska flyga iväg hela tiden. Inte bara dagarna som går för fort. Hela livet bara flyger iväg.
Snart är man väl typ 48?

3 månader idag

2011-01-29 @ 15:37:48

Nu blir det GG!

2011-01-28 @ 17:28:00


Something Beautiful

2011-01-28 @ 16:25:34

Mmm vad gött med fredag. så obeskrivligt härligt. Jag är så fruktansvärt skoltrött nu så varje helg blir som ett "minilov" som man längtar ihjäl sig till! haha..

Jag och Åse hade bugglektion idag på idrotten, vi hade sån där egen lektion eller vad det heter. Var riktigt roligt fatkiskt och det var ovanligt många som tyckte de var roligt :D Fick även väldigt mycket beröm av Janne efteråt och han frågade om vi inte kunde hålla lektion för b och c klasserna också , haha vi får väl se ;D Det är ju kul att kunna till balen som är senare under vårterminen.

Nu har jag precis fixat mat som jag ska äta och sen blir det ut i stallet. Puss och Kram! Ha en grymt härlig Fredag! Och så får vi ju inte glömma vår sötnos Åse som fyller år idag! :) Grattis!


Natti Natti ♥

2011-01-27 @ 22:50:56
Har pratat med Pontusen i tfn nu precis, har möblerat om i mitt rum ( haha japp jag vet, freak!?) Och har tända ljus typ överallt :) Verkligen mysigt! Imorgon är det fredag och tack gud för det! Så skönt. Pontus kommer hit imorgon och vi ska nog ha en mysig fredagskväll :D
Sen på lördag åker vi och hans familj på kusinträff osv :) ♥
Tumblr_lf4jtl5qyu1qfe9kzo1_500_large
you're my favorite pontus ♥

Have mercy on my soul

2011-01-27 @ 16:22:58

Mike Posner - Please Don't Go

Taio Cruz m.fl. - Higher

Lil Wayne - 6 Foot 7 Foot


Britney Spears - Hold it against me

Där får ni lite låttips utav mig. Dagens kan man väl säga ;D


Cause it's you and me

2011-01-27 @ 14:37:13
Chill Dag när man slutar halv tolv på en torsdag! Grymt skönt. Tobbe skjutsa hem mig, när jag kom satte jag mig här typ! Haha sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag bakade kladdkaka förut faktiskt...haha jag vet att jag är bakfreak! Men det är då inte mycket jag äter av den eftersom den typ tar slut med en gång ändå, för det finns ju faktiskt folk här hemma som älskar kladdkaka...*host*! Syftar mest på mina bröder..

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Känner att jag måste komma igång mer med bloggen och börja blogga lite serriöst nu. Jag har typ lagt av känns det som. Ska försöka fixa en ordentlig header någon gång, men jag har aldrig några bilder eller bakgrunder! jag tar nämligen aldrig bilder på mig typ, bara på andra.. haha! Men vi får se vad jag gör. Lite roligare inlägg också kanske?

Idag lyssnar jag på den här låten. Gammal goding helt enkelt.





Måste göra något åt mitt hår! :(


Ny header

2011-01-24 @ 22:07:35
Har ny header också som jag fixade lite snabbt igår kväll innnan sovdags.
(varför kommer det alltid sej att jag sätter mig vid datorn på kvällarna när jag ska sova?!)
Anyway så hade jag denna i somras också och ville ha ngt ljust och somrigt nu mitt i vintern.
Den här får duga tills jag hinner göra en riktigt! Hinner aldrig blogga nu för tiden...

Chasing the Daylight

2011-01-24 @ 22:01:46
Träningen gick verkligen asbra idag och det känns faktiskt som att jag inte tappat så mycket som jag trodde jag hade gjort. Det var nog lite på grund av att jag "höll uppe" konditionen lite med att promenera mkt. Och det hjälpte nog tror jag! Imorgon är det två timmars träning med Alingsås laget, får se hur det går, lär ju vara heelt slut efter. Haha hjälp..

När jag kom hem så insåg jag plötsligt att juste jag har engelskagloser tills imorgon! Så nu har jag suttit och pluggat in dom, men det var väldigt enkla ord ändå, så nu sitter dom ! Hoppas jag ;- ) Efter skolan imorn blir det hem med pontus och sen följa med ner till sbn, och kolla början av hans träning och sen gå till samlingen. Men nu ska jag sleepa. Ha det bäst!
Puss&Kram

I Want It That Way

2011-01-23 @ 22:46:36
Hallo alla sötingar! Sitter här och mumsar på min kladdkaka som jag bakade nu ikväll. Mums vad god den blev ♥ Idag har jag varit i stallet i runt tre timmar och bara fixat. Ska komma igång med ridnigen nu och träningen så allt blir som vanligt igen. Körde bland annat ut 6 kärror som jag mockat från boxarna haha! Red tyvärr aldrig Nova idag, får se om det hinns med imorgon ♥ Sen kom Pontus några timmar på kvällen, vi myste bland annat framför solsidan och Time Out, Älskar dig!♥

Imorgon är det skola igen, och världens tråkigaste dag iaf på skolschemat! Bara bita ihop och tänka att det är tre veckor kvar till lov. Men en annan kul sak händer ju såklart på måndag kvällen! ♥
Puss och Godnatt, ska försöka hinna Uppdatera imorgon hörni.
Sov Sött ♥

Saturday 22:th January!

2011-01-22 @ 15:28:26
Hihi kolla sicken söt pojkvän man har då :D



Vaknade upp hos Pontus idag runt nio ungefär.
Haha gick upp ungefär en timma senare och käka frulle:)
Sen någon tid efter det gick vi en lång promenad i det fina vädret!
Ojoj vad vi är duktiga, plus att jag vann över pontus när vi sprang hihi♥
Nu har vi precis ätit mat, kollar även fotboll.
Vet ej hur kvällen blir ännu men hoppas den blir bra!:D Ha det bäst,

Louise

Signed, Sealed, Delivered I'm Yours!

2011-01-20 @ 12:45:16


Så himla glad.

2011-01-20 @ 12:31:10
Hallå där alla sköna fellas! Idag är en såndär dag när allt är bara helt superbra dag! Vi slutade halv tolv idag, det är den tjugonde = barnbidrag! Sen det mest underbaraste av allt så kommer Pontus hem idag! :) Sen ikväll så ska jag och två sköna tjejer åka in till alingsås och se Stevie Wonder konserten som är på ahlströmmer :D Kommer bli awesume ! Var ute och fotade lite också i det mysiga och kalla vintervädret, ni får lite bilder kanske senare ;)
Hoppas ni har det bäst! Puss&Kram En otroligt glad Låjz!

En grymt skön låt att lyssna på när man känner pepp, lycka och glädje!

16 år!

2011-01-20 @ 12:25:53
Massa grattiskramar till dig Melinda som fyller 16 bast idag! Hoppas du får/fått en superbra födelsedag, mohhaha du vet inte vad som väntar dig !! :D

Usel bloggning för tillfället

2011-01-18 @ 17:52:11
Japp, I know att jag inte bloggar så mycket längre. Jag ska försöka men det kommer bli svårt eftersom jag nästan aldrig hinner! Det har varit en del på sista tiden så det har inte vart så lätt, både med skolan och kompisar.

Just nu håller jag på att fixar och pysslar i mitt rum, röjt upp och håller på o städar för fullt, flyttar på lite saker osv. Sen ska jag försöka plugga lite och förhoppningsvis hinna se ett Gossip avsnitt! Känns som det var åratal sen sist..!

Och en till sak...Jag saknar Pontus såhäääääääääääääääääääääääär mycket! tråkigt utan dig!



Solsidan alldeles strax hörni! ♥

2011-01-16 @ 19:53:52
Japp, snart börjar det igen och gud vad jag längtat! Hoppas denna sässong är ännu bättre än förra.
Hela dagen tillbringades med min lilla mupp Maria. Haha var ritkigt länge sen vi träffades så vi satt och bara snacka i nästan över två timmar?:D Grymt kul! Efter det busade vi lite och sen var jag tvungen att åka:( Får ses snart igen tycker jag lilla tönten ♥
Haha en väldigt söt bild på mig o Maria från i somras när vi var på Annas ridläger!
Grymt kul, saknar det! ♥

Söndag

2011-01-16 @ 13:09:35
Håller på för fullt å boka biljetter till Stevie Wonder-konserten på torsdag, på ahlströmmer. Vi är ett gäng som ska åka och kolla, det ska bli riktigt kul!:)
Snart så drar jag mig till Maria Elände och busar lite, men innan det måste jag äta för jag kokar snart ihjäl av hunger! Ha en bra och mysig söndag folket ♥
haha nathalie och johanna i fredags! Vi spelade spel och jag tror dom fick poäng?

jag och pontus var i lag...och ja, vad håller vi på med? ^^

Kul fredag var det i vilket fall som helst :)

What The Hell

2011-01-15 @ 23:28:36

Lördag femtonde januari

2011-01-15 @ 22:38:30
Natha och Johanna slaggade här inatt och vi somnade på tok för sent iaf! Vi gick upp halv sju imorse för vi skulle iväg för å kika cup, snacka om rediga töser eller?;) Efter lite trassel och så vidare så kom vi äntligen till cupen och såg de två sista matcherna. Sollebrunn gick tyvärr inte vidare idag men fyfan vad bra dom spela ! Åh, så kul och kolla fotboll..!
Efter det åkte vi hem till mig igen, pontus med ; ) Vi kollade någon skräckfilm /thriller en kort stund innan Natha och Johanna stack. Sen var det inte så mycket tid kvar så jag och Pontus laga mat och tog sen bussen till alingsås och kollade bio. Vi såg The Tourist (stavning?) :) Den var faktiskt riktigt bra! Haha lite klurig var den där ett tag men sen löste vi det, haha eller ja, pontus löste det^^.
Imorgon åker pontus till Branäs och är där tills på torsdag! Usch, för länge..kommer sakna dig söt!

inloggad louise?

2011-01-14 @ 20:27:41
thaha, louise är grym ! o nu ligger hon med pontus o kelar o natha deckat på golvet av trötthet, aja nu ska ja gå till lojs lillebror o spela ngt kanske? :D

Fredag eftermiddag

2011-01-14 @ 15:40:49

Hola amigos! Bloggade ingenting igår men jag var hos Pontus, åkte hem till han efter skolan. Hihi vi bakade kolakakor :) Sen skulle han träna så jag följde med ner till Sollebrunn och gick till Natha och johanna som var i sbn hos natha. Var där en stund och sen gick vi till källarn. Det var typ det jag gjorde igår. Jo juste! Hahah höll på att glömma, jag färgade även mitt hår igår igen :D Snacka om rött! Jag är faktiskt nöjd med det och trivs bra med det. Ska försöka få hit någon bild sen och visa. Vi färgade det efter skolan för vi slutade halv tolv igår, så vi gick hem till Natha och gjorde det, thanks for the help!
Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det är väldigt tråkigt att åka buss i drygt femtio minuter varje dag när man ska hem från skolan! Och eftersom jag ska av sist bland alla så har man inte sådär jättemycket sällskap heller, bara i början typ. Jaja tjat tjat tjat...

Nu ska jag ut en sväng med VilmaPilma och sen måste jag duscha för ska iväg senare. Senare ikväll så kommer Pontus, natha och johanna hit. Vi ska laga tacos och se skräckis tror jag :D Imorgon ska vi åka och kolla cup när pontus spelar med lag1! Hare gött så länge så skriver jag mera senare, Puss&Kram



Bilder från Ascom Cup

2011-01-12 @ 20:49:50
Haha Japp där kom dom äntligen upp ! Har ju lovat det så många kvällar nu och den här kvällen var typ ända jag hann. Redigerade dom lite pyttesmått också :) Cupen fortsätter på lördag!

Rihanna, S&M

2011-01-11 @ 19:55:58

En låt som definitivt sätter sig fast på hjärnan i några timmar! Grymt bra, säg någon låt som är dålig med rihanna iof.

Förundrad av din storhet

2011-01-11 @ 19:52:18
skola idag, ni vet vad jag tycker. men nu ska vi faktiskt vara positivt inställda för det är faktiskt snart lov! dvs, om några veckor?

Efter skolan följde jag med Pontus hem, blev ingen lång stund. Sen vart det hem och sen iväg igen haha! Nu är jag hemma och snart ska jag käka mat I think. Blir hamburgare :D haha gud vad tjock man får va. Hela veckan är fullt upp så jag har väldigt svårt att hinna med min stackars lilla blogg här, som ni faktiskt kanske redan märkt? Har redan fått massa plugg och prov att öva på :( Suck... Men helgen blev inte som jag trodde utan det blir ingen cup alls på lördag, dvs volelybollcup, så jag följer med och kollar Pontus igen istället. De har ju gått vidare i ascom cup med p15! (p16?) Blir att ta med kameran igen tror jag, och hörde att Leijon kanske joinar också?:)
Hade skjortan på mig idag, favvis!

Just like a pill

2011-01-10 @ 17:43:47
Ååh, älskar P!NK's Greatest hits so far, album! Drogar det i högtalarna och börjar faktiskt inse hur grymt bra hon är egentligen? Helt sjukt. Finns ju absolut inga dåliga låtar med henne i alla fall. En av favoritlåtarna är nog Just Like A Pill, för det är en av de första låtarna som jag kan komma ihåg att jag hörde först bland hennes låtar. Får typ samma känsla när man hör låten som man fick för flera årsen! Så grymt bra !
Bara jag som är ett stort P!NK fan?

Första skoldagen avklarad

2011-01-10 @ 17:35:23
Sista helgen på jullovet gick väldigt fort, för fort tycker jag. Igår (söndag) var jag och kolla cup när Pontus spela i Herrljunga med p15, och de är vidare till nästa helg! Det som suger är dock att volleybollen är då med så kan inte kolla! Skolan idag var sjukt trött och orkade typ ingenting, väldigt segt att gå till halv fyra också första dagen! Usch. bara bita ihop en HEL termin till nudå? nej tack!

Nu ska jag iväg och träna sångrösten, haha ;) Sen efter det så blir det ner och kolla volleybollträningen, kan inte vara med än, får vänta några veckor till :(
Usch, hur ska jag klara det ? Vill börja nuuuu.
Kommer troligtvis bilder från igår på cupen, någon gång under kvällen. Efter volleybollen skulle jag tro.

High And Low

2011-01-08 @ 12:33:11

Shadow in the dark

2011-01-08 @ 01:30:39

I'll go wherever you will go

2011-01-08 @ 01:11:06
Hela kvällen har spenderats med pontus :) vi myste framför premiären av let's dance med popcorn och dricka. Myys ♥ Favoriten idag var nog Jessica Andersson och Bagge såklart! Andreas Weise var också bra såklart;) Nog de jag kommer "följa" om jag nu fortsätter kolla. Vad tyckte ni? Vilka var favoriterna för er?:)

Torsdag, sjätte Januari 2011

2011-01-06 @ 23:40:41
Gud vad jag är tjock! Hahah har bara sprungit runt och käkat godis hela dagen typ? Fy på dig louise, ut och träna upp konditionen istället. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vart med bästa pontus såklart :) Haft jättemysigt som vanligt och alltid kul med honom. Trivs mer och mer med "hårfärgen" också även om det typ inte syns, haha;) men som sagt det syns om man tänker på det och i vissa ljus. Nästa gång ska jag färga det mörkbrunt, inte svart men vääldigt mörkt, men det blir nog inte än på ett tag. Kanske när denna gått ut isf.
Megan Fox hår är sjukt snyggt! Den färgen skulle jag vela ha :)

Femte Januari

2011-01-05 @ 23:20:15
Japp den här dagen färgade nathalie mitt hår som sagt, och mycket mer har jag inte gjort idag. Pontus kom hit på kvällen en stund förut också, haha vi tre satt och kolla klipp från galenskaparna: "Viiee putteh ner han!" hahahha klockren;) Nu kollar jag igenom massa YT klipp och funderar på att gå ner och göra te och macka. Sen ska jag sätta mig och kolla PLL :D Världens bästa!
En till bild från idag ;D

Finished!

2011-01-05 @ 18:45:02
Sådär, någon som gissat vad jag och nathapatta gjort?;) Haha, var nog inte så svårt. Nathalie färgade mitt hår :D Köpte chokladbrun, karamell som skiftar i rött. Det blev precis så jag tänkt mig, med röda skiftningar och jag gillar det! Thankz to nathalie! Före och efter bilder där nere ;D


Ser värsta orange ut på bilden, pga ljuset men det är inte de IRL ;)

Mohahha, busar!

2011-01-05 @ 14:37:57
Nathalie är här nu och vi gör roliga saker. Här får ni smygitt :D

Bildbomb, en bild från varje mapp 2010

2011-01-05 @ 01:08:23
Sådär, eftersom jag är en sådan person som tar EXTREMT mycket bilder per år så har jag ungefär 150 mappar på hela "2010-årsmappen" så nu föreslog nathalie att jag skulle publicera åtminstonde en bild från varje mapp och ni kan tänka er att det lär ju ta ett tag;D Men här har ni början iaf, eller DEL ETT!
Så får ni fortsättningen en annan dag. Nu ska jag krypa till kojs och se några PLL till innan jag somnar. Imorgon (idag?) blir en kul dag! Då kommer natha hit och vi ska busa lite (a) Haha ni får bilder sen!

Änglagård

2011-01-05 @ 00:22:32
Nu ikväll (igår) var vi och såg Änglagård i alingsås. Den var faktiskt sjukt bra! Hände saker hela tiden och den var rolig med. Älskar att alla skådespelarna som var med "från förr" även är med nu också. Kul med lite yngre folk också! Ett biotips absolut! Innan bion gick jag på storken med familj och köpte även ramar till rummet, så nu har jag ramat in alla bilderna och ska sätta upp dem på väggarna! wiho, det går framåt! Träffade också på två söta tjejer nämligen Carro och Ellan :)
Jag hittade även en snygg plånbok som jag letat efter. Har tröttnat på min gamla, plus att den är liten tkr jag och jag ville ha en större så nu blev det en som var dubbelt så stor^^ Röd som vanligt såklart ;)
klockren bild! Helena Bergström är absolut bästa skådespelerskan jag vet.

Pretty Little Liars

2011-01-04 @ 14:18:55
Halloj! Vaknade mycket sent idag, på grund av att jag somna typ tre haha! Så jag har inte gjort så mycket idag, kollat film och bara suttit vid datorn. Har upptäckt en "ny" serie som jag genast började följa! Fick tipset av en annan bloggare. Serien heter "Pretty Little Liars" och den är asbra. Håller på å ser andra avsnittet nu.


Här är första avsnittet! Haha reklam framför, men klicka bara ner't!

Dagens låtar

2011-01-04 @ 01:06:56
Har lyssnat väldigt mycket på Jay Smith, haha nu efter idol, och han är faktiskt riktigt bra ju! Älskar hans nya album, särskilt "Wherever You Will Go" och "Like A Prayer", asbra ju. Against all Odds är också mycket bra.


Albumversionen, på Wherever you will go, är mycket bättre än denna men hittade inte den på YT!

Like A Prayer

Tog den från carolinajohanssonn.blogg.se (a)

2011-01-04 @ 00:59:35
dagens humör : ovanligt pigg och framåt, jävligt trött på kvällen dock.
dagens mående : glad och framåt som sagt.

dagens borde : vet inte? för en gångskull ingenting tror jag?
dagens frisyr : allt möjligt, mest "knut" i håret eller en stor bulle! xd
dagens kläder : teamsportia mjukisar och lillasystertröja!
dagens accecoarer : klocka
dagens smink : hade mascara
dagens parfym : ingen.
dagens bästa : var med pontus
dagens sämsta : ?
dagens köp : inget
dagens sysselsätning: vart med pontus, datorn (a)
dagens låt : wherever you will go - Jay Smith
dagens planer: inga alls nu!
dagens matriella vill ha : ramar, haha!
dagens längtan: bli frisk, och få träna igen!!!!
dagens saknad: Anna och Evelina
dagens fundering: vart jag ska sätta upp bilderna (a)
dagens beroende: mobil
dagens roligaste : galenskaparna & After Shave

Skriver ut bilder

2011-01-04 @ 00:52:55
Haha sitter här och tänkte sätta upp lite tavlor på mina kala och nakna väggar  som jag har i mitt rum (inte för att det är så stora väggar att hänga saker på men) och så kollade jag igenom bilder från när jag och anna åkte upp till ed till Evelina. BARA mongobilder typ, men vafan det är ju roligt att se på! Så nu väntas det bara att köpa några små ramar att rama in bilderna i så blir det super;D Haha verkligen störtsköna bilder.

these castle walls

2011-01-03 @ 21:42:19
Kvällen har spenderats framför datorn såklart, haha blev så till slut. Mamma lagar mat där nere nu så ska kila ner och äta middag med familjen och blir nog att kolla någon film också. Pappa är ledig imorgon så förhoppningsvis åker vi och ser Änglagård med familjen ;D Nån som har sett den än? Jag har sett ettan och tvåan för jättelänge sen, så jag undrar om jag kommer komma ihåg vad som hänt^^
Funderar på att göra en bildbomb över året 2010? Typ skriva en massa då med såklart, till bilderna. Haha men jag vet inte om jag orkar, vad tycker ni?


Kollade bak i arkivet bland bilder från förra året och hittade den här ;D


tredje januari 2011

2011-01-03 @ 17:57:34
Sitter framför pappas bärbara just nu, skönt! Har tröttnat så mycket på stationär haha. Sprutan idag gick bra, blev svimfärdig på slutet men svimmade aldrig ;D Haha sköönt! Känner mig mycket piggare idag och kan "äta" normalt igen typ, asgött! Ikväll blir det väl någon film och mys framför soffan. Ha de bra!

Januari 2011

2011-01-03 @ 02:09:14
Oj vad konstigt med 2011? Japp nu är det alltså nytt år. Nya regler? Nya löften? Nej jag har faktiskt inget löfte iår, har iof inte haft det förut heller men. På nyårsafton kom Anna och Evelina hit, de sötmupporna som stod ut med mig. Usch jag mådde verkligen skitdåligt fyfan. Tack ännu en gång, bästa vänner! Saknar er fruktansvärt mycket, vi måste träffas snart och "göra om nyår"?

Ja, dagarna rullar på som vanligt och det är fortfarande lov. Har bara varit hemma hela lovet, har knappt gått utanför dörren faktiskt sen vi sluta skolan. Dels har jag typ inte vågat, plus att jag MÅSTE vila.. bla bla bla. De gångerna jag gått utanför är när jag skulle till sjukhuset twice. Imorgon ska jag bland annat ner till vårdcentralen och ta en till spruta! Euwk.. Har fobi för sprutor, riktigt jävla mycket. Får verkligen hoppas att den här skiten börjar ge sig nu, så man kan ut och hitta på saker. Som man ska göra på lov?

Tur att Pontus finns här iaf, tack bästa du. Skulle vara helt uttråkad om inte du var vid min sida hela tiden. Älskar dig.

Nog världens vackraste, finaste och underbaraste låt. Åh älskar när hon gjorde den på nyår bland annat, men hon är alltid bra! Lyssna hela..så OTROLIGT vacker.

RSS 2.0