Svar på kommentar.

2010-10-31 @ 23:26:05
Svar: Tack så mycket Nilla! Gick tyvärr inte att gå in på din blogg och svara så jag gör det här. Jag är väldigt nöjd med den bilden, var många som tyckte om den, mkt kul!

Kommentera mera :)

2010-10-31 @ 23:22:01
Åh det är så roligt !: ) Man ser inte bra på bilden men det stiger jättemycket nu i bloggen. Sjukt roligt! Fortsätt så.
Btw, funderar på frågestund igen?

Lojz. Låis. Lis. L.

2010-10-31 @ 14:41:06

Hjärta.

2010-10-31 @ 14:19:38
Bilden är fotad utav mig och får ej kopieras!!
Söndag idag, trött och seg idag. Vaknade åtta idag och kunde inte somna om, så segt!
Var nog bara för jag hade ställt tillbaka tiden för jag somna elva igår ! (Sommartid=12)
Ikväll blir det ingenting, tråkigt men vi får ta det längre fram när det passar bättre oså.
Nu ska jag försöka röra på mig ut till stallet en sväng och fixa för kvällen, sen rida Nova. P&K

Lördag Kväll.

2010-10-30 @ 23:05:30
Nu har precis Nathalie och Johanna åkt hem. Dom kunde inte stanna så länge :( Men vi ses ju igen imorgon! Längtar. De blir ruuligt. Imorn är det även k-cup, någon som har lust och hänga med och kika?:'D Får se om jag åker eller inte, beror på.
Hoppas inte ni missade johannas snygga inlägg här innan. haha hon la upp två fina bilder och skrev som en fjåårtiz.

Åh vill ni veta en saaak? DET ÄR LOOOV PÅ MÅNDAG! Helt sjukt, INGEN skola. Såå jävla skönt. Underbart! På höstlovet förra året så var jag i stockholm, hos Frida. Det var kul. Har nog aldrig varit med om såå mycket shopping. Jisses vad vi shoppa :D Grymt roligt var det. Hoppas jag kan åka upp snart igen. Senast jag såg Frida var för typ tre månader sen eller nåt, tiden går foort.
Nä nu ska jag hitta på någonting, som typ vadå? Kolla film kanske? Får nog bli så tror jag. Jag, Johanna och Nathalie kollade snabbt igenom "Fired Up" och "I taket lyser stjärnorna" förut, när jag brände ut massa gamla filmer på datorn. Jaja någon film blir det väl nudå, ha det bäst för det har jag.
P&K



Gästbloggare!

2010-10-30 @ 22:18:06
hejsan. sitter hos louise med nathalie grymt asså .
imon taggar vi yeah. kollar även bilder hah busigt, söööööööta assåwwww.
/Leijon
HAHAH oj vilken söt sär bild louise hade på sin data från ngn tävling, haha !


Så jävla bra. Linnea Henriksson

2010-10-30 @ 15:05:18

Tröttnar aldrig. Så himla bra! Varning! Beroendeframkallande...

TOVE STYRKE

2010-10-30 @ 14:03:32

Har alltid gillat henne och kommer alltid att göra det. Världens bästa tove!

Lördag

2010-10-30 @ 13:54:23
Vaknade utav att det plingade på dörren. Där en står en äldre kvinna och berättar att det går fyra hästar på vägen, och frågar om det var våra. Såklart var det de! Sömntrött gick jag ut och fångade in dom små busarna och såg att dom hade rivit ner 100m eltråd! Hur fan lyckas dom? Ingen vad skadad iaf så det var ju tur.

Idag måste jag städa, och rida. Sen får vi se om jag träffar Nathalie?
P&K

29-10-10

2010-10-30 @ 00:12:41

pontus ♥ louise

Rascal Flatts

2010-10-28 @ 23:09:20

Det är Fredag imorgon!

2010-10-28 @ 21:49:23
Åh längtar efter helg. Och LOV.
Det händer massa roliga saker i helgen, och på lovet såklart.
Nu ska jag äta mat. Sen måste jag sova. Imorgon är det fredag, och sista dagen på praoen.
Skönt? Ohja. Efter lovet, back 2 school.
P&K♥

we ♥ it dot com

2010-10-28 @ 18:40:23

What hurts the most.

2010-10-28 @ 18:06:10
I'm not afraid to cry every once in a while even though
Goin' on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm okay
But that's not what gets me

Praoen idag var lugn och chill. Slutade halv ett, åkte då till skolan och var på musiken. Förutom det så har min dag varit kass, mår inte bra men orkar inte ta upp det här. Blev ingen träning för carina ikväll.
Filmtips?♥
bieberfever

Joy, Happiness, Love.

2010-10-27 @ 16:33:47
Hallå där!
Hunddagiset idag var faktiskt inte riktigt såå jobbigt idag. Fast jobbigt, usch orkar inte prata om det.
Vi tog en timma tidigare buss från gräfsnäs idag till sollebrunn, så jag var med på lektionen som var MUSIK♥
Det gick asbra idag, på slutet iaf, haha dock inte när erik och amanda skulle lyssna (a)
Ska dit innan träningen som är om typ en timma också, men innan det mat!
Blir ingen ridning idag, nova var grymt duktigt igår och jag hinner inte idag. P&K

Tisdag 26 Oktober!

2010-10-26 @ 22:08:48
Idag fyller isabelle år, grattis sötnos!
Idag var det fullerulle på praktiken. Asjobbigt verkligen. Började dock en timme senare idag men det var ashärligt. Direkt när vi kom dit så rastade vi de små vovvarna sen promenix med de stora. Jag och Melinda fick varsin labrador, båda två var helt galna och de älskade vatten! De första den gjorde med mig var att dra ner mig i diket, för så jävla stark var hon och jag var inte direkt beredd på det. Haha jag trodde hon skulle dricka vatten men hon gick bara förbi det så jag hamnade i vattnet! Vi gick typ tre km, om inte mer!
Orkar inte berätta hela dagen men det var flera promenader efter det och sen ut med dom i lekhagarna, kratta alla hagarna och fylla på vattenskålar och mata de små djuren. Värsta slavarbetet haha men det är lite kul ibland också^^ Stanna hemma imorn ? Ja tack. Haha närrå bara tre dagar kvar nu! -.-



Dagens ridpass♥

2010-10-26 @ 21:57:30
Är väldigt dålig på denna kategorien men nu kommer iaf ett inlägg.
Jag dressyrtränade Nova förut. Haha bara dressyr nu som gäller, har helt glömt hoppningen nu för ett tag, men ska försöka med det någon dag också såklart. Iaf tränade vi på volten, som vanligt och på öppna delen så körde vi skänkelvikningar för att hon skulle börja "tuggapå bettet" och hon gick jättefint med en gång typ, hon får verkligen med sig hela kroppen nu i skänkelvikningarna! Hon har nämligen bara gått med frambenen förut och vi har kämpat med detta. Sen gjorde vi det även i trav och det gick lika fint där, i båda varven. Förutom skänkelvikningar så red vi bara på volten och tränade även på hörnpasseringar på fyrkantsspåret. Paddocken är ju stenfrusen nu så det gick inte att göra så mycket mer, därför ingen galopp. Fyfan vad kallt det blev i slutet typ vid halv sex, jag frös ihjäl ett tag där kändes det som :o



Hemma nu ♥

2010-10-25 @ 21:55:22
För en liten stund sen kom jag hem ifrån Veolleybollen. Gick inte bra idag haha! I början slarva vi bara och det kändes som att jag inte hade skrattat på hela dagen så jag var jätteflumm^^ Men sen på slutet när vi fick till det med spelet så gick det bättre. Innan volleybollen så var jag på musiken med anton och körde igenom lite låtar, det var kul! :-) Imorgon börjar jag och Melinda nio så det blir lite sovmorgon, iaf för mig.
P&K



Måndag ♥

2010-10-25 @ 16:34:57
Ny vecka ny dag! Praoen var kul. Jobbigt på förmiddagen, då gick vi ut med alla hunderna, fast i flera omgånger då såklart. De tog hela förmiddagen. Jag och Melinda kommer få en sån bra kondition den här veckan!! Efter alla promenixer i det fina höstvädret så var vi ute i "lekhagarna" och lekte med alla också :) Emellanåt kollade vi mest på Tv. Det var jätteslappt och härligt ;D
Nu ska jag laga mat och sen rida. Sen ner och träna och förhoppningsvis innan det, musiksalen!
P&K



Ny Dag! ♥

2010-10-25 @ 07:40:00
Nu beger jag mig iväg för att hämta Melinda och sen ner till Sollebrunn! Bussen går tio i åtta och vi hoppas på en lyckad praodag! Hare Gött! ♥

Godnatt BloggN♥

2010-10-24 @ 23:22:45
Tänkte berätta först lite snabbt bara hur duktig Nova var igår på dressyrträningen med Carina. Det kändes som en helt annan häst! Heeelt otroligt. Jag var lätt och mjuk på handen, stadig yttertygel, skänklarna var på plats och Nova var hur mjuk och fin som helst. Det var som att det rann rakskum ur munnen på henne! Visst, vilken häst har inte fått det? Men med Nova trodde jag aldrig att det skulle kunna hända. Jag är så grymt lycklig och glad över det. Det har hänt att hon ställt sig såhär fint och böjt sig men då har hon bara gjort ett pyttelitet tag, inte flera varv som hon gjorde igår! Helt chockad, det går bara bättre och bättre för mig och min fina ponny :')♥

___________________________________________________________________________________________

Nu kryper jag ner och sover en blund. Imorgon blir en jobbig och spännande dag. Hoppas inte bara det blir regn. På kvällen är det träning igen och vi taggar inför cup snart!
P&K




Drömmer bort lite här♥

2010-10-24 @ 16:34:31
Har kollat igenom massa nätbutiker nu. Mååste verkligen åka in till stan snart. Det är svinkallt ute och det känns som jag går med sommarkläder fortfarande? Värme, ja tack! Jag och mamma ska in någon dag och köpa vinterjacka också, ska bli skönt med lite varmare än en skinjacka -.-
Någon som vet någon bra vinterjacka? :)

Saknar dig sis ♥

2010-10-24 @ 16:09:37
Okej, jag veeet att jag inte får lägga upp bilder på dig men jag gör det ändå, och dom här är du riktigt fin på! Jag saknar dig bästa storasyster, hoppas vi ses snart ♥




Jag ser helt mongo ut på båda bilderna men det bjuder jag på!

Söndag 24:e Oktober

2010-10-24 @ 14:36:48
Hallådär!
Idag är det söndag och imorgon är det måndag igen. Suck, då var denna helgen över. Imorgon börjar jag och Melinda på praoen i gräfsnäs. Ska bli roligt :-) Idag har jag och mamma påbörjat städningen i tv-rummet i källarn. Det har blivit ett stort förråd där nere och nu vill vi faktiskt ha tillbaka vårat tvrum. Är trött på att sitta på en hård stol framför tv:n i köket. Vi började redan igår faktiskt med att sortera tidningar! Vi var på återvinningsgrejjen och slängde och sorterade ungefär 20 kassar med bara tidningar. Det var inte kul för det var ösregn och skitkallt!

Nu ska jag kila ner och kolla vad som händer. Måste även ta tag i mitt rum sen med!
Det behöver städas kan jag ju säga ^^
P&K

Love The Way You Lie♥

2010-10-23 @ 23:50:47

Grymt bra cover på en utav världens bästa låtar.

Svartvita Bilder

2010-10-23 @ 16:02:26
Jag har kommit in i någon period där jag bara redigerar svartvita bilder. Tycker det är grymt snyggt! Här är några exempel.





Snö♥

2010-10-23 @ 01:52:33
Bild från förra året då det var väldigt mycket snö. Hoppas och tror inte att det blir lika mycket i år. Usch det får det inte bli! Kallt och halt, ne fyfan.
________________________________________________________________
Jag saknar dig.♥

Hjärta.

2010-10-23 @ 01:47:58
bilden är ett år gammal, och fotad utav mig. Twilightboken.

How far we've come.

2010-10-23 @ 01:42:12

Dålig uppdatering idag

2010-10-23 @ 01:39:36
Ja usch, jag har inte bloggat någonting idag, eller igår blir det ju nu. Jag satte mig först vid datorn nu, när jag kom hem. Har varit i mellby och haft det superkul!
Goa människor det där ;D
Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till någon bra film. Måste gå upp tidigt imorn för ska iväg med Nova och rida privatlektion för Carina! Godnatt :-)

21 Oktober 2010

2010-10-21 @ 19:46:59
Chill dag idag! Jag och Melinda har stått i cafét hela dagen. Passade på att plugga lite på matteprovet då med. Ja precis lite. Det blev en del muffinsar kvar ändå men det var ju bara bra. Jag har fått en ny favorit i cafét! Varm Oboy! Så himla gott. Särskilt nu när det är svinkallt ute, usch. Som sagt den första snön föll idag. Vad tycker vi om det? Nja inte så roligt kanske men alltid kul när första snön faller. bla bla bla..

Denna kvällen har spenderats med massa musik, tända ljus och té. Snart kommer mamma&pappa hem. Dom har varit lediga idag och ikväll ska vi se på någon film och äta god mat ;-) Mums!


Och förövrigt så är jag så glad så jag spricker. Gaaaah!

Depp dag.

2010-10-20 @ 22:51:23

I believe the world is burning to the ground
Oh well, I guess we're gonna find out
Let's see how far we've come

That's life.

2010-10-20 @ 22:13:00
'alla säger att livet är kort, men det är ju trots allt det längsta man någonsin kommer vara med om.

Beställa?

2010-10-18 @ 22:23:34
Gosig.jpg.transform (332×406)
Längtar efter stickade tröjor nu till vintern!! Det är ju redan svinkallt ute! usch..

Artonde oktober

2010-10-18 @ 22:12:12
Ojoj inte långt kvar till den tjugonde!
Skola idag, fortfarande med C:klassen och det är så chill! Som sagt älskar deras underbara schema. Hade musik idag också och provade en ny låt med Jenny och Lisa, riktigt kul! Efter skolan däckade jag med en gång på köksbordet^^ Somnade ju vid ett inatt så var ganska trött i skolan haha. Vid sjutiden så var det träning! Var utvilad och taggad till tusen. Gick jättebra idag, riktigt bra spel tjejer!
Hur har eran dag varit? :-)

Bilder från idag.

2010-10-17 @ 22:02:23
Nathalie tar kort på mig när jag busar med Liam! haha snyggt!

Bus-Liam


Så söt!


Det har hänt något med min kamera upptäckte jag idag. Jag tror att jag måste lämna in den för bilderna blir så suddiga när man tar och den hittar aldrig fokuset! Blir helt galen på den! Det kanske har kommit in fukt i linsen eller nåt, någon som vet eller har varit med om det så snälla hjälp!
(Canon EOS 500D +18-55mm.)

TheOutsiders!

2010-10-17 @ 21:46:51
Lyssna på låten samtidigt om du vill höra något gött!

Jag och Nathalie har faktiskt kommit hem för ett bra tag sen. Jag är helt slut och vill bara gå och lägga mig, vilket jag ska göra nu. Jag har varit vaken sen halv åtta imorses. Jag vaknade då och Nathalie vaknade ännu tidigare! Det dumma var ju att vi somna runt halv fyra imorse så det blev inte direkt så mycket sömn. Men det var riktigt kul att vara barnvakt åt lilla Liam. Så sjukt söt unge !

Godmorgon Lördag!

2010-10-16 @ 11:28:23
Jag vaknade för en timme sen ungefär, är nu färdigduschad och ska ner och äta lite innan jag åker. Måste packa ner "sovgrejer" först också kom jag på haha. Men vi hörs imorgon troligtvis! Ni får ha det så bra.
Någon som ska hitta på något roligt i helgen?

favorit i repris.

Klockan är 02:00

2010-10-16 @ 02:05:46
Nu blev jag sittande framför datorn igen ja. Jag kom hem vid halv ett tiden och var super trött, så då riktigt längtade jag till sängen. Men så såg jag att datorn var på och jag kunde inte låta bli. Jag fick reda på lite små saker med designen på bloggen och kunde inte hejda mig att testa så därför ändrade jag header, bakgrund, tema, färg, ja typ allting. Nu känns det riktigt höstligt och mysigt, haha. Fast headern som jag satte ihop nu slarvade jag asmkt, så ska ta och göra en riktig och lägga ner jobb på den för en gång skull. Jag fixar lite varje dag med nya saker här. Det blir super.

Nu ska jag äntligen sova. Imorn ska jag upp vid halv tio och rida Nova, och sen vid tolvtiden så kommer Maria och hämtar upp mig och nathalie o Johanna så drar vi till göteborg :-) Sover där sen så det blir inte så mycket bloggning! Men jag kommer lägga upp bilder från ikväll på söndag tror jag. Godnatt!

Drar nu

2010-10-15 @ 19:09:32
Nu ska jag ner och äta sen blir det att pälsa på sig riktigt ordentligt för ska åka till tonår snart. Ikväll är det spökvandring! Ooo läskigt ; ) Jag kommer skrika och bli livrädd men skit samma det är ju kul!
hejsvejs!

I'm off to school

2010-10-15 @ 07:52:37
Hejsvejs nu drar jag mig mot skolan! Tagga kul dag!

Godnatt

2010-10-14 @ 23:04:39
Nu kryper jag till kojs och hoppas på att få en bra sömn inatt. Det mesta av helgen är redan planerat framförallt lördagen då jag och nathalie sticker till göteborg och är barnvakter. Kommer bli kul! Ska även kika lite på stan på dagen.
Godnatt!




Varför bloggar jag?

2010-10-14 @ 21:46:16
Jo för att jag tycker det är roligt för det blir som en dagbok och jag tycker faktiskt det är rätt kul att titta tillbaka i akrivet och kolla vad jag har gjort! Låter dumt men såäre.
..oooch så är det för att mina kompisar tjatar hål i huvvet på mig att jag ska blogga !

Fjortonde Oktober tvåtusentio.

2010-10-14 @ 17:03:57
Behöver jag säga mer än att jag älskar hösten?



Älskar den här bilden!



Haha sista bilden är lite skön faktiskt x)

Nu ska jag gå ut och hämta nova o förbereda för ikväll.
Ska iväg och träna för Carina :-)

Say Hello To Goodbay

2010-10-13 @ 22:21:12
favoritlinjalen 8D
peace.

älsklingsörhängen.

twilightnörd number1.

Kvällens låt

2010-10-13 @ 21:51:21

It smells tacos!

2010-10-13 @ 21:45:29
På vägen hem så köpte jag, mamma och simon tacos tills ikväll. Haha pappa är inte hemma ikväll och då passade vi på att laga någon mat som han inte gillar, han avskyr nämligen tacos x) Knäpp pappa det dära.
Nu ska jag försöka skriva på önskekursen så jag kommer igång mer på den! gaah det är så mycket nu, plus den där jävla GMO skiten i hemkunskapen!

Kollade igenom lite bilder för ett tag sen och hittade bland annat den här :D
hihi vi är söta (a)

13:onde Oktober

2010-10-13 @ 17:44:01
Skolan idag var lång och tråkig! Det ända roliga var badminton på idrotten. Haha det gick asbra för mig och Melinda, kom upp ända till elitserien ju (a)
Nu ska jag byta om och skynda mig till volleybollen som börjar typ nu!

TRETTONDE OKTOBER!

2010-10-13 @ 17:36:40
VEEM FYLLER ÅR IDAG?! JOO DET GÖR NATHALIEPLUTTEN =DDD
Gissa om hon tyckte det var pinsamt idag på lunchen när vi och
mattanterna sjöng för henne! Haha grymt kul (h) <3

Hihi puss på dig bästa vän!

Haha klockren bild!

2010-10-12 @ 21:51:11
Haha var bara tvungen att visa denna otroligt fula bild! Är inte alls beredd på kameran och min lugg är ju otroligt snygg måste jag säga^^

Gud vad jag saknar Åre!

2010-10-12 @ 21:45:48
Har pluggat lite till nu. Usch säger jag bara.
Ska ner och se lite till på matchen sen sova!
Godnatt!!


Love this pic! Åh jag vill åka skidor. Saknar verkligen Åre.
Haha galen bild.

Jag bloggar väl då!

2010-10-12 @ 16:43:32
Bara för att NÅGON tjatar på mig, haha känn dig träffad Johanna!

Idag har jag varit i skolan, duktigt eller hur?
Japp och vi hade chill dag, älskar 9C:s schema säger jag bara.
Grymt härligt med engelska första lektionen till exempel.
Haha god mat på pizzan också med b-rudarna Carlsson, Carro,
Melinda, Johanna och Nathalie :-) Mums!
Det var ju blodpudding idag i skolan, euäwk.
Nu ska jag plugga lite bara för att jag är så duktig
och sen ska jag rida novisen. Puss!

KOMMENTERA DÅÅÅ =DD


Finished♥

2010-10-11 @ 23:15:23
Nu är jag klar med mitt rum, blev ett rejält röj och slängde en massa skit. Riktigt härligt. Fortsätter mer imorgon ;D Men nu blir det att soova! Skönt men jag kommer vara redigt trött imorgon i skolan. Haha NattiNatti! ♥

Då-Nu

2010-10-11 @ 21:58:00
Kollade igenom lite bilder på hästarna och så vidare och la märkte till detta, igen.
Nougat har kvar sin fölpäls som var helt uunderbar! Hur söt som helst :-)


Och såhär ser han ut nu! Shiet han kommer nog bli mörkare än Nancy :-D
Åh värsta sött med kolsvart häst och en vit bläs (A)<3

Dagens ridpass♥

2010-10-11 @ 21:51:45
Red Nova innan jag stack på volleybollen. Vi tränade mycket på volten idag med. Typ samma övningar som innan och hon går mycket finare nu! Kul att hon gör framsteg. Det går alltid lika trögt i början och jag ger nästan upp men jag kämpar lite till och lite till och då gör hon som jag vill ;) Riktigt härligt. Blev en liten promenad sedan på grusvägen i det fina och KALLA höstvädret.
Älsklingsponny <3

Hemma nu ♥

2010-10-11 @ 21:35:14
Har kommit hem från volleybollen och har duschat! Gud vad bra spelat idag tjejer! Körde i början med Sofia, gick asbra för oss verkligen, kul! :-) Sen på slutet fick vi till det med lagen. Längtar tills vi ska spela vår första cup den 21 november! :-D Kom och kolla, i Uddevalla tror jag att det var^^ !
Nu ska jag skölja ur hårinpackingen och sen röja på rummet mitt, kanske möblera om idag? Haha, puss!

Why Don't You Stay

2010-10-11 @ 16:05:57

Slutade halv tre idag, härligt! Har ju gått med C-klassen och ska göra det i två veckor till, älskar deras schema kan jag ju börja med att säga. Vi hade även musik idag med, alltid lika kul :-)
Nu ska jag ut och röra på mig lite och sen ikväll blir det Volleyboll i en och en halv timme! Wiho!

Bilder från Ed!

2010-10-10 @ 21:06:32
Haha! Oscar hörde visst något roligt?;D

David och Oscar
Oscar och Evelina
David igen ; )
Anna, jag och evelina x)
Matilda, David och Janina som pratar i tfn ; )
Haha mästerfotografen Emil var framme och tog kort på Janina! x)

Samma här med evelina!

Det var bilder från lördag/söndag kväll/natt. Extremt kul!
Nu kommer bilder från idag.


Godaste bullarna!

Anna är framme med snyggaste kameran också ;D vi har likadana (a)


Från vänster--> Jag, Anna, Evelina och Oscar :)



Haha vi bjuder faktiskt på denna sköna bild! stavas FINT.


ALLTID 100% SERRIÖST.

evelina lär oscar hur man tar glass! xd

Fina Anna! Älskar dig <3

Avslutar med en egopic!

Tack för helgen allihopa! Får definitivt göras om någon gång :)
Alla edare kommenterar tycker jag! :D

GUBBEN I LÅDAN ♥

2010-10-10 @ 18:43:09
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
'
KLICK

10 / 10 / 10

2010-10-10 @ 18:32:47
Tufft datum!
Nu har jag kommit hem från Ed. Tåget gick halv fyra och var hemma ungefär vid fem-halv sex tiden. Har inte gjort så mycket mer än att packat upp och fixa lite saker på rummet. Åh gud vad jag längtar tills vi ska till IKEA eller? Blir helt galen av alla idéer jag har, haha jag vill inreda om alla rum i vårt stora hus! Vi ska iaf börja med övervåningen, hoppas verkligen det blir som jag vill ha det!

Men nu tillbaka till Ed. Vi har haft det jätteroligt. Askul att träffa så mycket nytt folk. Igår så gick vi bland annat till tonår, som sagt trodde inte att det skulle bli så mycket folk men vi var jättemånga och gud så kul det var. Vi lagade och åt sedan tacos och sen såg vi film och då blev det two fast two furious (stavning) älskar de filmerna! Iaf sen så gick vi därifrån vid elva-tolv tiden och då drog typ alla hem till evelina, och så var vi där i några timmar :-) De flesta gick hem vid två-halv tre. Så gårkvällen var riktigt rolig. Haha vill såklart tillbaks ;D 

Kommer bilder så småningom!

hejdå sverige hej ed

2010-10-09 @ 08:07:22
Tåget går om en och en halv timme, anna kommer om en kvart och då far vi!

I don't wanna miss a thing

2010-10-09 @ 00:24:29
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure


Lördag Natt 00:18

2010-10-09 @ 00:20:32
Och nu var det lördag igen ja.
Har precis kommit hem och har haft det jättetrevligt :-) Haha synd bara att det inte blev någon skräckfilm, men det får vi ordna till nästa gång. Fast tror inte att Kevz o anton vågar men. Ahja, nu ska jag packa för det har jag inte gjort ännu! Så kanske ni får ett inlägg imorgon innan jag drar till tåget. Godnatt och hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll för det har jag haft :)

Dagens ridpass♥

2010-10-08 @ 18:12:01
Har precis kommit in efter att ha ridit nova nu.
Vi tränade mest allting i trav. Jag var ju hos Carina igår (min tränare) och tränade för henne. Då övade vi mycket på volten i trav och skritt. Nova är väldigt "otränad" just i dressyren så det är verkligen bra för henne att komma igång igen, som sagt hon är inte någon elit längre haha! Så det ska bli ändring på det nu. Därför började jag redan idag att fortsätta med det vi höll på med igår. Hon har sån himla stark högerbog så jag får jobba stenhårt med henne i högervarvet eftersom hon så gärna vill gå utåt, haha svårt att förklara men men. Iaf det var det vi tränade mest på, och att hon ska lyssna mer på mina skänklar och så vidare, massa småsaker!

Det är Fredag Folket!

2010-10-08 @ 15:37:02
Åh vad härligt säger jag bara!
Grymt med fredag, särskilt när man slutade vid ett-tiden också. Dunderperfekt.
So-prov hade vi idag, gick asbra för mig. Satte alla rätt där med grymt härligt,
iof så var det ju inte direkt svårt men det var skönt att man är duktig på något i skolan haha.

Jag kom hem vid halv två tiden, tobias skjutsa hem mig. Sen dess har jag varit ute och lekt med Vilma, bytt om och ätit. Nu ska jag bara ut och rida båda hästarna med sen förbereda sig inför en kul kväll med roligt folk! Wiho :-D

Har gjort ny design till bloggen, eller ah bytt stil helt bara. Trivs bättre såhär!


Nya headern.

Lite efter men fan vad grym den är!

2010-10-08 @ 14:16:54

It smells food!

2010-10-07 @ 21:15:53
Min dag har varit awesume! tränade för Carina ikväll med Nova, berättar mer sen! Ska käka god mat nu som mamma har gjort:) BRB

UPPDATERING FRÅN IGÅR ! "Onsdag 6:e Oktober"

2010-10-07 @ 21:14:39
Yäs! Nu går det att blogga igen. Hela kvällen har det inte gått att logga in på blogg.se's hemsida så jag har ej kunnat blogga men nu får ni ett snabbt inlägg!
Min dag i en kort sammanfattning:

Vi hade svenskaprov idag, och det gick skitbra! Det ger resultat att plugga alltså, fan vad grymt! Är riktigt nöjd, fick alla rätt och det är ganska bra för MIG.

Vi hade musik sista timmarna och det var jätteroligt för Jeppe hade en tjej som hette Michelle med sig som hjälpte oss med sång och fina stämmor som var jätteroligt :)

Nu ikväll har jag tränat Volleyboll som vanligt och jag blev jättebra för vi ska äntligen ha två träningar i veckan nu! Grymt


Detta inlägget skulle kommit upp igår men glömde att publicera det!

When you're gone.

2010-10-05 @ 20:29:58
Dunkar Avril Lavigne i högtalarna just nu ; )

Hela den här jävla eftermiddagen, eller vafan man ska kalla det, har ägnats bara åt att plugga. Usch och fy, när man kommer hem från skolan så ska man väl vara ledig från den och ha tid för fritid? Men nejdå inte alls. -.-

Nu sitter jag framför facebook och IKEA's hemsida hihi. Typ det första jag slår upp nu för tiden, jag ska ju dit någon gång, hoppas verkligen det blir snart, och köpa massa nya möbler till rummet. Om ni ville veta så älskar jag "HEMNES"-serien! Så sjukt fin!

Nu ska jag försöka fixa något att äta och sen blir det väl att plugga lite till. Puss!

Wake me up when september ends...

2010-10-04 @ 22:26:44
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova sött och hoppas på att jag är utvilad tills imorgon. Inte för att det händer något speciellt imorn men ändå, så jävla jobbigt att vara trött för det är jag hela tiden om ni ville veta! Haha fråga bara Anna ;) Anyway så hörs vi imorgon, för hoppningsvis med lite roligare inlägg och fler bilder. Natti Natti ♥

Tjohoo det är måndag!

2010-10-04 @ 21:44:55
Hallåj där! Ingen bloggning idag, har tyvärr inte hunnit med förän nu! Synd synd. Efter skolan, då klockan var halv fem när jag kom hem typ, så slängde jag i mig någon mat och sen for jag ut till stallet för att hämta nancy och nougat. Jag red Nancy idag också som vanligt och hon gick rätt fint, fortfarande väldigt busig i början och hon ska alltid testa om jag "kan rida" liksom så hon sparkar bakut och bockar och håller på, haha det är askul! Ahja, men sen fick jag henne att gå riktigt fint så det var bra :) Sen gick jag även med Nougat lite med fölgrimman och gud vad duktig han har blivit bara på två dagar! haha så himla söt, måste ta kort imorn asså. Efter det red jag även Nova, dock bara en halvtimme, ganska snålt men jag hann inte mer för sen skulle jag till Sofia. Jag provade även de nya gummityglarna idag med på nova, och herregud det blir som en helt annan häst alltså. Helt magiskt, gick att hoppa med henne utan spö till och med haha och det är väldigt fantastiskt.

Jag kom hem för en timme sen typ, påvägen hem så skulle mamma tanka i sollebrunn så då köpte vi lite filmer samtidigt. Var typ "utförsäljning" på massa bra filmer, köpte bland annat "Så Olika" och "It's Complicated". Har hört att dom är bra så varför inte, och mamma älskar film haha :)

Söndag

2010-10-03 @ 22:14:32
Dagen har gått ovanligt fort idag. Jag har ridit Nancy, rejält pass med mycket galopp och hoppa lite hinder. Sen träna jag Nougat i grimma och grimskaft. Gick asbra! Stolt över dom.
Nu ikväll har jag varit ensam hela kvällen, asläskigt i detta huset ju. Usch, hoppas att mamma, pappa och simon kommer hem snart alltså. Jag har även kollat en del filmer ikväll, och käkat götta. Känner mig sådär lagom fet på alla bra sätt. Nä om man skulle ta och kika på svenskaprovet kanske? eller inte, orkar inte!

Längtar asmycket till helgen, då jag och anna far upp till marknaden i Ed! Kommer bli grymt kul haha då får vi träffa alla roliga edare igen ;D
Här är en filur bland annat, saknar dig Evelina!

Redan tredje oktober?

2010-10-03 @ 11:38:09
Wosch vad tiden springer iväg eller?
Jag vakna halv elva, hade ställt klockan på nio för jag tyckte att jag behövde gå upp då så jag blev lite trött tills ikväll, så jag för en gång skull skulle kunna somna! Men ahja det fick bli halv elva istället, grymt med sovmorgon. Sen har jag inte gjort så mycket mer egenligen, såg klart på Sex and the city 2 som jag somnade till igår, har sett den massa gånger men tröttnar aldrig! Så nu ska jag försöka få i mig nåt att äta och sen gå ut och rida eller nåt. Vad ska ni göra idag? 

Ang. bild

2010-10-03 @ 00:09:34
den här bilden har jag inte slingat håret eller ngt! faktiskt så tkr jag om det och vill gärna ha tillbaka det?`Såhär skulle det se ut om jag gjorde slingor nu?:) hm, jag funderar på att göra slingor och sen när jag får ful utväxt på det så färgar jag mörktbrunt?`;D
och faktiskt så tycker jag det är vääldigt fint att ta kort på toaletten, blir så fin bakgrund då ju :')

Bildbomb, bilder från förr :')

2010-10-03 @ 00:01:41
haha LOLL!
ingen bra bild, men detta är Dolly som blev trettiofem år! hon är väldigt gammal redan här <3
Nu sa bloggen stopp och ville inte ha fler bilder! haha får väl göra en bildbomb från förr, del TVÅ dåra någon gång i framtiden maybe ;D haha fyrtiofem bilder totalt! slå de ni ;D

Information 'bout me, myself and I.

2010-10-02 @ 22:33:01
Yapp! Tänkte berätta lite igen, om mig själv för er nya läsare. (hihi tycker faktiskt det är kul!) Okej var ska jag börja då? Hm, ja jag kan ju börja med att säga att jag heter Louise, om ingen redan fattat det, och jag är en tjej som lever livet och jag är femton år. Jag brukar vara ganska överspeedad haha eller ja väldigt flum och glad, för det mesta iaf. Jag gillar djur, särskilt hästar. Jag har fyra ponnisar och två utav dom rider jag, och vill börja tävla snart!! Men jag älskar även andra djur tex hundar! Anyway, så älskar jag bland annat mode! även om jag inte har snygga kläder och det senaste och så, så tycker jag det är askul. Även andra typ "skönhetsgrejjer" är också väldigt roligt. Jag syr egna kläder och jag älskar lakrits med. Om jag skulle välja en favoritmaträtt, så skulle jag sagt kebabpizza bara för att, men nu ska vi inte vara tjocka utan då säger jag mammas goda pastasallad!
Musik är även mitt liv! älskar för det mesta att sjunga och gör det gärna, håller också på att lära mig gitarr allt mer och vill så småningom bli bättre på pianot!

Det var littte smått om mig, skulle kunna skriva mer men palla läsa allt detta sen, puss på er som läste allt faktiskt! Och kommentera gärna något som jag har glömt! :D
Hoppas detta duger!

MatMatMat!

2010-10-02 @ 20:35:46
Nu ska jag laga maten tills ikväll! Vi får hoppas att det smakar!

Skorna

2010-10-02 @ 20:19:22
Bild på skorna som jag köpte idag.
Upptäckte dock när jag kom hem att det är exakt likadana som Vicky har, oups! Hoppas att det är okej :S

Är iaf väldigt nöjd med dom, grymt bekväma och jag tror att jag kommer köra med benvärmare nästan alltid, haha får inte plats med raggsockar ; ) väldigt snygga!

Oktober den andra.

2010-10-02 @ 18:11:33
Idag har det inte hänt ett piss typ. Åkte aldrig och kolla på Åse tyvärr för det gick inga bussar som passade! åh så jävla fakking surt.

Mamma, jag och simon var även och kollade på skor idag med, hittade faktiskt ett par bra höstboots som jag tror jag kommer trivas i. Gr8.

Nu kom jag precis in från att ha ridit Nova. Det gick inte alls bra idag faktiskt, hon lyssnade inte på mig och hon gjorde som ville, bland annat kastade hon av mig! haha jävla häst ; D jag mår bra men min rygg är lite cepig. jaja ikväll är det jag som står för middagen så ska strax börja laga lite god pasta med massa godsaker till! Alltså blir det en mysig hemmakväll idag. CIAO

Grymt kul kväll!

2010-10-02 @ 01:21:08
Är nu hemma från en grymt rolig kväll, eller jag har varit hemma i en timme men ahja shit the same! Imorgon blir det att åka och titta och fota Åse när hon tävlar. Sen har jag inget planerat, någon som vill hitta på något?=) Godnatt!
Här är lite bilder från ikväll! sååå lyckade bilder säger jag bara :D
pontus ska styla mitt hår dåva ;D
haha här spelas det tvspel :D



haha och vad håller ni på med här egentligen?xD¨

Drar nu

2010-10-01 @ 19:01:37
Hejsvejs lingonfejs nu sticker jag och åse till pontus, där även anton och kevin är ; ) Bai!

RSS 2.0