31:e MAJ= KONSERT!

2011-05-31 @ 23:42:46


Ett ord= Magiskt.
En mening=Det var sorgligt, eftersom det var den sista i sollebrunn.


Så otroligt roligt, jag säger det varje gång men oj vad man kämpar och sliter för den lilla stunden man är i rampljuset. Det tror man inte och tänker man inte när man övar och sliter med låtarna och musiken inför konserten. Det är jobbigt ibland, motsträvigt ibland men också vissa dagar väldigt roligt. Ikväll märkte jag vad jag har kämpat för och jag kommer aldrig ge upp. Det här var inte sista gången jag stod på en scen. Magiskt.

Konsert igen

2011-05-30 @ 23:31:35

Imorgon är det konsert igen och jag längtar! Men är inte förän nummer sjutton :( Hoppas det går bra! Soundchecken är värst dock. Bilden är från förra konserten!

Såg du mig, såg du att det var jag?

2011-05-30 @ 23:28:25


Ni är så fina människor. Love ya'

wowoow vilken härlig da'

2011-05-30 @ 23:15:48


Två bilder ifrån idag. Den nedersta bilden är på min tröja som jag har sytt färdigt! Ska man ha den imorn tro? Vi får se. Imorn kör vi även på shorts för de ska bli 24 grader :D Najs! Dock åska på em men...

Idag har jag varit i stan med amanda och johanna en snabbis, var på sånglektion med amanda. Vi övar inför skolavslutningen förstår ni och det kommer bli prima! Ska dit på torsdag igen.
Imorn är det konsert och vi hörs då folket!

I can't help feeling. We could have had it all.

2011-05-29 @ 23:29:20

Mors Dag! Grattis mamma! Ikväll har vi grillat på altanen, såå gott. Love it. Innan det var jag en sväng och öva med bandet inför konserten på tisdag. Är såå taggad! Stannade kvar med Nathalie typ en timme efteråt och spela och sjöng massa björn rosenström låtar från förr, haha askul!

Pontus var ikväll, vi har sju månader idag så :) Imorn är skola igen och jag måste bli klar med min blus som jag gör i slöjden! Om jag tar medmig den hem imorgon så visar jag upp den deifinivt. Det måste jag! Men nu ska jag sova för jag är väääldigt trötter. vi hörs!


Jag är född i en liten by, i ett av världens hörn

2011-05-28 @ 20:43:41
Shenare, sitter hemma hos Pontus med Jimmie och kollar Cl-finalen. Hejar på United såklart.
Igår kom vi hem från skolresa på källviken, så därför jag inte har kunnit bloggat. Det var hur underbart som helst! Haha jag och pontus spenderade mesta tiden vid havet, så fint!
Fia som tagit bilden :D

Vi kommer alltid att ha Paris

2011-05-24 @ 21:03:14

Är så sjukt otroligt glad just nu. Började nästan gråta när pontus ringde och sa att han var i sverige! Jag pratade med honom för drygt en tmme sen och då var dom i malmö och ska åka buss till göteborg för det går inga flyg till landvetter nu pga utbrott på island. Så jag ser honom tyvärr inte förän imorgon dock men tänkte att om jag lägger mig tidigare så blir det ju snabbare ny dag? Ibland är jag såå smart.

Nu är jag själv hemma och passar simon, mamma o pappa är lediga som dom är ute och handlar och har varit det hela dagen. Imorgon så åker vi förövrigt på skolresa också med nian! Ska bli riktigt kul :) Jag har packat så allt är klart! Tog med mig bikini men är osäker på om jag verkligen kommer använda den? haha.

Nu ska jag fortsätta kolla Dear John, fick bara lust å se den, var så sjukt länge sen! och den är så fin.


skön kille det där alltså.


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

2011-05-22 @ 22:57:43
Har pluggat hela kvällen inför redovisningen imorgon och har även skrivit klart svenska grejen. Känns riktigt härligt. Nu ska jag kolla på film med min nattliga familj och äta pringles. Jag vet, tjockis! Men vi hörs imorgon kväll, för imorn åker jag, pappa och simon och kollar elfsborg i borås. Vi hörs! Ha det gött så länge :)


Hehe ser ut som hon hoppar skethögt^^

Jag tror att jag faller

2011-05-21 @ 18:11:44
haha som ni märker så är alla mina rubriker texter utav Maggio. (nörd?)

Jag har precis städat hela vårat hus, plockat tvätt, dammsugat och moppat. Gick super! Snart blir det en sväng ut till naturen och rida Novisen. Och en annan sak, nämen klockan är visst över sex? Skulle inte jorden gå under? hahah.


Bild från i söndags. Haha jag sitter som en hösäck :D

Alla mina låtar

2011-05-21 @ 12:15:19
Sitter hemma hos evelinas brorsas lägenhet. Sov här inatt med Evelina och Nathalie i en tvåbäddssoffa! Haha gick gött. Veronica Maggio är min kung för tillfället (drottning?) Konserten igår var obeskrivligt bra. Hon var ännu bättre live än på inspelningarna.
bäst ös var ju självklart på Jag kommer!
Bilder kommer nog senare eftersom Evelina har dem på systemisen. Nu ska vi ut i göteborg och kanske kolla gbgvarvet och gå på nordstan. Hejs!

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

2011-05-19 @ 23:16:25
Tjolahopp! Jag har inte kunnat skriva någonting för jag har varit på ridläger. ridlägret var otroligt roligt, hur underbart som helst. Måndag till Torsdag. Kul folk och bara massa tjejsnack helt enkelt, tio girls var vi. Jag hade med mig Nova och hon var hur duktig som helst. Idag, sista dagen så tävlade vi i hoppningen och det gick skitbra! Omhoppningen var hon helt otroligt snabb på, så vi kom etta! är så sjukt glad och stolt över henne<3



Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket

2011-05-16 @ 11:22:11

Åh bara fem dagar kvar till V. Maggio på liseberg! Längtar så jävla mycket, haha kan typ alla texter och dom rullar i huvudet hela tiden. Jag möter Evelina där nere och sen sover vi i göteborg! Sen på lördag är det GV och då kommer Frida&Micke ner. Ska bli kul å träffa dom.

Idag är det måndag och vi är lediga från skolan. Ikväll åker jag till anna på ridläger och inatt så sticker Pontus till Gran Canaria :( Kommer sakna han så jävla mycket. Men vi får hoppas att veckan går fort!


söta Evelina, var någon gång när vi var i göteborg.


fredagen den trettonde

2011-05-14 @ 19:39:05
Ja jag har inte berättat vad som hänt i veckan så tänkte dra igenom torsdag och fredag lite snabbt. Igår som sagt var det ju fredagen den trettonde, då vi hade två prov som jag tog för givet för att det skulle gå åt helvete. Men nä! Det gick skitbra på både No och So-provet. No:n har jag inte fått reda på än men på So provet fick jag MVG :D Så jävla nöjd är jag och blev jätteglad. I torsdags slutade jag halv tolv, som vanligt så då stack jag och Nathalie hem till mig och pluggade som fan, fast ingenting fastna ju! sen på kvällen red jag lektion för Carina, min tränare. Nova gick skitbra verkligen, otroligt bra! Hon gick på tygeln i flera varv på volten i båda varven. underbaart


Det är en sång om enkelhet

2011-05-14 @ 19:27:18


Vakna upp bredvid älskling imorses och for upp och duscha och gjorde i ordning mig. På förmiddagen så uppträde vi ett gäng från sollebrunn på en marknad här i sollebrunn, jag sjöng och anton spelade gitarr. Gick skitbra! :) Nu i eftermiddag kollade jag på min lillebror som spelade klassbollen, de vann alla matcherna och gick vidare tills imorgon. Sen kom Johanna hit en sväng också och stack ut och red på Nova och Nancy, underbart!

Åtta bedrövelser sen

2011-05-10 @ 16:47:37


25 grader ute idag hörni. Otrolig sommarvärme. Dock är det jobbigt med pollen och all allergi och skit som ska komma nu så näsan rinner och ögonen blir svullna. Men jag vill ha kvar samma värme hela sommarn nu.


It's Monday

2011-05-09 @ 22:34:28

bilder från helgen. Värme och sol=sommar!

Måndag idag vilket betyder bara plugg. Hela veckan framför mig och det är inga roliga dagar! Jaja snart är det sommarlov iaf. Pontus var här förrut också. Vi spela kubb och plugga! Now wish me good luck with the english test tomorrow, I will need that.
Sleep well.

Snälla bli min igen

2011-05-07 @ 21:13:04

Tjena, det var ett tag sen nu! Veckan har gått och jag har drogat Maggios platta hela veckan, det tråkiga är bara att jag inte har någon spotify premium :( Det suger efter det som hänt med spotify.

Det är lördag idag och jag har vart och kollat på match bland annat. Pontus spelade förut i Mellby och dom vann med hela 6-2! Jättekul och se :) Efter matchen åkte vi hem till mig och vi var mest ute.
Hoppas ni har en skön kväll. Puss!


Helgen har gått och är förbi

2011-05-02 @ 22:42:40

Helgen har tillbringats i underbara och vackra Ed. Var på marknaden på lördag förmiddag och eftermiddag. Mycket folk och väldigt kul! Jag fyndade en väldigt söt byxdress som är otroligt fin. Har den på bilden. Hittade också 16 par sockar för typ 100 kr! Värt.

Nu ska jag sova och sorry för dålig uppdatering, laddar upp mer bilder från helgen när jag får tid.

Puss och Kram sov sött!


RSS 2.0