Uppe med tuppen

2012-10-31 @ 08:20:00
Har precis kommit hem från mitt första läkarbesök idag! Check. Det gick väldigt fort så det var skönt. Jag har ett märke på foten som dom inte vet vad det är för något så nu har dom tagit prover mm för att skicka in o se vad det kan vara. Som alla vet så svimmar jag bara av att se en spruta så när dom stack in en spruta i foten(bedövning) så kan ni ju tänka er hur jag kände, haha. Men nu ska jag strax dit igen och kolla min mage, mycket just nu! 
Har precis släppt ut de fyra små ponnysarna i hagarna också. Nougat&Nemo (två unghästar) var extremt jobbiga idag, Nougat vägrade gå in i hagen och stretade emot så att Nemo sprang ur hagen. Det tyckte dom var jätteroligt och dom sprang runt och lekte, haha själv blev jag skitförbannad! Jaja, nu är dom inne iaf och nu sitter jag och kollar solsidan igen typ för tredje gången...
Nougat i somras.

Halloween

2012-10-30 @ 08:25:04

Sitter faktiskt på en buss! Ovanligt va?;) jag ska faktiskt in och jobba idag, så jag jobbar nio till fem om någon vill komma in och heja!
Gårdagen var mycket bra, var först hos Elin med Karen. Småpratade lite och planerade inför fredag när vi har spelning :) sedan var det dags för halloweenpartaj på kvällen så då kom oscar till Elin och så blev vi fixade av henne :) idag är jag skittrött men det är ju bara en dags jobb så det är inte så farligt :) vad händer idag?


Så mycket bättre

2012-10-29 @ 01:55:52

Nu har jag gottat ner mig i soffan och ska sova här inatt. Så mycket bättre är påslagen på tv och här kommer jag somna gott. Imorgon blir det till läkarn!
Godnatt.


En fin dag

2012-10-28 @ 22:30:33
frost. kallt. vackert.

Lazy sunday

2012-10-28 @ 08:45:00
vaknade tidigt denna morgon, räätt så skönt med en timmes extra inatt. tycker synd om er som missat ställa klockan! idag får vi se vad som händer, tänkte i alla fall ta mig ut och rida nova, kanske nancy också. ha en go söndag!

Catching teardrops in my hands

2012-10-27 @ 12:41:35

För tre timmar sedan vaknade jag upp hos Oscar, för två timmar sen blev jag upphämtad av mamma, för en timme sen passerade vi Göteborg. Nu är vi i Halland och påväg till Varberg. Mormor är med och vi ska kolla på inredning med mera på bland annat Ikea. Jag sitter bak i bilen och har precis sett klart gårdagens xfactor.
Konstigt väder idag, när vi började åka så kom vi rätt in i ett snöoväder och nu skiner solen för fullt. Jaja, skriver mer sen. Ha en fin lördag :)


560 Alingsås

2012-10-26 @ 18:51:00

Sitter nästan helt själv på en buss som är påväg till Alingsås. Jag har precis tränat med bästa laget och det gick faktiskt riktigt bra, pratade igenom våran kondition och lite sådant. Blev dock inte så mycket spel, mest bara den sista kvarten typ. Men roligt var det iaf :) nu ska jag träffa Oscar, Karen, Elin plus några fler! Ha en go helg och HÖRNI.... DET ÄR LOOOV FÖR TUSAN!!!

Såhär glada var vi över det idag;)


Rött är snyggt

2012-10-26 @ 10:47:03

Tycker att jag matchar mina grejer idag alltså. Det är fredag och jag har haft sovmorgon, underbart. Träning efter skolan idag och sedan får vi se vad som händer :) trevlig helg allihopa!


You are a Cinema

2012-10-25 @ 22:22:39
Har precis kommit hem från Alingsås. Jag och några personer från klassen har spelat utanför Storken, ("galleria"). Det gick hyffsat bra, haha mest roligt. Det var svinkallt också och jag hörde även att det hade snöat här i sollebrunn nu ikväll. Vad händer egentligen? Jag är verkligen inte beredd på detta med snö och vinter alls. Det känns så fel, det är ju bara 25:e oktober och snö brukar inte äns hinna komma till jul...typ. 
 
Imorgon är det iaf fredag och sedan är det höstlov!!! Helt otroligt vad skönt och gött, fast det är samtidigt då som man helt plötsligt kommer sakna hela klassen och då kommer man längta efter att få börja igen. Haha knepigt det där, men jag har sagt det förut men jag säger det igen: Jag älskar verkligen estet och vår klass. Man blir som en stor familj och jag kan knappt vänta nu till alla julkonserter börjar dra igång igen! 
Hur har er dag varit?:)
Efter spelningen så var vi ett gäng som drog och fika på Nygrens, supermysigt. 

I feel good

2012-10-25 @ 14:47:00
Karen tycker att jag bloggar och uppdaterar så lite, vilket jag kan hålla med om, men då undrar jag: Vad ska jag skriva mer utav? Hur kul är det liksom och veta vad jag äter till frukost lunch och middag och vill ni verkligen veta ALLT jag gör på dagarna?:) Kanske ja, eftersom det är en blogg om mig och mitt liv. Men är det något ni vill ha mer av eller något nytt?:) KOMMENTERA VAD NI TYCKER :D

Känn ingen sorg för mig göteborg

2012-10-24 @ 19:20:00
Hej!! Sitter just nu på tåget mellan göteborg och alingsås, ska till alingsås och sova hos mormor över natten. Jag har varit nere en snabbis i göteborg denna eftermiddagen och fikat med min syster. Det blev en snabb fika, hon bor nämligen i stockholm och var i göteborg över dagen och jobbade. Mysigt att få träffa henne helt spontant!
Nu är jag mest orolig för min kära dator och iphone som inte har något batteri kvar alls.
Någon som har en laddare att låna ut till mig ikväll? haha, ja..får väl helt enkelt överleva kvällen och natten utan dem. Hoppas ni har en go dag mitt i veckan :)
Lite snabba mobilbilder bara :) 

Summerrain

2012-10-23 @ 23:26:06
Har äntligen fått städat mitt rum som såklart såg ut som ett bombnerslag innan. Skönt vare i alla fall. Imorgon är det lång dag men "redan" onsdag. woho, bara tre dagar kvar till helg. Något nytt som hänt idag? nja, gjorde ett svenskaprov som jag tror gick väldigt bra, tänkte att det var intressant att veta :) Godnatt!

Jag gråter bara i regnet

2012-10-23 @ 07:30:38

Sitter nu på en buss till skolan och ser fram emot dagen! Eller inte... Vaknade olyckligtvis för tidigt och min mage började krångla ännu en gång. Har haft problem sedan sex-sju månader tillbaka och har varit och testat mig för gluten&laktos men det var inget utav dem så nu har jag äntligen en ny tid nästa vecka! Vi får väl se hur det går, vill gärna lösa problemet iaf. Jag ska även be alla där ute hålla tummarna för min kära vän Felicia som ska operera bort sina gallstenar idag, Lycka till!

Igår var en helt okej dag i skolan, älskar verkligen livet på estet :D skulle aldrig överleva en vecka på en "vanlig" linje, ingen musik på dagarna!?
Efter skolan drog jag med Elin och fixa lite ärenden och sen tog vi en mysig fika på coffee house!
Idag blir det lång dag i skolan och efteråt ska jag träffa farmor och sedan blir det träning på det! Ha en underbar dag allihopa!<3


Drömskt

2012-10-20 @ 14:18:00
Jag fick en kommentar där en tjej frågade om jag kunde lägga ut fler bilder från "stylingen" som jag var med på för några veckor sedan. Självklart gör jag det! Jag har varit slarvig och glömt bort dem, jag la ju bara ut två tre stycken. Det är Felicia som stylat --> www.feliciaroosen.blogspot.com och Ida Andréasson som fotat :) Tack! 

Oct. 20, 2012

2012-10-20 @ 13:08:47

Har precis piggnat till och sitter nu och käkar sen frukost. Kollar även igenom gårdagens xfactor igen och jag är så glad över att Frida åkte ut!
Idag tänkte jag nog att jag skulle försöka städa mitt rum. Finally, haha det ser ut som ett bombnerslag! Tänkte även baka en kaka till min kära farmor som fyller år imorgon :)


Bitchkram

2012-10-20 @ 00:24:00

Gokväll! Ligger just nu helt utslagen i min säng, så skönt med helg! Är sjukt trött efter veckan som gått och kan knappt vänta på att få slappa hela långa dagen imorgon. Ikväll har jag varit på bio med Oscar. Helt okej film ändå, "Bitchkram" hette den. Rolig men även sorglig film, men den kan rekommenderas!

Jag har även fått hem två nya skal till min ajfown, beställde hem fyra st men de andra två har inte kommit ännu. Är jättenöjd med de jag fått hem än så länge iaf!:) Nu ska jag unna mig en av mina favoritfilmer och somna sött till den, ser fram emot en skön sovmorgon, mmm♥ Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!


Före- och efterbilder

2012-10-16 @ 22:02:39
I helgen gjorde jag ju som sagt förlänging på mina ögonfransar. En väldigt roligt sak att prova på och resultatet blev ju hur grymt som helst! Tack Felicia! Ni hittar denna grymma stylisten på www.feliciaroosen.blogspot.com
 

Trevlig Afton

2012-10-13 @ 11:52:00
Spenderade gårkvällen hemma hos Edvin med massa gött folk. Det var väldigt trevligt! Träffade ju äntligen Evelina också, var längesedan man såg den bruden. Jag och Oscar var och käka pizza innan också med Andreas & Hanna o Bella & Adrian, också väldigt roligt :)
Just nu sitter jag hemma hos Oscar och ska snart bege mig hemåt. Ikväll blir det myskväll med Evelina och Anna
 
Edvin & Evelina, sötaste paret!

Bubblor

2012-10-12 @ 11:10:41

Den som väntar på något gott...

2012-10-11 @ 21:30:00
Nu har jag fixat och trixat mer med bloggen. Vad tycks? Ja, får väl ha det så så länge. Det är helg imorgon och det betyder att jag äntligen kommer få träffa Andreas och även min barndomsvän Evelina. Jag är verkligen supertaggad inför helgen. En annan sak jag bland annat ska göra är att vara med Felicia när hon gör reklam för sitt företag, jag ska få ögonfransförlängning! Det blir spännande. Nu ska jag kila neråt och käka med min familj, vi hörs. Hoppas ni får en grymt bra helg 
Två bilder från senaste stylingen med Felicia. Hon är grym!

RSS 2.0