Some die young

2012-02-29 @ 22:42:53
Bilder från de senaste två veckorna typ. Bara mobilbilder alltihop men det får ni stå ut med! :)

Dagen i bilder

2012-02-29 @ 22:16:30
Jag bjuder på lite kassa mobilbilder men det får gå helt enkelt!! Erik ville inte vara med på bild :(
Vi har spelat idag på sollebrunns skola med ett gäng från klassen. Gick asbra! Riktigt roligt.
Haft en underbar dag idag, hur chill och go som helst, jättebra träning idag också och vi taggar inför cupen på söndag i trollhättan, kom dit!!!!!

Hipp Hipp Hurra!

2012-02-28 @ 22:35:41
... för käraste vännen Elin som fyller 16 bast idag! Grattis säger vi till dig!!!
Vi har skämt ut henne rejält idag, har sjungt för henne tre gånger på lektionerna. Så himla go klass när alla är med på det med en gång och taggar till, kör fyrstämigt (hallåå, vi är esteter?!) och inte nog med det, självaste svenskaläraren Maria Wingate hämtar dragspelet och drar igång ett rejält gung. Svängigt värre säger jag bara!
Efter skolan drog vi ett gäng till Nygrens café och åt pannkakor för små, haha skön eftermiddag fellas!
lite bilder från nygrens förut, lånade bilder från elins blogg :) (www.elinss.blogg.se)

ps. har även uppdaterat bloggen ikväll. Tryck F5 för uppdatering!!

I Love Monday Mornings

2012-02-27 @ 16:11:18
Ny vecka igen! tiden ruullar iväg. Inte lika mycket vår i luften idag tyvärr, kände att det kanske var lite onödigt att ta dom vita conversen idag. Kom ju även massa snö förut också?! Vi vill ha våååår!
Idag är det träning som gäller för mig. Kanske hinner med lite plugg eventuellt också? Men tror inte det, haha även om det skulle behövas. Taggar för cup på söndag iaf!!
Ha en fortsatt go måndag folket.


Beach Center

2012-02-26 @ 20:38:27
Bild lånad från Bella
Sjukt fint väder har det varit idag! Har spelat beach hela dagen inne i Gbg. Var sjukt trött så jag var inte direkt peppad men alltid roligt med beach. Träningsverk imorgon? JAOO.
Så ska det låta ftw!

Pia & Pyret

2012-02-26 @ 12:35:27


New In

2012-02-26 @ 12:21:41
Ytterligare en ny jeansskjorta. Crocker, från JC.

25 år

2012-02-25 @ 23:27:00
Haft kalas för min kära storebror ikväll här hemma. Anna var här bland annat så vi kolla melodifestivalen också. Helt okej låtar som gick vidare, man förväntade ju sig mer utav Danny men helt okej som sagt. Lisa Miskovskys (stavning) låt var ju helskön!!

Gårdagens

2012-02-24 @ 09:56:45
Lite bilder från gårdagens klädsel. Ny jeanskjorta som kommer bli vårens plagg för mig! Ber om ursäkt för lite halvkassa bilder. C U later!

In the studio

2012-02-23 @ 15:00:54

Foto: Oliver Östbäck

23 februari

2012-02-23 @ 14:59:56
Fick precis reda på kronprinsessan har fått sin lilla bebis idag, sött och roligt. Grattis säger vi till det lyckliga paret!!
Lång dag i skolan, har sista lektionen nu och sen ska jag hem och fixa i ordning en kul överraskning som ni får reda på sen eventuellt.

22/2 -2012 Onsdag

2012-02-22 @ 22:53:20
Är nu hemma hos mormor. Ska alldeles strax sova, men tänkte att jag skriver ett kort inlägg först. Jag var i stan efter skolan förut med bella och kollade. Hittade bland annat en ny jeansskjorta från gina! Supernöjd med köpet verkligen. Sedan fick jag med mig lite armband och örhängen också. Köpte även en ny ögonskugga inne på kicks! Imorgon är det lång dag och bland annat simning med klassen, oj vad jag är peppad..eller inte! Haha. Men nu ska jag sova hörni, hoppas ni haft en bra onsdag.

I'm back on the track

2012-02-21 @ 22:55:22
OKEJ! Jag skaa blogga, här kommer ju faktiskt ett inlägg till er små sötisar som längtat så..
Gårdagen var jag och mina kära vänner elsa, elin a och karen och hälsade på lilla elin som var sjuk och låg hemma. Vi gick hem till henne och bjöd henne på våran skönsång utanför hennes dörr, mycket fint gjort om jag får säga det själv.
Lovet är slut som nog alla vet, jag hade ett väldigt fartfyllt lov med mycket saker hela tiden så jag är rätt glad över att skolan drar igång igen så jag kan varva ner lite, haha! Men jag menar absolut inte att skola är bättre än lov.
Det är kort dag i skolan imorgon och jag börjar sent så jag får en timme sovmorgon!! Sen slutar jag tidigt och då drar jag in till stan med Bellabus och ska kolla lite på stan, mysigt. Träning på kvällen och sen sova hos mormor, kan inte bli bättre. Vi hörs imorn, ha det bäst!

Fullspäckad Dag

2012-02-15 @ 00:41:09
På alla hjärtans dag så drar jag och Anna mot göteborg. Med buss och tåg kommer vi fram till Bäckebols IKEA. Där shoppar vi loss totalt och hittar massa fina saker. Otroligt rolig utflykt. På eftermiddagen hann vi även med en biofilm också, En gång i Phuket. Jag rekomenderar filmen starkt, det var den roligaste på riktigt länge faktiskt!! Vi hann även in en sväng på BIKBOK och fick oss varsin goodiebag eftersom vi var de första 100 kunderna idag på alla hjärtans dag. Sött! Med mycket flyt sedan så hinner vi med rätt pendel och buss hemåt och dagen kunde inte bli mer perfekt. Fick med mig mycket grejer hem, får visa senare.
Nu ikväll har jag varit hos Brodén med bella och felicia och kollat in jägarna 2, också en film jag rekomenderar starkt, en oerhört spännande film!
På bussen hem med alla våra fullproppade ikea-kassar!

12 Februari 2012

2012-02-12 @ 12:49:03
Otroligt fin dag idag! Vaknar och ser supersol utanför, kan en morgon bli bättre? Bellabus kommer strax hit så hoppar vi upp på varsin häst, tar med lite pick&pack och rider ut i solen på en lång ridtur. Felicia blev tyvärr sjuk och kunde inte styla oss idag så vi skickar en hälsning till dig kära vän att du ska krya på dig! 
Ha en go söndag, det ska vi ha och vi taggar lov nästa vecka!!!!!



LOJS

2012-02-12 @ 01:20:00
Finns det något bättre än en kväll med de goaste vännerna och sedan lite kalle blomkvist när man ska sova?
låter helt okej i mina öron, mysfaktorn är på topp med levande ljus också. Ha en go lördag folket och ta't lugnt.

En rolig träning

2012-02-09 @ 15:42:39
Har tänkt att börja en ny kategori med Volleyboll eftersom det är den sporten jag spelar och fullkomligt älskar!!
Precis som alla andra onsdagar och måndagar så var jag och tränade igår. Jag spelar volleyboll i VK Bjärke och har gjort det i 2 år till hösten. En grymt rolig sport, som absolut inte är en messport. Haha det fick vi lära oss igår..!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Träningen igår var otroligt rolig. Min position i sporten är Passare, alltså en person som lägger upp till anfall, smash. Det är en grymt rolig position, en postion för en "kvick" person kan man säga. Jag har kört positionen ett tag och jag har alltid passat, men igår när anfallarna(spike) skulle öva att slå på anfall så provade jag också det, eftersom det var ett tag sen. Jag fick en chock för att det gick väldigt bra^^. Jag har väldigt svårt att synka bollen och min ansatsrörelse men det gick faktiskt väldigt bra. Vi var inte så många på träningen igår, och då får man spela mer så det var en höjdpunkt. Vi övade också en del på att slänga sig under bollen och rädda den. Det här var nog det roligaste jag gjort på länge, i början fega man hela tiden och slängde sig på knäna och armbågarna, men efter ett tag så bara man kasta sig ut på golvet och "jagade" bollen. Grymt roligt!! Haha jag var helt uppspelt efteråt och var skitglad. Mina höfter fick ta stryket igår, eftersom man ska slänga sig rätt på magen och "bringan", så tar höftbenen rätt mycket stryk när man träffar fel;)
Längtar till nästa cup!
Bild lånad från Jessica.

Liam is sooo hot!

2012-02-05 @ 21:21:42
Sitter nu och myser här med lite popcorn och go dricka. Ska precis kolla ett avsnitt till av 90210, haha nöörd! Ikväll har jag varit duktig och städat rummet lite till och tänt lite levande ljus, pysslat med lite annat pyssel så det blir riktigt mysigt. Jag har även vart duktig och pluggat en hel del faktiskt! Riktigt stolt. Men nu ska jag fortsätta mysa och sedan krypa ner och somna. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!



Hej mitt vinterland

2012-02-05 @ 14:24:26
Igår var jag och åkte skridskor med mina två bröder. Det var ett tag sen man åkte skridskor, flera år sedan. Jag trodde jag kunde åka jättebra eftersom jag älskade det när jag var liten. Men så var det inte! haha der första jag gjorde var ramla och det blev ungefär som bambi på hal is. Så där hade jag fel! hahaha, men det var kul iaf, fick tagit lite foton också som ni ser :) Härligt men kallt vinterväder!!

Melodifestivalen

2012-02-05 @ 01:40:15
Äntligen har årets första höjdpunkt dragit igång! När jag var liten så tänkte jag alltid på Melodifestivalen så fort det blev nytt år. Det var det jag längtade till varje årsskift. haha.
Kvällen har spenderats hemma hos Anton med johannes, affe, bella och norin :) Vi kollade såklart på den klassiska melodifestivalen och spelade sedan mariokart! Låtarna i kvällens deltävling var väl sådär. Jag är grymt nöjd med att Loreen gick vidare för hennes låt var lika grym som alla hennes andra. Sen förtstår jag ärligt talat inte vad sean banan håller på med? riktigt pinsamt.

Jag kom precis hem nu och tänkte kolla ett avsnitt av 90210. Har blivit liite för beroende, haha ditt fel Elin! Det jobbiga med serier är att jag kollar så många på samma gång. Men vi hörs imorn med lite bilder från idag när vi åkte skridskor förut i soolen! Sov sötttt.

Höjd Statistik

2012-02-01 @ 22:50:59
Precis kommit hem från en rolig kväll med gött folk. Vi var nämligen och skulle spela in "Mörlanda Radio" idag hemma hos Brodén men det ville inte funka så det blev tyvärr ingen radioinspelning idag. Anton och Oskar kom dit och skulle vara gäster i kvällens program med det blev inte så. Jag och Bella, som också var hos Brodén, drog och tränade en grymt rolig volleybollträning. Var askul med så få personer och så chill!!
Efter träningen var vi på pizzastugan med boysen igen och sen drog vi hem till Brodén och skulle sett jönssonligan, men den grabben fick andra planer! haha, rolig kväll må jag säga! Så nu är bara dagens fråga: Är det en komplimang att bli kallad söt?

LillasysterKonsert 28/1-12

2012-02-01 @ 18:02:59
Nu har äntligen bilderna kommit upp från i lördags. Halvkassa bilder men alltid något!

RSS 2.0