Januari 2011

2011-01-03 @ 02:09:14
Oj vad konstigt med 2011? Japp nu är det alltså nytt år. Nya regler? Nya löften? Nej jag har faktiskt inget löfte iår, har iof inte haft det förut heller men. På nyårsafton kom Anna och Evelina hit, de sötmupporna som stod ut med mig. Usch jag mådde verkligen skitdåligt fyfan. Tack ännu en gång, bästa vänner! Saknar er fruktansvärt mycket, vi måste träffas snart och "göra om nyår"?

Ja, dagarna rullar på som vanligt och det är fortfarande lov. Har bara varit hemma hela lovet, har knappt gått utanför dörren faktiskt sen vi sluta skolan. Dels har jag typ inte vågat, plus att jag MÅSTE vila.. bla bla bla. De gångerna jag gått utanför är när jag skulle till sjukhuset twice. Imorgon ska jag bland annat ner till vårdcentralen och ta en till spruta! Euwk.. Har fobi för sprutor, riktigt jävla mycket. Får verkligen hoppas att den här skiten börjar ge sig nu, så man kan ut och hitta på saker. Som man ska göra på lov?

Tur att Pontus finns här iaf, tack bästa du. Skulle vara helt uttråkad om inte du var vid min sida hela tiden. Älskar dig.

Nog världens vackraste, finaste och underbaraste låt. Åh älskar när hon gjorde den på nyår bland annat, men hon är alltid bra! Lyssna hela..så OTROLIGT vacker.

Kommentarer
Postat av: hampus

fin blogg, hjälp mig med min? :D

2011-01-03 @ 02:20:17
URL: http://hsikstrom.blogg.se/
Postat av: hampus

fin blogg, hjälp mig med min? :D

2011-01-03 @ 02:20:39
URL: http://hsikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0