One direction

2011-11-30 @ 18:52:44

you don't know you're beautiful

2011-11-30 @ 18:51:32
Uppdateringen är på topp! Nu drar jag och tränar bort lite fett! Hörs sen :) xoxo

1 advent

2011-11-27 @ 19:27:28
Första advent idag redan! Oj vad tiden kan gå fort. Snart är det jul!!!!
60% av Magnifica var och sjöng idag i Vänga. Gick väldigt bra, var roligt.
Busvädret idag är inte så jätteroligt, precis som på många andra ställen så har vi haft strömavbrott här ute också. Det kan vara bland det värsta som finns, men samtidigt mysigt!
Jag har även kollat på tok för många avsnitt utav 90210 också, haha Elins fel!
Videon är för övrigt fortfarande hur cool som helst.

jag är en vampyr, suger å spyr.

2011-11-26 @ 13:55:47
Emil Elton – Jag är en vampyr

Har kommit hem från luciaintervjuerna i sollebrunn nu. Gick jättebra och var väldigt roligt :) Idag står det tråkigt men sant STÄDNING med stora bokstäver på min lista. Till det göttar jag mig med bra musik ♥


Moa Lignell

2011-11-26 @ 02:51:05
Moa även vidare ikväll också! Nästa vecka är det i göteborg och gissa vilka som ska dit och kolla!? Det kan ni nog gissa ;)
Blev även förvånade över att Molly åkte ut ikväll, såg inte själva framträdandet så har ingen aning om hur hon var ikväll. Men nu är det riktigt jämt på slutet! HEJA MOA

Bruno Mars

2011-11-26 @ 02:40:41

Så jäkla fräckt att en bruno-mars-låt är med i Breaking Dawn! Jag har äntligen fått lite tid över till både Breaking Dawn albumet och rihannas nya album så nu jädrar pumpas det musik! Så underbart med nytt! It will rain har jag iof lyssnat på mycket innan ♥

turning page

2011-11-25 @ 18:07:28

sitter här och gråter en skvätt till världens finaste låt för tillfället. Börjar tänka på Breaking Dawn igen och då kan man inget annat att gråta. SÅ UNDERBAR!

Hey Ya

2011-11-21 @ 23:07:43

Sitter i min mysiga säng och lyssnar på go musik. Har bland annat blivit beroende utav det dumma spelet tetris också, inge vidare. Imorgon är det luciaövning och sedan äntligen breaking dawn med Elin! Som vi har väntat..! Går från åtta-fyra imorgon, så roligt.
Var och kollade på tapeter förut också till Simons rum och hallen mellan våra rum, det är som en tevehörna som vi ska piffa till med nya möbler och nya tapeter! Men nu måste jag sova. Vi hörs imorn.
mongooo

You can never say never

2011-11-16 @ 12:40:30
Var längesedan jag delade med mig lite av min smak på musik. Den här tiden har det mest bara varit lugna och akustiska låtar som snurrat i huvudet. Idag är det onsdag och jag är även hemma idag med, inte roligt. Men jag ska allt se till å bli frisk nu me de samma! Orkar inte vara sjuk längre :(
Här får ni lite goa låtar av mig, hoppas ni är friska och krya och hittar på massa skoj!




I'm addicted to you

2011-11-15 @ 21:21:23
Sova. Äta. Sova. Kolla Serier. Sova. Film. Film. Film. Sova. Äta. Sova. OSV. Ni fattar vad jag menar. Ungefär såhär har min måndag och tisdag sett ut, inge vidare alltså. Jag ska ta ett rejält snack med den personen som smittade ner mig med den här flunsan! Vill verkligen inget annat än att bli frisk!
Nog tjötat om det. Sitter nu och kollar på House, och jag har även insett att jag missar världens bästa film inatt. Breaking Dawn part 1. Så för er som är intresserade så släpper jag mina fyra biljetter nu så skynda å boka i alingsås. Min kära vän Elin har lovat att gå med mig på torsdag så jag överlever ändå ♥
PUSS&KRAM.

M E M O R I E S

2011-11-14 @ 19:46:45
Sitter här och kollar/har kollat på extremt mycket bilder från förr. Inte bara för tio år sedan utan även från förra året. Tänk vad tiden bara rinner iväg hela tiden. Det här snacket känner nog de flesta igen med att "tiden går för fort", och "Åren bara sveper förbi". Det vet vi alla om. Sekunder blir till minuter, minuter till timmar, timmar till dygn, dygn till dagar, dagar till veckor, veckor till månader, månader till kvartal, kvartal till år. När man var liten förstod man inte detta, (i alla fall inte jag) men ju fler dagar och år det går så blir det självklarare för varje minut. Jag skulle göra vad som helst för att få leva tillbaka när jag var liten och bara bry sig om att ha roligt och njuta av att vara barn och vara liten. Då fanns det inga bekymmer och man oroade sig inte, såklart dök det upp problem och annat men det löste man. Har ni egentligen tänkt på hur erat förflutna ser ut? Att man verkligen har allt det där bakom sig och man kommer inte vara med om det igen. Aldrig. Tack vare bilder och texter, dagböcker, filmer och massa annat kan man som tur är blicka tillbaka på hur livet såg ut då och hur man såg ut och hur man tyckte och tänkte.

Man gjorde kanske misstag som man lär sig att aldrig mer göra om. Människor kommer och människor går. Man lär sig att leva och blicka framåt. Njuta av livet, trots att det kan vara sjukt svårt i vissa lägen. Nu tänker vissa av er att jag bara sitter här och skriver en massa skit som inte betyder någonting eller att det är kopierat från någon annans tankar, men så är det faktiskt inte. De här orden som jag just delat med mig av kommer rakt från mina tankar och åsikter och det är faktiskt såhär jag ser på det, det betyder för mig. En utav anledningarna till att jag skriver såhär är bland annat att jag vill att folk ska förstå det här och att man aldrig kan "rymma" från sitt liv. För det är det faktiskt, ditt liv, dina år och dina erfarenheter i livet. Var inte rädd för att våga tänka tillbaka och möta upp vänner man hade förr och kanske ta tag i en del saker som man inte har rett ut under åren. Som sagt, du kan aldrig rymma ifrån det, det kommer alltid vara med dig, livet ut.

Det är läskigt att allting går fort tycker jag. Det känns som att livet går ut på att vara bebis, barn, tonåring, vuxen och gammal. Sedan vet vi alla vad som står och knackar på dörren en vacker dag. Det finns ju så mycket som man vill hinna med under alla dessa år som man har framför sig! Hur bär man sig åt? Och vad händer egentligen efteråt? Livet är förvirrande och konstigt. Ta vara på allt du har och tänk inte hela tiden på det du inte har, tänk istället tvärtom: vad händer om jag förlorar det här?PEACE OUT.

Lite tankar och funderingar från en sjuk, förkyld louise. Stjärna till er som tog er tid att läsa igenom mina konstigheter.


Fars Dag

2011-11-13 @ 18:34:56
Var dags att fira Far idag på hans dag. Han fick bland annat mycket choklad, och två utav hans favorittidningar utav mig och Tobias. Idag har jag hjälpt min lillebror med att röja i hans rum för det ska tapetseras där. Det kommer bli så fint.
Igår var jag hemma hos Andreas i Långared med flera andra och hade det trevligt. Vi bakade fyra pizzor som mättade våra magar rejält. Åt bland annat för mycket godis också som alltid, men det var ju faktiskt lördag ;) Nu ska jag strax iväg och öva med tjejerna. Hörs senare.
PUSS&KRAM.

11/11/11

2011-11-11 @ 23:07:00
Hej hallå. Preics som de flesta så skriver jag ju såklart 11/11/11. Men det är ju faktiskt ett väldigt coolt och häftigt datum. Jag menar, det händer liksom EN gång i hela världshistorien!? Hur häftigt är inte det?! Vi hade "kulturhistoria" idag när klockan slog 11:11 så alla bara skrek rakt ut och vi räknade ner tillsammans med lärarn, haha så gött :)

did u make any wish?


Stick iväg Jack, kom aldrig hit igen nå' mer.

2011-11-10 @ 20:42:17
Fullt ös medvetslös. Fulle rulle i skolan med plugg och annat som ska lämnas in. Men har fått en lugn och skön kväll faktiskt ändå. Sitter med min lilla macbook och tända doftljus i rummet, heelt okej enligt mig.
Det är redan fredag imorgon och helg. I helgen är det fullt upp med saker som ska göras och hittes på. Ska bland annat träffa lilla Anna på lördag och hitta på något roligt, blir nog en riktig bra kväll med film och mys tror jag.
Vi hörs och ses.
PUSS&KRAM.
p.s. Imorgon i alingsåstidningen så kommer luciakandidaterna ut och man kan börja rösta. Om ni vill rösta på mig så är jag kandidat nummer 4! :) d.s.

Lucia

2011-11-09 @ 21:52:13

Har ikväll varit på Luciaträf med det blivande tåget här i Bjärke.
Jag var en utav de sju som kom med. Ska verkligen bli jätteroligt :) Vi är ett gött gäng!
Nu blir det sängen och sooova. Upp kvart i sex imorgon är roligt.
PUSS&KRAM.

We've been on the run driving in the sun

2011-11-09 @ 12:34:21

Fina bilder från svenskalektionen förut. Elin och Kevin posar sött!
Carrot kill pågår för fullt i skolan, alla springer runt med morötter och hugger varandra i ryggen! Själv är jag en mes som inte är med :)

Ingen säger någonting

2011-11-08 @ 13:09:02
Hej! Här sitter vi och har det bra. Hoppas ni har det lika bra.
Det är roligt att man blir så blek i fönstren.
Jag tycker vi är värda en applåd.
Elins blogg!

Pics

2011-11-07 @ 16:30:04
Här är lite fler bilder från stylingen av felica från förra tisdagen. Hon är grym!


Under löven

2011-11-07 @ 15:19:41
Sitter hemma hos Anton och kollar på när han har gitarrlektion med Simon, min lillebror. Det går så fint så. Nu för en stund var vi och hälsade på sollebrunn skola! Oj hjälpes vad jag hade nära till tårar. Jag saknar det sjukt mycket, alla lärare, lokaler o stämningen i hela skolan. Man kände allt och alla verkligen. Pratade med några lärare, bland annat våran förra svenskalärare Annika. Hon berättade hur mycket hon hade saknat våran årskurs och att hon ville att vi skulle komma tillbaka. Vi gick även till musiken och hängde där ett tag med Jeppe och Co!
Idag måste jag skriva klart en svenskauppstats som ska lämnas in imorgon och jag har inte börjat än. Bra louise, slutar alltid såhär med allt som ska lämnas in! Sen har jag även träning ikväll och det taggar jag för.
Nu vet ni hur min eftermiddag/kväll ser ut.
PUSS&KRAM.


bild tagen för några veckor sen.

Jag drömmer drömmar om att alla försvinner

2011-11-06 @ 22:40:17
Sitter i min säng här i ett nystädat rum med nya gardiner, två pocketböcker på nattduksbordet och med Melissa Horn på spotify. Sicken mysig söndagskväll. Tjejerna i Magnifica var här förut och vi övade inför vårat kommande projekt den 18 november. Kommer bli grymt.
Sitter och chattar med Nathalie också. Vi har äntligen bestämt en tid att träffas och prata. Har verkligen inte blivit av innan men nu jäklar ska det ske ;)
Har inte bloggat mycket den här veckan, har ju haft lov och ett bra sådant. Började med Gekås Ullared i måndags och sedan Styling och bli fixad utav Felicia i Tisdags. Sedan onsdag och torsdag var det Danmark med min och pontus familj plus två andra familjer, var jätteroligt. I torsdagskväll for jag hem till Alida på halloweenparty! Fredags drog jag till tonår och hängde med massa sköna. Igår var det filminspelning och sedan 16+ på kvällen. Idag har jag slappat och städat och laddat upp för en ny skolvecka. Söndagar är ändåså mysiga på något sätt. Fast vem älskar inte fredag mest när man har hela helgen framför sig?
två bilder från fixet o stylingen. Har redan snackat om det mesta jag skrev men kände för att skriva av mig lite grann för er som har missat. Jag har även massa bilder från bland annat danmark och halloweenpartyt som kommer upp så måningom! Stay tuned!
PUSS&KRAM.

Red lips

2011-11-01 @ 23:22:11
Sådär såg jag ut förut idag. Blev fixad och stylad utav proffset Felicia Rosen! (feliciaroosen.blogspot.com)
Var jätteroligt! Hon håller på med ett projektarbete i trean och då fick jag hjälpa till ;) Så nu finns jag med i hennes portfolio. Vi höll på från ett till halv fem och sminkade, fixade och tog kort.
Nu har jag packat och pysslat och är hemma hos Pontus. Imorgon blir det av till Danmark med min och hans familj plus två till. Ska bli skojsigt. Kommer hem på torsdag och då äre halloweenfest. Uppdaterar antagligen på fredag! Hare gött här hemma så länge så hörs vi.
PUSS&KRAM.

Make you feel my love

2011-11-01 @ 01:05:11
bild från igår.

Nu är jag helt slut i min kropp. Har ont i fötterna också. Vi kom iväg 05:50 imorse och var hemma så tidigt som 22:00!! Hittade otroligt mycket nödvändigt och användbart. Har precis kopplat in ett par nya fräscha högtalare till min dator. Exakt likadana hade jag sett på Expert för 250 kr dyrare. Alltid lika roligt och gå på Gekås. Jag hittade även en ny parfym där som jag fick med mig hem ♥ Nu kryper jag ner i sängen min och somnar till gossip girl.
PUSS&KRAM

RSS 2.0