Part Of Me - Katy Perry

2010-12-30 @ 11:51:02

2 månader idag ♥

2010-12-29 @ 23:06:06
Idag är det exakt två månader sen som jag och pontus blev tillsammans. Och jag saknar honom såhäääääääääääääääääääääääääääääär mycket ♥

hade ingen bild så tog en random från google!

Förändring?

2010-12-29 @ 21:29:12
En bild tagen för knappt ett år sen, i början av februari tror jag det var? Haha nej tycker inte att jag har förändrats sådär värst mycket om man jämför med nu :p

29 december 2010

2010-12-29 @ 21:21:52
Hepp, blev tyvärr inget göteborg idag. Gick upp i tid och fixade och gjorde i ordning mig, men jag bara kände att jag inte orkade och att jag förhastade mig väldigt mycket, "verkligheten" kom ikapp mig och jag förstod faktiskt att jag är inte frisk än! Jag fick ringa Anna och "avboka" :( Hoppas jag kan bli frisk tills på nyår iaf. Usch, hur länge ska detta hålla på? :( Så hela denna dagen har jag sovit, i princip, trots att jag sov ungefär nio timmar natten innan så sover jag hela denna dagen med? Helt otroligt, men det verkar ju fan inte hjälpa och göra att jag blir friskare? Fan vilket jävla jullov det här har varit! Åh jag saknar Pontus, har inte träffat honom sen i onsdags, alltså en hel vecka sen, känns dock som en hel evighet!

Mellandagsrea

2010-12-28 @ 23:15:41
Japp, dagen slutar bara bra trots allt. Följde med mamma och pappa när dom skulle köpa dator till pappa, alltså på överby. Passade på att kolla i lite affärer som jag fick presentkort i i julklapp. Hittade en cardigan, (enkel och vanlig) en skjorta, halsduk och en "tunn" tröja från gina.

Var riktigt kul att få komma ut lite idag, var så himla trött på att bara sitta hemma och vila mig. Så om jag orkar imorgon nudå så följer jag med Anna och Evelina och träffas i Göteborg. Ska ta någon fika och kanske kolla lite i affärer :) Ha d bra, ska sova nu så hörs imorgon!

28 december, fortfarande 2010

2010-12-28 @ 15:34:07
Inte långt kvar på året nu!
Haha ja, igår så slutade ju inte alls kvällen som jag hade tänkt mig. Fick helt plötsligt en allergisk chock som gjorde att jag fick utslag över hela kroppen! Halsen gjorde bara ondare och ondare och svullnade bara mer. Så vi ringde sjukvårdsupplysningen och de sa genast att vi var tvugna att åka in till akuten i alingsås. Vi kom in runt tjugo över tio och åkte därifrån vid halv ett. Fick massa tabletter och bland annat spruta! Usch har sån jävla fobi för sprutor...Så nu idag hämtade vi ut nytt penicillin som jag hoppas ska hjälpa!
Idag har jag känt mig mycket piggare och var så pigg att jag gick ut och fotade lite förut.
Vilma sitter sött och tittar in i kameran i ett härligt vinterväder :-)

älskade höga strumpor jag fick i julklapp!


Måndag jullov

2010-12-27 @ 18:01:45
Har varit hemma hela långa dagen och inte orkat göra något annat än att ligga i soffan och kolla film. Usch fyfan, såhär ska inte ett lov se ut? Då ska man ju ut och hitta på massa skoj, blir så sur. Och nu verkar det vara fel på mitt penicillin också för mina ögon och händer svullnar upp och jag har fått utslag! Åååh får panik.. måste ju bli frisk nu, fram för allt tills på nyår!
Hejdå så länge, ska kolla Eclipse nu, hoppas mamma kommer hem snart med godsaker ♥

blev att sitta uppe denna natten med?!

2010-12-27 @ 00:39:18
Gud vad jag är trött nu!Jag bara känner hur ögonen blir ett smalt streck och jag har lust å somna redan här på skrivbordet! Typiskt mig att sitta uppe istället för att gå och sova och vila ut ordentligt och bli frisk?! Jaja får väl skylla mig själv. Satt och pillrade lite med designen nu ikväll. Ville ha ljust så det får vara såhär, tänkte lite tema is, snö, vinter! Haha så det fick bli lite ljusblått här och där ;D Headern får vara så så länge!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frida gjorde en inbakad igår kväll!

Annandag jul

2010-12-26 @ 23:09:11
Hallojsan! Nu har jag precis kollat klart på Arn, haha japp jag var faktiskt en av de få som inte sett den! Men iaf den var sjukt bra! Ser fram emot att se fortsättningen :)
Idag har jag och Simon varit i Göteborg och kollat Bio med kusinerna, vi fick nämligen det i julklapp igår utav dem. Vi såg den senaste Harry Potter. Sjukt lång film! Höll faktiskt på att somna lite där. Men den var bra såklart. Har alltid gillat Harry Potter filmerna, inget sådär jätte fan av det men jag tycker dom är bra :) Efteråt gick vi och fikade och hade det mysigt sen vare hemåt som gällde. Jag var skittrött när jag kom hem! Herregud vad trött man blir när man är sjuk, hela kroppen var alldeles matt och jag ville bara sova. Tog istället penicillinet och kröp ner i soffan och kollade Arn som sagt ;D

Dagens fråga

2010-12-25 @ 14:27:18
Julklappar igår då, vad blev ni "nöjdast" med? :)

Min Jul 2010

2010-12-25 @ 14:13:48
Julafton igår var så himla mysig! Otroligt kul jul med massa bra julklappar. Är verkligen superglad och nöjd med allihopa. Det är synd att det bara är julafton en gång per år, men det är väl därför det är så roligt! Nu är det ju bara 364 dagar kvar tills nästa haha!
Men hur som helst igår, så var vi i källaren (som vi alltid är) och har det jättemysigt med levande ljus, klappar och julgran osv. Simon (lillebror) klädde ut sig till Jultomte och delade  ut alla julklapparna. Det var kul! Tog massa kort och det är så roligt på julen när hela familjen är samlad.
Ett utav fönsterna i vårt kök :)
Granen i källaren :)
Haha simon klär sig som tomte?

En hög med julklappar!

Julstämning i huset? Ohja! Åh det var jättemysigt..

Här var mina julklappar som jag fick under kvällen :D

Fina syster frida!
Det var min kväll lite grann i bilder! Som sagt jag är väldigt nöjd med julaftonen 2010. Hoppas ni hade en bra kväll ni med! Idag laddar vi batterierna för ikväll, då släkten kommer och firar jul :D

Julafton

2010-12-24 @ 12:32:46
Ja, tänk att det är självaste julafton idag!? Helt otroligt tycker jag. Har inte riktigt samma julstämning i mig som vanligt (är väl för att man blivit äldre?) och det är inte heller helt okej när man är sjuk på jul. Usch min hals är helt uppsvullen och jag kan inte äta något. Är trött på den här skiten nu!

Nu ska vi äta gröt här hemma som är en tradition, snart kommer mormor också och ikväll blir det julklappar för hela slanten. Men innan det blir det självklart Kalle Anke också.
Jag önskar alla en riktigt god jul! :D

Decenniearbete 50, 60, 70, 80 talet!

2010-12-24 @ 01:28:13
Haha in tha school ;)


24 december

2010-12-24 @ 01:12:56
Japp japp nu är det alltså julafton! Wow händer ju faktiskt bara en gång per år, haha om ni inte redan visste de förstås. Igår (den 23:e) så kom farmor hit och firade jul med oss. Fick pengar som jag ska köpa mig en klapp för ;D Vet precis vad jag vill ha. Åh älskar julen, så jäkla underbar. Typ ända gången som vår familj är samlad, allihopa då. Vi tittar på massa bra julfilmer och myser kvällen innan julafton och stannar uppe länge. Sedan på själva julaftons natten gör vi såklart the same way ;) Åh längtar tills ikväll!

God Jul allihop!

Bad Romance

2010-12-23 @ 01:03:20

granen står så grön och grann i stugan..

2010-12-23 @ 00:35:07
Haha en av våra granar i huset ;D

22 december

2010-12-22 @ 21:44:52
dan före dan före dopparedan

Sitter här hemma med simon nu och väntar på att mamma o pappa som är i stan o hämtar sis ska komma hem. Ska bli kul att få träffa henne igen, saknar henne som 17.
Idag har jag vart sista dagen i skolan, såå jävla gött med sista dagen. Fick utmärkelse idag med, wiho! Betygen var bättre än jag trodde iaf i och med att jag inte har "jobbat" denna terminen, men till våren då jävlar. Efter skolan földe jag med Natha till överby och handla de sista julklapparna. Var även i stan, Alingsås, igår med simon, mamma o pontus också. Så nu är allt klart inför juulen :D Längtar!

School tomorrooowww

2010-12-19 @ 22:10:50
Pontus har precis åkt hem nu. Vi tittade på film och hade det mysigt :) Nu ska jag förbereda mig för sovning och två och en halv dar till i skolan! Såå jävla gött med jullov sen.

Konsertlåtarna

2010-12-19 @ 12:18:41
Sitter här och lyssnar igenom alla konsertlåtarna. Fyfan vilken bra konsert det blev iår! Hela tjugo låtar också. Grymt. Några favoriter är såklart: Over My Head med killarna från sjuan Henke, Oscar, Samuel och Erik(?) Den var grymt bra, bättre än orginalet tkr jag ;) Sen gillar jag även Amaranth med Julia mfl! :) De två jag lyssnar på mest haha, men alla var sjukt bra, mannen i den vita hatten, cannonball, utan dina andetag osv osv osv.

Sweet Sunday!

2010-12-19 @ 12:04:26
Kom precis in från att ha varit ute och pulsat i snön med vilma. Så jäkla kul att plumsa runt i djup snö med vilma :D Hon är helt galen och blir aldrig trött. Det blir ju då jag haha. Men bra träning också ;D Idag händer det inte så mycket, ska fortsätta pyssla med julsaker och skriva upp inköpslistor osv :D Sen vill jag träffa P! :)♥
Haha sötnos!

Lördag / Söndag Natt

2010-12-19 @ 01:46:57
Kom hem från Pontus för en stund sen. Värsta snöstorm ute nu, gick knappt att köra på vägen, var typ snö överallt. Nu ska jag kolla på någon film som jag förhoppningsvis somnar till. Helg är fan det bästa som finns. Men otroligt gött med jullov på onsdag! Ska bara ta det lugnt och fira jul med släkt och vänner och ha det bra.


Hur firar ni julen?

Ny profilbild här till höger i spalten -->

2010-12-18 @ 14:32:34
Hehe togs igår hos Lilian. Min lillebror som fotat faktiskt!

Ljus i fönstren, det snöar ute. Lugn Lördag.

2010-12-18 @ 14:29:00
Sitter här med en kopp te och är snuvig. Hoppas på att nässprayen hjälper snart haha. Denna lördagen blir det att bara vara hemma och ta det lugnt. Ska hjälpa mamma med lite små saker, städning och julstök såklart. Sen blir det att baka bullar, lussebullar, pepparkakor osv julgodis alltså. Imorgon är det redan fjärde advent! Helt sjukt vad tiden går fort. Ikväll ska jag till Pontus förhoppningvis också :) Saknar honom! Kvällen igår var trevlig. Tog med mig kameran som jag och simon lekte lite med, för vi hade ingenting att göra. Kollade även robinson igår med, och fyfan vad dåligt det är ! Är jag själv om att tycka det eller? Det blir bara sämre och sämre för varje sässong som kommer. Jag tittade på Robinson när jag var liten, då var det ändå bra program och inte sån skit som det är nu.
På tisdag åker jag och julhandlar med Simon och Mamma, sen på onsdag eventuellt med Anna :)

'MIFFON ♥

2010-12-17 @ 18:32:08
johanni åker till thailand hela lovet, och julen :( kmr sakna dig söt ♥

Fridayyy

2010-12-17 @ 18:18:22
Wiho på onsdag kommer Frida!

Om dagen:
Slutade vid halv tre idag, hade idrott sista lektionen idag och den var väldigt rolig, fram emot slutet iaf. Haha "come on girls" ;) No provet var väldigt enkelt, haha hade säkert fel men svarade på allt iaf. Såå skönt att det är jullov, de senaste veckorna har jag varit så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska verkligen sova ut nu på lovet och känna mig utvilad när jag kommer tillbaka. Hösten betyg suger för mig :(

Det är fredag!!

2010-12-17 @ 17:53:22
Pontus har åkt hem precis och nu ska jag iväg på julbord. Ha en bra fredagskväll!

Dagens Fråga

2010-12-16 @ 20:15:58
Har ni köpt alla julklappar?
Haha själv har man inte hunnit köpa någon (a) Eller jo faktiskt EN :D

Plugg-Torsdag

2010-12-16 @ 20:13:28
Nathalie och jag hade ett gött snack med annicka förut btw, typ den ända läraren som fattar och lyssnar.
right natha?
Jaja, idag är det torsdag vilket betyder en jävla massa plugg. Usch för No prov imorgon. Är hur skoltrött som helst. Blääääääääääääääääääääääää...

Onsdag

2010-12-15 @ 20:34:35
Precis kommit hem från träningen nu. Sitter i pontus knä och har det bäst;D Skolan gick fort idag, musikprov sista lektionen också. Gick rätt bra, hoppas jag iaf. Det kändes bra.
Strax ska vi äta hamburgare (tjockisar) och sen plugga No. Måste verkligen plugga idag!
Hare göttans.

Tisdag 14 december 2010

2010-12-14 @ 18:04:26
Sitter fortfarande och drogar den här videon. Så fruktansvärt bra!

Slutade kvart i tre idag, segt med matte sista lektionen. Men pallar inte skriva om skolan för det är tråkigt eller huuur? När jag kom hem lagade jag pasta, och sen suttit vid datorn o pluggat. Så kul att komma in i rummet nu, blir glad av allt nytt ;') Ikväll kommer det gäster hit, mamma skulle ha något. Hela långa kvällen ska jag plugggggga. roligt. Hänt något speciellt idag ?: )



Camera in the mirror?

2010-12-14 @ 13:37:00

Dagens Fråga

2010-12-14 @ 10:32:00
Vilken är favoritserien just nu? Kanske Gossip Girl, DH, OTH? Gossip Girl står ju självklart överst på på min lista ;)

Ikea

2010-12-13 @ 23:29:35
Var ju som sagt på ikea igår och köpte in lite nya möbler. Nattduksbord, skrivbord, byrå och bokhylla. Hehe gillar den översta bilden ;D

Bästa covern

2010-12-13 @ 22:06:35
Ojojoj har nog inte hört en sån här bra cover på en låt, någonsin. Riktigt jävla bra. Christina Grimmie är grym!

Outfit från i torsdags

2010-12-13 @ 18:32:37
Tunika/Topp: Gina Tricot
Leggins: Cubus
Baslinne: Gina Tricot
Armband: KappAhl

13/12

2010-12-13 @ 18:28:43
Lucia idag. Fick framträdande utav luciatåget i bjärke idag i skolan. Det var så himla fint! Åh längtar till nästa år, ska nog förhoppningsvis vara med, om man kommer med då^^ Vore kul, haha har ju fått höra det tjötet ett tag p.g.a. att min syster Frida blev. Men vi får se :)

Haha, inte jag?(a)

2010-12-13 @ 18:25:58
facerape?^^

Måndag

2010-12-13 @ 18:22:26
Skola som vanligt, pontus följde med hem idag. Haha somnade typ på bussen igeen? Fast fia somna också, och jag väckte henne (a) Min helg har spenderats med pontus, i lördags luciafirande och igår var jag och mamma på IKEA. äntligen! Så himla roligt var det. Behövde ju som sagt massa nya saker till rummet, och det blev det. Byrå, nattduksbord, skrivbord och bokhylla. Superbien! Så hela kvällen och natten igår så höll jag på att bygga ihop byrån och skrivbordet, haha la mig halv två (y) Idag så byggde jag o pontus ihop nattduksbordet och ska strax börja med bokhyllan =D Kommer bilder sen tror jag.
P&K

2010-12-11 @ 15:02:03
I mina ögon är du det finaste som finns

Lördag

2010-12-11 @ 10:28:21
Nu är det plugg. plugg plugg som gäller. Vi ses efter döden!

Bilder från idag

2010-12-09 @ 23:09:12
Frisyr: Felicia & Julia
Make up: Felicia & Julia

Konsert

2010-12-09 @ 22:44:31
Sååå jävla roligt var det. Låten gick toppen och allt känns bra. Längtar sjukt mycket till vårkonserten! Tack igen till Felicia och Julia för hjälpen med hår och make !

P&K

Nu taggar vi för konsert!

2010-12-09 @ 16:22:20
Skriver mera senare hur det gick osv! Ha en bra torsdagskväll!

Tuesday Evening

2010-12-07 @ 19:18:57
Skola idag som vanligt, segt och mycket pinsamt när man somnar på bussen på väg hem från skolan sådär louise. Haha tur att fia väckte mig!;) Sitter här och kollar igenom "datorn" lite snabbt, samtidigt som jag väntar på pontus ;D Ha en go tisdagkväll! Skriver mer sen.

Queen, nu då alltid.

2010-12-06 @ 23:48:25
Mobba mig för att jag älskar "gammal" rock, för den var som bäst då! Haha jag står för't iaf ;D Bland de bästa.

Måndag Kväll

2010-12-06 @ 23:42:45
EFter skolan drog Jessica, Nathalie och pontus med mig hem idag. Haha jessica smart som hon är så hoppar hon ju av på fel ställe innan hon ska ner till sollebrunn så det var ju smart, men det löste ju sig till slut^^. Vi gjorde inte så mycket mer än att äta, sen bar det ner till träningen. Var riktigt kul idag faktiskt. Var riktigt kul när det var roligt folk också :) Hoppas ni haft en bra måndag! Imorgon taggar vi för engelskaredovisning :( Hoppas att det går vägen.
P&K

Peter Lemarc, en gammal klassiker

2010-12-05 @ 21:08:42

Söndag

2010-12-05 @ 11:20:00
Nu drar jag till Pontus! Hoppas ni får en bra söndag, och andra advent (;
P&K

Bilder från idag

2010-12-05 @ 00:15:08
Pontus Ahlin ♥

Skärpning

2010-12-04 @ 23:46:31
Hallå där, har inte bloggat på två dagar nu sorry sorry.
Men igår så åkte jag med pontus hem direkt och stannade där hela kvällen.
Var jättemysigt, älskar dig!♥ sedan idag så åkte jag med och tittade när
pontus spela cup i långared, tog även lite bilder. Efter det så åkte jag hem och
var på typ "julfest" utanför göteborg med anna. Imorgon åker jag till pontus,
sedan bort å öva lucia och sedan musiken! Ha det bäst, och hoppas ni haft en bra helg!

Min Granne.

2010-12-02 @ 20:40:57
tror fan jag har världens bästa roligaste häftigaste granne!  :D <3

Dennis Lindberg @fb

Torsdag

2010-12-02 @ 17:20:02
Skolan som vanligt, haha våran tre rättersmiddag blev ju lyckad! Nu ska jag iväg en sväng, skriver mer ikväll. Dagens fråga då kanske, tips på vad? Btw, vad händer i helgen?:)

Bild från förra året :)

2010-12-01 @ 21:58:58

Snöbilder

2010-12-01 @ 21:20:26

Dagens Fråga

2010-12-01 @ 21:05:01
Ganska självklar, vad tyckte ni om julkalendern?!

fyfan vilken bra dag

2010-12-01 @ 21:03:26
Livet leker!! En toppen bra dag idag, riktigt härligt. Superglad men jag vet inte varför? Känns nästan så bra att det säkert kommer hända något hemsk nu, men nej så får vi inte tänka. Skolan var jättebra idag, ingen aning om varför men det var bara en såndär dag är allt är bra, man gillar lektionerna på ngt jävligt konstigt sätt och självklart hade vi musik idag. Musiken gick jättebra! Såå himla taggad inför konserten nästa vecka! Läängtar! Åkte med mamma hem sen förut för hon började på det nya jobbet idag, så hon slutade tidigt idag och imorn o fredag är hon ledig!! =D Nu ikväll var jag med på träningen, väldigt få personer men oj så kul det var, som alltid. Och vi ska spela cup femtonde januari i trollhättan! Kom å kolla vetja.
Var även ute och fotade förut, kommer bilder så småningom :) Oj blev ett långt inlägg nu men skit samma! Hare gött,
P&K



RSS 2.0