Lila är fint

2012-09-26 @ 19:35:46

Tja. Sitter på bussen in tillbaka till Alingsås, har varit och övat med lovsångsbandet en stund och nu ska jag åka in och sova hos min kära mormor. Hängde med min pojkvän på stan några timmar förut också, riktigt mysigt! Hittade ett par superduper hörlurar som är helgrymma. Fick bli ett par lila urbanears!

Vi fick photoshop idag i skolan från mitt individuella val så nu kanske jag kan börja fixa lite bloggdesign igen, har ju photoshop på min andra dator men det blir ju att man bara sitter vid macen! Haha okej intressant. Ha det gött och hoppas ni har sovmorgon imorgon för det har jag ;)


Ordet var drömskt.

2012-09-22 @ 20:07:52
Fick äran att vara med i ett fotoprojekt i veckan som gått. Jag var "fotomodell" för Ida Andréasson som hade ett projekt på hennes skola. Felicia var även med och stylade mig med smink och hår! Här är ett smakprov :) Dessa bilder har felicia tagit. 
 

17 år i staden

2012-09-22 @ 19:50:00
En heldag i göteborg idag med klassen var väl roligt! Helt okej faktiskst, synd bara att bussen rulla hem till alingsås tre minuter efter att sista bussen till sollebrunn gick. Japp. 
 
Nu ska jag alldeles strax bege mig till fina AnnaPanna på kalas och fira hennes 17årsdag såhär i efterskott :) Puss på er alla glada och ha en go och fin lördagskväll. 

När löven faller och allt blir klart

2012-09-18 @ 22:12:00

Har legat här i flera kvällar i rad nu och tänkt att jag måste blogga. Men jag har inte orkat lägga energi på just det, sorry. Men nuuu kör vi ett inlägg här! Mycket tänkande och mycket att göra ständigt, men jag börjar komma ikapp med allt nu, speciellt tänkandet och mitt huvud.

Snackade med goaste barndomsvännen Evelina förut i telefon. Var riktigt roligt att snacka med den tjejen, saknar henne! Barndomsvänner... Så mycket vi umgicks när vi var små!! Helt otroligt, och vi delade allt vi tänkte och gjorde, gör vi visserligen idag också kanske via Facebook eller Skype ;) men vi är helt spridda allihopa idag. Närmsta är såklart Annapanna som tack o lov går på samma skola som mig! Skönt de iaf :) men jag önskar att en dag få ha alla på samma plats igen, precis som när vi var små.


På bättre humör

2012-09-09 @ 15:29:00

Det är söndag och jag har faktiskt varit riktigt duktig. Jag har Återigen rensat ut kläder från garderoben och packat in allt snyggt igen, ett riktigt städröjjj! just nu sitter jag på bussen in till stan, ska på födelsedagsfika hos familjen Karlson och sedan ska jag hem till Karen med trevligt folk och kika på X-factor :) ha en go söndag, våga slappa!


Freeedag idag

2012-09-07 @ 09:02:43

Sitter på el autobus till skolan. Igår kväll var jag och överraskade Hampus som fyllde 20 med ett gött gäng! Blev faktiskt riktigt lyckat :)
Det är fredag idag och helgen väntar, otroligt skönt med en sovmorgon idag också! Ha en go helg!

Söta Alida igår!


På bussen

2012-09-06 @ 07:39:34

Firade fem månader med min älsklingsoscar igår. Efter skolan gick vi in en sväng till stan för att käka :)


early morning

2012-09-05 @ 07:27:00

Sitter just nu på bussen som tar mig till skolan. Morgonen började bra och dagen verkar fin. Det är iof onsdag och en dag mitt i veckan, segt. Meen vad jag kan glädjas åt idag är att jag har idag haft 5 underbara månader med min älskling <3

Bild från imorses.

I'm wide awake

2012-09-04 @ 17:09:57

Grå dag. Därav bilden! Haha

Lyssnar på musik hemma hos Oscar. Efter att ha provat ungefär tusen jackor idag så hittade jag slutligen en sjal, se där. PUSS


Espresso house

2012-09-04 @ 13:31:11


Hänger på EH med Elin Putte o Karen. Vi har haft klassens dag, rätt roligt faktiskt. Synd bara att treorna inte ger sig med att hata oss.. Haha


Nu blir det andra bullar

2012-09-03 @ 21:28:08
 
 
Jag och Oscar var händiga och bakade 40 bullar förut. Efter många om och men lyckades vi ;) haha
Riktigt goda faktiskt :) 

Så vi jobbar på estet

2012-09-03 @ 21:02:00

Mysig dag: check!
Har precis ätit middag med la familia och sitter nu och smakar på nybakta bullar som jag och Oscar bakade förut! Veckan börja rätt bra och följande dag ska vi ha klassens dag, en rätt chilldag helt enkelt. Sedan börjar ju även inomhusträningen imorgon! TAGGA

Bilden är från dagens arrangering och komposition(?)slektion! Så vi jobbar på estet;) skulle skriva och skapa nya låtar men det slutar med att Karen sitter å spelar jullåtar, QUE INTRESANTE


Sunday morning rain is falling

2012-09-02 @ 20:43:00
söndag, en riktigt slappdag. Har pysslat lite med hästarna, och fixat i stallet. Mormor har även varit här idag och vi har ätit god middag!

Det är skrämmande hur snabbt tiden går och att det redan är september o höst och allting. Sommaren svischade bara förbi och likaså detta året, inte långt kvar till jul o nyår haha. Hösten är iaf väldigt mysig och man kan bära tjocka halsdukar och gå runt i mysiga stickade tröjor.

RSS 2.0