On the train

2012-06-20 @ 14:20:18
Sitter nu på tåget och är pväg tillbaka till Nyhem. Har varit en sväng med anna inne på nordstan idag också och fick köpt mig ett par shorts. Super! Vi hörs senare. KRAM.

Renovering

2012-06-19 @ 11:36:11
Jag och Anna befinner oss just nu i ett hus i Göteborg hos hennes kusin Elin. Vi renoverar hennes rum! Ni ska få både före-och efterbilder :)

Den blomstertid nu kommer

2012-06-12 @ 20:30:20
Gokväll! Kom för en stund sen hem från niornas avslutning i sollebrunn. Tänk att det var ett helt år sen man gick ut själv? Det har verkligen gått jättefort!! Jag mötte upp Anna innan och jag hann även köpa lite rosor och ge till folk i nian :) Innan kom jag precis från min första riktiga arbetsdag i mitt liv. Jag jobbar inne i resebutiken i Alingsås. Jobbade 8 timmar idag och ska göra det fram över varje dag också. Känns riktigt gött att jag har fått ett jobb!!:)
Nu lagar jag lite mat till mig och Simon och sedan ska jag nog ut en sväng i det fina vädret och rida ut på Nova. Ha de gött!


black and white

2012-06-09 @ 01:42:16

Sommaren är kort

2012-06-09 @ 01:33:52
Nuuu har vi sommarlov och ledigheten kan börja! Så sjukt härligt, men jag har inte riktigt fattat det än att vi är lediga liksom. Nästa vecka ska jag åka in och "lära" mig mitt nya jobb som jag ska jobba på i sommar under tre veckor och se hur och när jag ska jobba i sommar. Det är inte heller långt kvar tills jag fyller år så jag är jättetaggad :)
bilden är tagen i förrgår och det är våran andra kattunge som vi inte har bestämt namn till än, några förslag??

4sound

2012-06-07 @ 23:39:13
Varit i alingsås hela dagen idag och tog även en sväng in till göteborg med oscar, anton och johan. Vi åkte till 4sound och kollade musikprylar och anton köpte sig även en ny gitarr! :) Imorgon är det skolavslutning och äntligen sommarloooov, sedan börjar jag jobba :) Men innan det ska jag åkt på nyhem, firat midsommar och fyllt år!
Pratar med min älskling på skype, perfekt avslutning på kvällen :)

happy girl, happy life

2012-06-06 @ 21:42:50
Studentfirande igår. Riktigt roligt att se alla glada studenter springa helt galna av glädje med studentmössorna på huvudet! Vi esteter sjöng för alla treor i Aulan som avslutning och då kändes det verkligen att sommarn var här, och att sommarlovet är nära. Vi slutar på fredag men är lediga imorgon så det känns som att vi redan slutat.
Var ute och fotade en sväng nu ikväll i solen! Mysigt att sommaren är här så man får härliga bilder.
Sitter just nu och lyssnar på Adele och har det skönt, det luktar mat från köket. Ha det!

Tiger

2012-06-06 @ 21:19:41
Bilderna får inte kopieras!
Var ute och fotade våran underbara kattunge. Tiger är runt två veckor gammal och det var inte längesen han öppnade ögonen. Jag älskar verkligen den färgen på hans päls, alldeles somrig och gosig. En riktig liten busunge är han ;)
Ha en mysig kväll!

Do you walk the line

2012-06-02 @ 15:58:16
TJAAAAA. Det är lördag och jag skriver ett inlägg! Har haft det grymt på sista tiden. Var bland annat med goa vänner i göteborg igår. Kollade affärer och inte minst musikaffärer! Var inne på Andréassons på södra larmgatan. Otrolig butik! Ojoj vad man gick loss där inne, skulle kunna bosätta mig där tror jag :) Jag tittade på ett piano som jag så småningom ska köpa.
Det är sommarlov när som helst och det är underbart! Jag är även överlycklig för jag har fått jobb i sommar så jag kan andas ut ett tag, var orolig ett tag där! Fyller även år om mindre än en månad så jag är på toppenhumör helt enkelt! Ikväll kommer fina vänner och pojkvän hit och grillar! Ha en mysig kväll folket!


RSS 2.0