Snöoväder

2012-11-30 @ 10:54:00
Sitter på ett fullproppat x2000 upp till Stockholm just nu. Har väl åkt ungefär halvvägs och vi åker rätt in i ett snöoväder. Fick en chock när jag tittade ut genom fönstret, hade inte tittat ut sedan vi lämnade alingsås. 
Ska bli roligt att få komma upp till systern min och få lite miljöombyte, dock är det synd att jag missar en hel skoldag...haha jag vet jag är konstig! Det är även kröning ikväll i Alingsås som jag missar men så är det, jag fick passa på att åka upp denna helgen, snart jul ju! Herregud det går så himla fort allting och jag kan inte fatta att det redan är första december imorgon?! kul ska det bli med julkalendern i alla fall, hoppas den är bra. Jag har inte ens sett den gamla "Mysteriet på Greveholm"-kalendern, kanske borde göra det innan haha..
Hoppas ni får en rolig helg där ni är så får vi se om jag skriver något mer snart. KRAM,
haha riktigt trött tjej som gick till tåget imorses..

We'll be coming back for you

2012-11-25 @ 22:46:14

Ligger nu i sängen och ska sova. Har haft en jättemysig kväll med två Goa vänner! Sebastian och Gabriella var här och vi kollade såklart solsidan, som är veckans höjdpunkt, och vi spelade även in ett roligt radioprogram.. Haha ja så det kan gå, får väl se vad som händer med det. Så tråkigt att Sebastian snart lämnar Sverige i över två månader :( han ska segla iväg med sitt gymnasium till USA den lyckosten!!

Imorse hade vi spelning i Gråbo också med magnifica, gick otroligt bra och det var väldigt roligt eftersom det bara var jag, josse och Gabriella idag. Lite annorlunda men kul :) folket var nöjda iaf och allt var lyckat.
Hoppas ni har haft en go helg, KRAM LOJSAN


tears stream down your face

2012-11-25 @ 02:17:15
är just nu väldigt trött och glad. glad över att jag har så fina vänner och glad över att jag fått träffa en utav dem ikväll. Felicia var här och vi hade en riktig myskväll med bra filmer och massa gött godis. Imorgon (idag) har jag spelning med Magnifica i Gråbo så jag borde verkligen sova vid den här tiden med tanke på att jag ska upp vid åtta... 
Ikväll har jag och anton spelat in en låt som kommer blir otroligt bra, till och med så bra så att den kanske kommer upp här, vem vet? :) Det är exakt en månad kvar till julafton idag vilket känns ofattbart men ändå så otroligt långt bort? Mycket saker som ska hinnas göra innan dess. Nästa helg åker jag till stockholm, vilket ska bli otroligt roligt och skönt. Skönt att bara få komma bort härifrån ett tag. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg. Kram

a thousand years

2012-11-21 @ 22:12:00
vet inte riktigt vad jag ska skriva och om jag orkar skriva längre. mitt liv har förändrats och jag kan inte riktigt svara på om det är till det bättre eller sämre, ena stunden känns bara allt hemskt och jag får ångest som gör att jag bara vill försvinna..ena stunden är allt hur underbart som helst, bästa känslan att bara vara helt fri och inte bry sig om någonting annat än sig själv och sina vänner/familj. En sak som är säker är i alla fall att det inte är helt enkelt. Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här så öppet inför allt och alla men samtidigt är skönt om folk vet.

Dagarna, veckor och månader går väldigt fort just nu, vilket gör mig så sjukt rädd. Jag är typ orolig för framtiden samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter att allt ska vara över och studenten är tagen och ett nytt liv ska börja. Plugga vidare, utbilda sig, skaffa jobb och familj, ja ni vet. Ut och resa? Ja.. många frågetecken och obesvarade frågor som ständigt går i mitt huvud. Tack och lov att musiken finns där och alla fina vänner. Utan er skulle jag inte varit den jag är idag <3

Breaking dawn part 2

2012-11-14 @ 02:07:45

Var ska jag börja? I Am speechless. Sitter nu påväg hem från Göteborg. Jag, Elin, Ludvig och Bella har varit och sett maraton i Göteborg. Part 1 visades vid nio, hur grym som helst - inget kunde toppa den.. Trodde man!!! Men när midnatt kom så visades part 2 och ojojoj. En sådan film! Jag trodde det var omöjligt å toppa part 1 men icke då. Bästa filmen jag någonsin sett, så sjukt najs när alla människor i biosalongen jublar första scenerna med Edward och Jacob!! Jag hade inte läst boken - bara en viss del så jag visste ungefär halva filmen men oj vad jag blev förvånad när jag såg resten på filmen. I vissa scener bultade hjärtat så jag trodde det skulle hoppa ur, så jäkla spännande!! Gå och se filmen det första ni gör härnäst säger jag bara.
Sedan ingick ju även popcorn och drickor i pausen så det var ju inte helt fel med twinighten.
Jag har inga ord för hur underbart det här har varit! Kan knappt vänta tills dvd:n släpps!


Gekås Ullared

2012-11-01 @ 21:01:48

Sitter nu på väg hem från Ullared! Det har varit en lång dag och vi åkte hemifrån 06.00 imorse och kom fram när det öppnade. Sedan har vi gått ändå till stängningstid!! Snacka om att man har ont i fötterna nu... Jag har i alla fall handlat massor med fina grejer som jag kan visa er senare när vi är hemma.


RSS 2.0