Disney

2012-03-31 @ 16:35:50
Igårkväll drog jag och Oscar till Sääw, där även Lisa och Kevin höll hus. Det blev ett klassiskt disney-maraton som planerat och senare kom även albin och tobbe förbi. Somnade när klockan slog sex ungefär imorses och vaknade åtta! Kollade en film till på förmiddagen och sen åkte jag hem. Nu har jag påbörjat renoveringen på riktigt här hemma på övervåningen. Det är så sjuukt roligt och riva ner gamla tapeter och ta loss lister med mera.. hahah gaalen. Men det blir nog fint sedan när de nya tapeterna kommer upp :)
en liten smygkik på en del av renoveringen, just nu är det röd/rosa tapeter som sitter uppe men det ska blir mer åt vitt och grönt :)

doin' some math

2012-03-28 @ 22:33:13
Japp, sitter och pluggar matte för stunden. Känner mig smart. (haha?)
Dagen har rullat på men jag har vart sjukt seg och trött. Gaaasch, taggar inför helgen istället!
En liten snål uppdatering så ni vet att jag lever..?
KRAM

Måndag 18:12

2012-03-26 @ 18:23:05
Riktigt trevlig och chill dag. Tog tio i tio bussen in till Alingsås med Anton och hoppade av hos Oscar där även Kevin var. Där bjöds det på våfflor, inte helt fel med lite brunch ute på altanen. Sedan kilade vi vidare till skolan som började tjugo över tolv. Hade två lektioner och slutade kvart över två. Var hemma en stund hos Kevin med Oscar också och försökte plugga, gick väl sådär? hahaha
Nu sitter jag hemma och bara har det allmänt gött men lite go musik, historiaboken uppslagen och mår riktigt bra. Har varit på riktigt fint humör de senaste dagarna, allting rullar på och livet är för tillfället skitbra :) Taggar inför lite volleybollträning ikväll också med de goaste laget!!


winter SPRING summer fall

2012-03-25 @ 12:03:11
Bilder från senaste dagarnan. Så grymt fint väder har det varit. Idag är ännu en vacker vårdag. Varför inte ut och fota en sväng? Gårdagen var riktigt rolig, drog till Göteborg på äventyr med goa människor. Carpe Diem!

Gopro

2012-03-20 @ 16:40:22
Nu sticker vi ut och rider en sväng! Hare gött!

Späckfull dag

2012-03-19 @ 23:23:58
Dagen har innehållt mycket aktiviteter. Slutade kvart över två och var hemma vid halv fyra. Jag och Bella åt snabbt en macka och sedan ut i stallet och så red vi ut på en mysig uteritt. Blåste väldigt mycket men det gick bra. Mycket galopper i naturen, aasroligt. Efter ridturen gjorde vi i ordning i stallet för kvällen, sen in och käka fruktsallad med glass (bilden) för att sedan tagga volleybollträning. Träningen gick asbra den med! Nu ikväll har vi lagat middag(vi äter hela tiden låter det som hahah) och spelat lite gitarr och sjungt. Mysigt!

the perfect boyfriend who..

2012-03-19 @ 10:53:38
Åh den här är bara för mysig. LOVE.

Överkörd

2012-03-18 @ 12:55:50
Söndag nu igen. Jag kan ju beskriva helgen med ett ord: Volleyboll. I fredags åkte jag med kompisar till långared och spelade i Albert Hall. Spelade i ca tre-fyra timmar? Var rätt trött efteråt. Kom hem vid halv ett och ställde mig och lagade mat med Bella som vi skulle ha med oss nästa dag. Nästa dag var det nämligen volleybollcup med laget. Gick upp sju, alltså inte många timmar sömn den natten. Spelade i Vara, sjukt många lag i en liten hall. Både dam och herr. Det gick inge vidare för oss på cupen men det var tufft motstånd.
Igårkväll var vi hos barndomsvännen Sebastian och firade hans 16årsdag som var förra veckan. Trevlig kväll med gött folk och god mat. Spelade även ballong-fotboll med Linnea och dansade bugg med självaste födelsedagsbarnet. Kom hem vid halv ett inatt och nu sitter jag här och har inte gjort någonting idag. Alldeles seg och slö, träningsverk från all volleyboll som aldrig förr. Känns som att jag aldrig kommer kunna gå riktigt nå' mer. Får se vad som händer! Ni får ha en fortsatt trevlig söndag.

Tömmer mig på tankar

2012-03-18 @ 01:12:18
Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig.
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.


Hejsan hoppsan lillebror

2012-03-16 @ 12:09:01

SKYPE

2012-03-13 @ 22:23:30

vilken härlig da' lalalaaalalala

2012-03-12 @ 22:00:59
bilder lånade från min kära vän Elin Lundqvist!
grym dag hemma hos Karen. Solsken hela dagen, slutade vid elva så vi åkte ett gött gäng med karen hem. Där hade vi mysigt och ni kan ju se själva på bilderna vad vi gjorde. Riktigt mysigt!

allt är upp-och-ner-vänt men jag hoppas och tror att det är påväg till det bättre nu.

Från och med du

2012-03-11 @ 13:27:28

Mello

2012-03-11 @ 01:40:25
Åh där var Melodifestivalen slut för iår. Eeeller?! Nej det är faktiskt Eurovision kvar också så det är helt lugnt.
Rätt låt vann verkligen nu ikväll på mello. Loreen förtjänade det absolut! Riktig go vinnarlåt. Jag hejade på henne sjukt mycket förra året också med "my heart is refusing me", så jag blev väldigt glad över att hon vann :)
Haft en underbar dag och kväll med riktigt grymma vänner. Vad skulle man göra utan vänner? Gå under..
Karen och Elin var hemma hos mig i eftermiddags så spelade in lite musik och lagade grym mat. Sedan drog vi vidare på ett fett ungdomsmöte i sollebrunn. Lyckad kväll!


All you wanna do is ride around sally

2012-03-07 @ 16:43:03
Riktigt vårigt ute och solen är ständigt på, finns det något mer underbarare?
Idag har vi sett ännu en föreställning utav danstreorna på palladium i alingsås. Det är roligt när det är mycket sånt här med föreställningar och musik, speciellt när man går estet ;) vi lever livet ibland alltså, men vi kan plugga vi med!!
Ikväll är det träning på G och ska skriva klart en skoluppgift eftersom någon inte jobbade på lektionen idag, haha busigt! Hörs senare amigos!

Bild från Elin A.
fr. v. Elin Andrén, Elin L, Jag!

Det hela började med en fest

2012-03-06 @ 20:41:58
Bilderna lånade från facebook, frida jaretag.
Var och kikade på treornas EOS idag i skolan. Otroligt bra säger jag bara, var väldigt rolig och jag satt och gap-flabba för det mesta...och neej jag klappade inte i otakt!!
Helt värt att åka och kolla på föreställningen enligt mig, dom är riktigt duktiga.

Själv spelade jag in film med bella, andreas, brodén och andreas efter skolan till ett ungdomsmöte på lördag.
Hoppas det blir grymt bra, kan tyvärr inte avslöja vad det handlar om ännu ;)
Bild från Bella!!

Inspo

2012-03-05 @ 17:38:32

Många tankar och idéer i huvudet just nu som snurrar. Blir förvirrad! Jag är väldigt taggad i alla fall på alla planer. Blir hemmakväll ikväll, matteprov gick bra idag i skolan, livet rullar som man säger.

RSS 2.0