12/12/12

2012-12-12 @ 23:27:29

Kände att man var nästan tvungen å skriva ett inlägg, eftersom man kunde få till en sådan grym rubrik för en gångs skull.

Har precis kommit hem från sista julkonserten för iår med estet. Sorgligt men kan ändå glädjas åt att vi har ett underbart år kvar! Så jag taggar redan inför nästa julkonsert. Jag är så himla glad just nu så jag håller på att spricka, allting har gått jättebra ikväll och det är så sjukt roligt verkligen. Alla Goa människor springer runt o peppar varandra i kulisserna och nere i logerna. Man känner sig som en familjemedlem i en gigantisk familj. Goaste konferenciererna (Haha roligt ord) hade vi också, dom skötte det galant :)

Jag kände för å skriva lite och jag önskar er alla en go jul om jag inte skriver innan, ha det bäst! KRAM LOJS


Början av veckan

2012-12-03 @ 19:23:01
Mysig eftermiddag med både uteritt i snön och filmtittande. Har dock en hel del plugg att göra som bara ligger här...Kanske ska sätta igång då, ska bara kolla ett O.C.avsnitt till!! Ha en mysig kväll allihopaaa, trots att det är måndag.
Bild från stockholm.. haha ser ut som ett ägg.

Instaweekend

2012-12-03 @ 18:55:52
Senaste bilderna från min instagram. Haft en fantastisk helg i Stockholm!! Gjort väldigt mycket och umgåts med min syster igen, (vi ses några gånger per år) shoppat, ätit julbord, lagat mat, sett många bra filmer och tvprogram(såmycketbättre,xfactor!!) ,sett det mesta av stockholm och turistat runt lite. En av bästa helgerna på riktigt länge :)

RSS 2.0