Den årliga kycklingcupen

2011-10-30 @ 17:53:57
Har precis  som igår varit och kikat på kycklingcup idag också. Kollade P19, Pontus var med och spelade. Sen spelade även tjejerna på eftermiddagen också så det blev att man stannade en stund och kolla på dem. Var riktigt roligt att det var ett gäng bland annat från sollebrunn som hade startat ett "korp"-lag :) Team Bk Borg!
Ikväll är jag hemma och vilar upp mig för en hel dag på Gekås ullared imorgon.
Åker 06:00 och kommer hem 23:30! Haha det blir alltså en riktig heldag, som alltid.
PUSS&KRAM.

Sött

2011-10-30 @ 17:39:03
Lite presenter som delades ut igår. Kan ju bara säga att jag har världens mysigaste pojkvän ♥

f ö r m i g ä r d u v ä r l d e n

2011-10-29 @ 23:35:28

Jadu, tiden går jäkligt fort och redan har världens bästa du och lilla jag ett år tillsammans. 1 år. Ungefär vid den här tiden för exakt ett årsedan satt jag där hemma hos dig och blev omfamnad utav världens varmaste underbaraste famn. Det var du. Nu såhär ett år senare har vi gått igenom mycket. Väldigt mycket roligt. Kan sitta i timmar och bara kolla på alla bilder som vi har på dig och mig, och skulle kunna kunna sitta i timmar och bara skratta till alla fåniga miner och bilder. Men så finns det väldigt vackra bilder också :) Glömmer aldrig den kvällen när vi var nere i Hawaiihålan och tog ett kvällsdopp på våran åtta-månaders-dag. (bild ovanför)

Kvällen har varit helt underbar och mysig. Vet inte hur många gånger jag sagt det men j a g ä l s k a r d i g.

Pontus Ahlin (L)


Ge dig ut, inspiratiooon.

2011-10-28 @ 22:58:43
Fredag!
Dagen har tillbringats i den underbara skolan med underbara vänner.
Fick prova på att vara körledare för estetettorna. Gick ju jättebra! haha.
Efter skolan gick jag in till stan och det var total förstoppning i trafiken. Kollade runt i stan efter present till min älskling som jag firar ett år med imorgon. Hittade en bra sak som jag ska ge honom men kan tyvärr inte skriva det här. Pontus mamma var i stan också så jag och pontus blev bjudna på fika utav henne.
Ikväll har vi kollat idol och jag tycker att rätt person åkte ut, jag ville antingen att Linni eller André skulle ut.
Imorn ska jag upp tidigt och kolla Kycklingcup i vårgårda. Ses o hörs då.
PUSS&KRAM.

Under the mistletoe

2011-10-27 @ 22:31:25
HEY! Sitter och snackar i skype med grabbarna anton, pontus och kevin.
Jag har haft skype väldigt länge men aldrig använt det så nu börjar jag, lite efter.
Imorn börjar jag halv nio så får en extra timme att sova.
Kan ju för övrigt säga att jag älskar min macbook, den är ganska så underbar.
Lyssnar på Over the rainbow för fullt också för att jag har den som sångläxa tills imorgon, haha :)
Men nu ska jag dra mig till kojs. GONATT.


en sån här skulle sitta fint, får bli imorn för då är det freeeedag.

You've got a friend

2011-10-27 @ 12:32:25
Sitter i det nya estethuset med Hilda och company. Snart är det dags för språk och sedan ensamble. Hörs och ses ikväll!
Med vänliga hälsningar Louise och Hilda :)

Onsdag 2 6 1 0 1 1

2011-10-26 @ 23:04:38
Ligger nu i sängen och lyssnar på go och lugn musik. Ska sova nu och är skittrött, men vill inte lägga ner min mac 
Ikväll har några i klassen spelat och sjungt på Nolhaga slott. Gick riktigt bra faktiskt, är supernöjd. Vi tjejer körde bland annat Happy ending med MIKA. Så då var första uppträndat klart och nästa är 8:e november, kom o kika i missionskyrkan i Alingsås.

Imorn är det matte klockan åtta som gäller, bara att sätta klockan på 05:30. Så härligt!
PUSS&KRAM.

Happy never after

2011-10-26 @ 00:43:03
Första inlägget med min macbook nudå! Den är amazing, typ kär. Ingen förstod min och Elins lycka i klassen när vi fick dem.
Igårkväll var vi på musikal med alla esteter. West side story på Göteborgs Operan. Det var riktigt häftigt och teatern var grymt bra faktiskt. Riktigt proffsigt!
Sov hos Elin inatt och vi började tio idag, huuur skönt?
Sitter nu och kollar på någon film på historian. Den är riktigt hemsk, usch.

Det är torsdag..

2011-10-20 @ 19:56:30

..och snart FREDAG och helg!
Dagen har varit helt grymt perfekt hittils. Goa lektioner, asrolig spanska bland annat. Elin och Jag lyckas alltid bli flummiga och trötta på just spanskalektionerna.
Min morgon var nog det stressigaste jag varit med om. Hade tänkt att gå upp sisådär kvart i sex, jag åker till min buss ungefär halv sju. Jag hade ställt 13 (!) alarm på mobilen, plus en hög klockradio. Jag vaknar 06:35 av ren panik. Jag flyger upp ur sängen och gör i ordning mig på tio minuter, ser på mobilen att jag har 25 missade samtal utav pontus och 10 meddelanden. Alla mina alarm hade gått och jag har stängt av dom i sömnen!! Hur faan lyckas jag? Jag behöver verkligen hjälp..haha. Men som tur var så hann jag med 540-bussen som går via Magra, men det var precis att jag hann med den. Herregud säger jag bara, var helt sönderstressad, kunde inte lugna ner mig på bussen sen när jag väl var på heller utan var helt uppjagad av panik. Ojojoj säger jag bara. Får inte hända igen! Imorn ska jag vakna!



Dagens låt får bli We Found Love med Rihanna :) Grymmm.

PUSS&KRAM.


Nobody said it was easy

2011-10-18 @ 17:07:37

Regnet kan inte ösa ner lite mer?(ironi)
Spanska provet idag gick skitbra! Kändes bra iaf, sen vill man ju inte hoppas på för mycket så jag väntar med att vara glad tills jag får resultatet i handen, haha.
Idag är  en jättelugn och skön dag. Det är mysigt att bara sitta inne och mysa. Kolla tv, film och massa bloggar! Det är livet, plus lite gossipgirl.

Dagens låt får bli The scientist med Coldplay. Hörde den påväg hem från skolan förut och började genast tänka tillbaka på minnen som tillhör den låten. Det är en gammal goding! Kollade även in videon (har inte sett den förut) och den var riktigt ball, lite hemsk. Kolla in den ni som inte sett :)



Måndag kväll 22:31

2011-10-17 @ 22:35:03

Sitter i sängen nu och ska sova snart. Idag har jag inte varit i skolan, kom hem igår från cupen med feber och var hur trött som helst. Plus att min axel fortfarande bråkar med mig.

Imorn ska jag till skolan, det har jag bestämt. Går kvart över åtta till Fyra imorn! Segt, men det är oftaste de dagarna som går fortast. Nu ska jag sluta snacka om skolan o de tråkiga!
I helgen var jag och köpte nya vinterdojjor. Blev ett par bruna kängor som kommer användas bra i vinter tror jag allt. Bild får ni senare, nu måste jag krypa till kojs.

PUSS&KRAM.


B U L L A R

2011-10-15 @ 19:15:39



photo:by me.

Då var jag klar med ett bullbak. Ska bland annat sälja imorn på cupen, passade då på att baka dubbelt så vi får kvar några här hemma.
Gårdagen var lyckad!Vi hade väldigt trevligt och kollade på idol och snackade massa skit. Tog tyvärr inga kort så har inga bilder från det.

Ikväll vilar jag upp mig med tigerbalsam och spikmatta till min axel. Hoppas det blir bättre imorn för jag måste spela. Jag börjar dessutom bli förkyld vilket inte är så skojsigt.
Ikväll blir det film och bullar, hoppas ni får en redigt kul lördagskväll!

PUSS&KRAM


Lyser upp i höstmörkret

2011-10-13 @ 22:35:23

..det gör lilla Vilma. Foto taget några dagar sen när vi gick en promenix.

Små söta töser

2011-10-13 @ 22:30:24

Förra helgen var jag och Anna uppe i Ed och hälsade på Evelina. Var mycket trevligt! Blev dock inte så mycket fotat, tog det mest lugnt. Men här fick ni lite små söta bilder på oss, sådär jättefräscha och i väntan på tåget :)

If i die young

2011-10-13 @ 22:14:47
allt blir såå mycket enklare när man slipper hålla på och blogga från mobilen. Problem solved! Vårat internet fungerar igen, hallelujah! haha, knäppis

Veckorna rullar på och allt är skitbra och roligt. Händer nya spännande saker varje dag. Snart är det helg också och imorgon drar vårat lilla gäng till sollebrunn och kollar på idol och umgås, var längesen! Lördag måste jag baka bullar för mamma ska stå och sälja dom på volleybollcupen på söndag! Hon blev inte glad när hon fick höra detta ;)

En gammal goding till låt har gått hela dagen i lurarna:


Heja h e j a

2011-10-07 @ 20:11:55
Sitter nu i soffan och kikar på matchen som snart är slut. Det ser bra ut för sverige :) men nu laddar vi för idol! Heja moa, ikväll ska hon sjunga fucking perfect! Hare gött o rösta på nu på moa och amanda P! :D puss&kram

F r e d a g 15:40

2011-10-07 @ 15:40:57

Men tjenare gott folk! Ja, nu är jag tillbaka med ett inlägg till. Grejen med bloggandet har inte blivit av den senaste veckan. Man är verkligen handikappad utan internet hemma för tillfället, sjukt jobbgt! Men tack o lov finns ju mobilen att blogga med men inte just nu för nu sitter jag på mammas jobb och lånar en dator här. Kände att jag ville skriva så mycket så jag orkade inte med mobilen.

Hur som helst, förra helgen var jag ju i Stockholm. Åh vad roligt det var. Lägenheten var hur fin som helst, åh man längtar verkligen efter att få ha en egen som man kan pyssla med. I stockholm gick vi och kollade i gamla stan, såg slottet och var uppe på globen bland annat. Väldigt häftigt! Hela söndagen tillbringades på stan i massa affärer och jag fick med mig några klädesplagg faktiskt, bland annat från Weekday och BikBok. Men som sagt maassa affärer och gallerior! Grymt kul! Jag har massa bilder men jag kan inte ladda upp dom så som det är nu men internetstrul så ni får helt enkelt vänta ett tag till.

Idag är det fredag! Idol står på schemat ikväll med Pontus. Jag ska stå för middag ikväll bland annat, får se vad jag hittar på. Men just nu är jag väldigt godissugen! Tur att det är fredag..

Ni är guldvärda som lästa hela inlägget. Vi hörs senare.
PUSS&KRAM.


RSS 2.0