Stockholm idag!

2011-09-30 @ 14:57:47

Japp, idag är det iväg till stockholm som gäller. Till min kära syster och hennes pojkvän. Jag längtar sjukt mycket och hoppas att det blir en rolig helg. Ikväll är det idol och jag hoppas vi kollar in det i stockholm. Skulle ju i o för sig vara ännu coolare att se det i globen!

Hörs senare. TTYL


bilder från varberg i somras. Åhh sommar..


Tjejkväll

2011-09-28 @ 22:22:26

Där fick ni lite små bilder ifrån tjejkvällen hemma hos elin som var för några veckor sen. Har inte blivit av att jag har laddat upp dom förens nu. Men det kommer fler bilder så småningom :-)

But I Haven't Anything To Wear

2011-09-28 @ 22:15:25


En liten titt på dagens.

Efter skolan var jag och for till tandläkarn. Det roliga med det hela att det var vääldigt onödigt eftersom jag inte var där mer än i typ fem minuter? Sen fick jag vänta en timme på bussen typ! Jaja, men då var jag så snäll mot Anna och gick och köpte lite mat till henne som hon skulle få sedan på bussen. Jag köpte även en Marabou till min älskling som en liiten present för våran 11-månaders-dag imorgon.

Ikväll har jag varit hos Pontus. Kollade bland annat idol och jag kan ju inte annat än att säga att tjejerna regerar i år! Fast bland killarna ikväll gillade jag André, helt rätt låtval!

Men jag börjar väldigt tidigt imorgon så nu ska jag kila iväg och göra i ordning mig för sängen. Imorn är det torsdag och då är det bara en dag kvar tills jag åker till Stockholm!!!!!!!

PUSS&KRAM.


Haven't you learned a thing?

2011-09-22 @ 20:01:17

Hallojs! Sitter hemma hos Mormor nu i hennes goa lägenhet här i Alingsås. Blir att sova här inatt så jag får sovmorgon imorn! Gött! Dom håller på här utanför Mormors lägenhet att fixa allt ljus inför "Lights in Alingsås", Det blir superfint! Längtar tills det blir klart.
Efter skolan idag, (slutade tjugo över två!!!) så tog jag och Elin en shoppingrunda genom stan och kika in lite godheter. Vi hittade en del, jag köpte bland annat äntligen en ny tubscarf! Har längtat..sedan blev jag även förälskad i varenda halsduk jag såg i hela alingsås! haha men jag är supernöjd med den jag köpte. Vi åt ceasarsallad på SS! Mycket gott :)

Imorgon är det redan fredag vilket är grymt! Helgens planer är ganska klara. Blir bland annat till Svenska Mässan på söndag, äntligen! Ska bli så kul.
PUSS&KRAM.


Det är så jag säger det

2011-09-21 @ 21:42:25
Sitter hemma hos Pontus nu och har haft en chill kväll! Har kollat på film och innan vart det ut på en liten promenad, mysigt! Det var lite småkyligt och det mörknar snabbt. Imorgon har vi aslite lektioner bara för vi flyttar till större lokaler och då får vi slappt schema.
Hur gött som helst!
Skolan fungerar annars huur bra som helst, trivs verkligen jättebra. Som jag sa, har hamnat i en go klass med gött folk :) Och snart får vi våra datorer! Wieho.

En bild från senaste tjejkvällen hemma hos Elin! Myys!
Hörs senare PUSS&KRAM.

Come let's pray for the weekend babe'

2011-09-20 @ 17:46:10
Är hemma hos farmor nu och har precis ätit underbara pannkakor. Åt det massor när jag var liten och var hos farmor så det blev lite nostalgi känsla nu. Skolan idag var lång, gick åtta till fyra,enda dagen som vi gör det. Men spanskan sista lektionen är alltid lika kul, spanskan i sollebrunn är ingenting jämfört med alströmer, nu är det så mycket bättre:-) ikväll är det IDOOOL! Det är typ det man längtar till på dagarna nu för tiden ;-) men ska jag dra mig. Tråkig inlägg för nu mobilbloggar jag hela tiden, vårat internet funkar inte! Puss o kramisar från lojs

it's okay not to be okay

2011-09-18 @ 01:25:04
Hallå där! Har precis kommit hem från en söt anna som har fyllt 16år nu. Det firades hemma hos henne med en del roliga överraskningar. Bland annat kom evelina dit och jag och anna dog! Det var så kul att se henne. Hon går på gymnasie i malung så det är inte lika ofta nu man kommer se henne. Men iaf vi hade det jättemysigt och roligt som alltid :-)
Tidigare idag på dagen så var jag, lisa, maria och lydia i gendalen och sjöng och spela där. Det var mysigt, vi spela utomhus så det blåste mysigt och det var verkligen höst:-) nu ska jag sova och drömma i min mysiga säng. Vi hörs och ses gonatt!

Seeing is deceiving, dreaming is believing

2011-09-16 @ 22:49:12
Har världens bästa låt på hjärnan för tillfället.(kolla rubriken)
Äntligen fredag! Grymt härligt. Har inte varit hemma på ett bra tag, stack till mormor i onsdags och sov där till idag. Hade sovmorgon imorse ända till åtta! Hur skönt?! Skolan idag var slapp och skön, inga jättelånga lektioner och mycket håltimmar. Flummade loss med Annie och Elin förut när vi skulle till Willys, haha sköna brudar!

Hade egentligen tänkt att gå på Håkan Hellström ikväll på Liseberg men det blev inte så. Stack hem till pojkvännen istället och myste framför Idol med pizza! Hur gott som helst.

Imorgon blir det sång och spel med Maria, Lisa och Lydia i gendalen tror jag det var. Sen på kvällen så fyller Anna Mellqvist hela 16 år! Det firas hemma hos henne med kalas! :)

Bild tagen hos Mormor :)

Måndag 12 september

2011-09-12 @ 21:52:11
Hejsan! Kom hem från träningen alldeles nyss typ och har precis duschat. Slutade tidigt idag vilket var skönt ! Köpte en ny bag efter skolan som jag blev väldigt nöjd med :) kanske kommer bild senare när ja fixat internet här hemma. Just nu bloggar jag från mammas mobil. Imorn har jag längsta dagen men det är ganska slappt ändå. Men nu måste jag dra mig mot sängen. Lovar bättre och roligare inlägg sen! Vi hörs! Puss o kram.

Bild i tidningen!

2011-09-08 @ 20:29:35


Haha tog bild med webbkameran, orkade inte plocka fram kameran!
Men hur som helst så kom jag och  Anton med i tidningen  när vi spelade och  sjöng i lördags på   kobergsgården på konstutställningen. Jag märkte inte ens att någon   fotade  oss!

Kuriren idag,s.16.


Vilma

2011-09-07 @ 16:54:54


Var ute och fotade min söt vovve igår eftermiddags. Grymt charmig!

Rekord!

2011-09-06 @ 18:07:49

Hallo fellas!Höstigt värre utomhus. Kryper ner i soffan med en kopp te och ett avsnitt gossip girl. Bättre än så blir det inte. Vädret är jättemysigt, löv som faller och mycket blåst, höst!! :)

Skolkort idag i skolan! Gick super, fick stå längst upp i vänstra hörnet, kanske inte världens bästa plats men jag fick inte sitta iår i alla fall! Porträtten som man tog var jätteroliga, rolig fotograf också. Någon som vet hur man kollar på bilderna på nätet, vilken hemsida?

Hade bloggrekord igår också, blev jätteöverraskad! Var jättekul, fortsätt så :)
Längtar Fredag!


I'll stop the whole world from turning into a monster

2011-09-03 @ 20:54:40
Halloj! Var ett tag sen nu. Har haft ett blogguppehåll på nästan en månad.
Skolan har börjat och sommaren är över. September är redan här och hösten är påväg, längtar! Jag tycker hösten är superdupermega bra. Älskar att gå med varma boots i prasslande löv som just fallit ner från träden, gå runt med stickade halsdukar och benvärmare!
Bara det inte blir massa regn och blött...

Jag har börjat på Alströmergymnasiet i Alingsås. Jag trivs jättebra! Går Estet Musik och det känns verkligen helt rätt. Har en jättego klass och på måndag är det redan första uppträdande.
Idag har jag och Anton spelat på konstanten på Kobergsgården. Var jättekul, Anton syster filmade så vi får väl se om det kommer upp på facebook eller något.

Men nu ska jag gå och kika Fångarna på fortet. Är hos pontus och har precis ätit en mycket god måltid med bland annat kycklingfiléer och ris. Hörs något senare förhoppningsvis. Just nu krånglar vårat internet hemma.
PUSS&KRAM LOUISE

RSS 2.0