Cookies

2012-04-26 @ 18:13:58How will I know

2012-04-26 @ 16:01:37
Tjenare! Sitter i regnet och väntar på att Oscar skall bli klar med sitt utveckligssamtal. Jag sitter i och för sig inomhus så det är gaanska lugnt. Mysigt med regn när man är inomhus, eller ute och är klädd för det ^^
Hade svenska nationella prov idag. Känns skönt att alla svenska nationella är över. Det var skrivdelen idag och jag tror det gick ganska bra, är nöjd för en gång skull! Skoldagen har gått rätt fort och fick slutat en timme tidigare, aldrig fel.
Sitter även och drogar massa gamla godingar av Whitney Houston också ;)

If I ain't got you

2012-04-25 @ 22:27:56
Hade spelning på självaste skolan Östlyckan imorses med några från klassen. Kunde gått bättre för min del, var väl inte helt nöjd men sånt får man ta ibland. Var inte ett dugg peppad och taggad så där av resultatet.
Ikväll har jag varit och sett vårkonserten som var på palladium. Måste bara säga att dom var sjuukt duktiga. Var riktigt roligt att kolla och se vad vi har att se fram emot de kommande åren som estet :) Kommer blir grymt!!
Imorgon har vi nationella prov del två i Svenska, och fy för det. Nationella är verkligen inte min grej. Usch. Blir skönt när sommarlovet kommer!!
En liten goding till låt som min underbara vän Elin sjöng idag :)

24 april Tisdag

2012-04-24 @ 22:24:02
Nationella prov idag. Inte helt okej. Dagen har inte varit helt okej. Humöret har inte varit helt okej. Varit en sån där dag som bara slinker förbi och ska finnas helt enkelt. En dag i veckan. Hoppas på att jag är en trevligare person imorgon. Volleybollen är slut inomhus så imorgon drar jag med min underbaring och kollar in tvåornas och treornas vårkonsert på palladium. Det blir fint. Ha en fin kväll hörni!! ❤

Långfredag

2012-04-07 @ 01:04:09

Från igår❤

Var på premiären utav Månens barn igårkväll i Alingsås. Var riktigt kul å se resultatet, blev jättebra.
Jag själv var med och spelade vampyr hehe. Det var även med en låt som jag och Anton spelade in.
En cover av Seether, Broken.

Grattis Pappa!

2012-04-03 @ 22:53:44
Min kära far fyller år idag och vi har precis haft lite middag för honom och firat honom nu ikväll med familjen. Alltid lika mysigt med familjemiddagar och god mat. Mums!
Något som inte är lika mums är att min förkylning blivit en aning värre. Jag dricker vääldigt mycket te. Det är väldigt synd om mig också för jag måste ligga ner och eventuellt kolla på någon film, typ som twilight och det kan skada en väldigt mycket! hahha...eller?
Spanskaprovet gick fruktansvärt bra idag, kändes iaf superbien!!! Hoppas att det blir ett bra resultat, vore grymt. Imorgon börjar jag fem i halv ett och taggar inför engelskaredovisning. Två lektioner imorgon sen är det bara torsdag och sen är det finally PÅSKLOV.
C U later.

Latest

2012-04-02 @ 22:11:28
Tre bilder från senaste. Ätit godis, renoverat och pluggat med glass. Den sista bilden är från i eftermiddags, pluggade Spanska till provet imorgon! Hoppas verkligen det går bra, känns som att jag kan det mesta så får hoppas på det bästa. Jag har för övrigt gått och blivit förkyld, sjukt störande. Jag är jättehes och har huvudvärk konstant, Ska försöka sova bort det tills imorgon. Ni får ha det gött! Go start på veckan? Nej.
KRAM.

RSS 2.0